2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim öyle deme sen iyi olacaksinki onlarda iyi olsun Rabbim evlatlarini sana bagislasin inşallah

Canim Rabbim sifa versin ikisine de .Sen olmazsan onlar da yasayamaz ki oyle deme .Allah üçünüze de sağlık sihhat versin .

Allah yardımcınız olsun canm
Sana da sabır versin
Lütfen öyle düşünme onların sana daha çok ihtiyacı var
İnşallah sağ salim bugünleri atlatır evinize dönersiniz. .

Günaydın kızlar ..
Haftasonu günü kızımın doğum günü diye şehir dışından da misafirlerim gelecek bir kaç gün bizde kalacaklar genel temizliğe giristim iki gündür çok yorgun hissediyorum artık daha işlerim bitmedi yavaş yavaş yapıyorum ama çok yorucu oluyor...
İnşallah kazasız belasız atlatırım bu gunleri.
Misafir ağırlamak da zor geliyor

Rabbim yavrularımıza dayanma gücü versin inşallah sen güçlü ol kı onlar da senden güç alsın bu gunler gececek ınş saglıkla evinize dönersınız allah yardımcınız olsun

Herkese günaydın bugun de bızım 23 nisan kapsamında cocuk şenliğimiz var o kadar sıcak ki hayırlısıyla atlatırız umarım
Evet ya hamile ve yaslilarin dışarıya çıkmama vakitleri gelmis ben de dün korktum .Zaten surekli burnum kaniyor .

canim benim cok gecmis olsun rabbim sifalar versin.sizede dayanna gucu kuvveti versin.oyle deme ne olur onlar annesiz ne yapar allah korusun.ben koca kadin oldugum halde bu yasimda annemi cok ariyorum .rabbim sana ve bebeslerine saglikli huzurlu hayirli uzun imurler versin

Evet ya hamile ve yaslilarin dışarıya çıkmama vakitleri gelmis ben de dün korktum .Zaten surekli burnum kaniyor .
Artık şapka gözlük ne varsa gecırmek lazım alışveriş falan bitti Allahtan bu havalarda çok zor oluyor kızımda Temmuz doğumlu onda bu kadar agır değildim ınş kalan zamanıda kazasız belasız atlatırız burun kanaması için kv hep bi ilaç kullanır cok ta faydasını görmüş şeb şep gibi bir şey aktar varsa Bı sor istersen cnm gecmış olsun sana da

Günaydın kızlar

Z Zelichka canım geçmiş olsun allah bebeklerine sağlık sana da dayanma gücü versin insallah, hepiniz iyi olun. Sen olmazsan onlar zaten iyi olamazlar. Ben inanıyorum yakında sağlıkla kucağına alıp çıkıcaksınız.

Günaydın herkese
Z Zelichka canım hep dua ediyorum laiyka ve sana inş sağ salim hayırlısıyla kavuşun bebeklerinize. Ama dokunmana izin varsa lütfen dokun. En çok prematüreler ve ağrı çeken bebekler anne tenine ve dokunulmaya ihtiyaç duyarlarmış dünya sağlık örgütüne göre. Doltorlar izin veriyorlarsa ten teması kur bebişlerinle. Senden güç alacaklar.

Canım benim iki bebeğimde de beyin kanaması vardı. Ama evresi önemliymiş, ultrason ile bakıyorlar. Benimki evre 2 idi, onlar evre 3-4 olması riskli diğerlerinde kan emiliyor dediler. Senin bebeğinin ağzından ciğerlerine tüpmü takılı yoksa sadece burundan cpap mı yapıyorlar. Ben dün gece gördüm karnı çok şişti inanılmaz huzursuz ağrılı bir ifadesi vardı.. Allah yavrularımıza şifa versin inşallah. Bende beyin kanamasını duyunca dokunamamıştım ama birkaç gün sonra doktor dokun konuş onunla seni özlüyor diyince bu sefer beni hemşireler çıkarana kadar dokunup konuşuyorum. Zaten lohusalıkta hiç yatmadım hep yoğunbakımın önünde bekledim.

Evet iyi ki alisverisi sona koymamisim diyorum ben de .Sagol canim .Kanama icin kremim var ama gebelikte kullanmiyorum.Gunes kremimi bile dr a sorup degistirdim .

Insallah bebegin hastaneden cikinca her sey gönlünce olur canim .Imtihanin cok ağır .Allah yavrunu sana bağışlasın. O kuvözden cikinca tüm dertlerini unutursun insallah.

Allahim bu sabrinizin meyvesini versin kizlarrr insallahh yaa...

Allah yardımcınız olsun elimden dua etmekten başka bir şey gelseydi keşke Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin

Evet iyi ki alisverisi sona koymamisim diyorum ben de .Sagol canim .Kanama icin kremim var ama gebelikte kullanmiyorum.Gunes kremimi bile dr a sorup degistirdim .
Bu dediğim bitkisel bişey cnm tuz gibi hani löbet şekeri varya onun tuzlu olanı gibi günes kremi ne kullanıyorsun bende bitti daha almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…