- 12 Nisan 2009
- 8.333
- 29.410
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #32.841
Canim öyle deme sen iyi olacaksinki onlarda iyi olsun Rabbim evlatlarini sana bagislasin inşallahSolunum cihazına bağlı ikisi de.biz de aynı şeyi düşündük.tüp mü kanatiyor acaba die.solunumları gelismedigi icin beklenen bir durummuş.cigerlerinden kanama geçiren bebeğim dün gece beyin kanaması da geçirmiş.durumu kritik diyor doktor.Bugün mahvoldum.Allah'ım benim canımı al yeter ki o iyi olsun diyorum.Ordaki annelere bakıyorum bebeklerine dokunuyorlar.korkudan elleyemedim bile.isiktan nöbet geçiriyor die küvezin üstünü örtmüşler.
Canim Rabbim sifa versin ikisine de .Sen olmazsan onlar da yasayamaz ki oyle deme .Allah üçünüze de sağlık sihhat versin .Solunum cihazına bağlı ikisi de.biz de aynı şeyi düşündük.tüp mü kanatiyor acaba die.solunumları gelismedigi icin beklenen bir durummuş.cigerlerinden kanama geçiren bebeğim dün gece beyin kanaması da geçirmiş.durumu kritik diyor doktor.Bugün mahvoldum.Allah'ım benim canımı al yeter ki o iyi olsun diyorum.Ordaki annelere bakıyorum bebeklerine dokunuyorlar.korkudan elleyemedim bile.isiktan nöbet geçiriyor die küvezin üstünü örtmüşler.
Allah yardımcınız olsun canmSolunum cihazına bağlı ikisi de.biz de aynı şeyi düşündük.tüp mü kanatiyor acaba die.solunumları gelismedigi icin beklenen bir durummuş.cigerlerinden kanama geçiren bebeğim dün gece beyin kanaması da geçirmiş.durumu kritik diyor doktor.Bugün mahvoldum.Allah'ım benim canımı al yeter ki o iyi olsun diyorum.Ordaki annelere bakıyorum bebeklerine dokunuyorlar.korkudan elleyemedim bile.isiktan nöbet geçiriyor die küvezin üstünü örtmüşler.
Rabbim yavrularımıza dayanma gücü versin inşallah sen güçlü ol kı onlar da senden güç alsın bu gunler gececek ınş saglıkla evinize dönersınız allah yardımcınız olsunSolunum cihazına bağlı ikisi de.biz de aynı şeyi düşündük.tüp mü kanatiyor acaba die.solunumları gelismedigi icin beklenen bir durummuş.cigerlerinden kanama geçiren bebeğim dün gece beyin kanaması da geçirmiş.durumu kritik diyor doktor.Bugün mahvoldum.Allah'ım benim canımı al yeter ki o iyi olsun diyorum.Ordaki annelere bakıyorum bebeklerine dokunuyorlar.korkudan elleyemedim bile.isiktan nöbet geçiriyor die küvezin üstünü örtmüşler.
Evet ya hamile ve yaslilarin dışarıya çıkmama vakitleri gelmis ben de dün korktum .Zaten surekli burnum kaniyor .Herkese günaydın bugun de bızım 23 nisan kapsamında cocuk şenliğimiz var o kadar sıcak ki hayırlısıyla atlatırız umarım
Maşallah umarım bende 15 le noktayı koyarım.Istahimda bir değişiklik yok ondan heralde 12 sene önce oğlumda 15 kg almıştım doğumda 10 kg hemen gitmişti
Solunum cihazına bağlı ikisi de.biz de aynı şeyi düşündük.tüp mü kanatiyor acaba die.solunumları gelismedigi icin beklenen bir durummuş.cigerlerinden kanama geçiren bebeğim dün gece beyin kanaması da geçirmiş.durumu kritik diyor doktor.Bugün mahvoldum.Allah'ım benim canımı al yeter ki o iyi olsun diyorum.Ordaki annelere bakıyorum bebeklerine dokunuyorlar.korkudan elleyemedim bile.isiktan nöbet geçiriyor die küvezin üstünü örtmüşler.
Artık şapka gözlük ne varsa gecırmek lazım alışveriş falan bitti Allahtan bu havalarda çok zor oluyor kızımda Temmuz doğumlu onda bu kadar agır değildim ınş kalan zamanıda kazasız belasız atlatırız burun kanaması için kv hep bi ilaç kullanır cok ta faydasını görmüş şeb şep gibi bir şey aktar varsa Bı sor istersen cnm gecmış olsun sana daEvet ya hamile ve yaslilarin dışarıya çıkmama vakitleri gelmis ben de dün korktum .Zaten surekli burnum kaniyor .
Solunum cihazına bağlı ikisi de.biz de aynı şeyi düşündük.tüp mü kanatiyor acaba die.solunumları gelismedigi icin beklenen bir durummuş.cigerlerinden kanama geçiren bebeğim dün gece beyin kanaması da geçirmiş.durumu kritik diyor doktor.Bugün mahvoldum.Allah'ım benim canımı al yeter ki o iyi olsun diyorum.Ordaki annelere bakıyorum bebeklerine dokunuyorlar.korkudan elleyemedim bile.isiktan nöbet geçiriyor die küvezin üstünü örtmüşler.
Evet iyi ki alisverisi sona koymamisim diyorum ben de .Sagol canim .Kanama icin kremim var ama gebelikte kullanmiyorum.Gunes kremimi bile dr a sorup degistirdim .Artık şapka gözlük ne varsa gecırmek lazım alışveriş falan bitti Allahtan bu havalarda çok zor oluyor kızımda Temmuz doğumlu onda bu kadar agır değildim ınş kalan zamanıda kazasız belasız atlatırız burun kanaması için kv hep bi ilaç kullanır cok ta faydasını görmüş şeb şep gibi bir şey aktar varsa Bı sor istersen cnm gecmış olsun sana da
Insallah bebegin hastaneden cikinca her sey gönlünce olur canim .Imtihanin cok ağır .Allah yavrunu sana bağışlasın. O kuvözden cikinca tüm dertlerini unutursun insallah.Canım benim iki bebeğimde de beyin kanaması vardı. Ama evresi önemliymiş, ultrason ile bakıyorlar. Benimki evre 2 idi, onlar evre 3-4 olması riskli diğerlerinde kan emiliyor dediler. Senin bebeğinin ağzından ciğerlerine tüpmü takılı yoksa sadece burundan cpap mı yapıyorlar. Ben dün gece gördüm karnı çok şişti inanılmaz huzursuz ağrılı bir ifadesi vardı.. Allah yavrularımıza şifa versin inşallah. Bende beyin kanamasını duyunca dokunamamıştım ama birkaç gün sonra doktor dokun konuş onunla seni özlüyor diyince bu sefer beni hemşireler çıkarana kadar dokunup konuşuyorum. Zaten lohusalıkta hiç yatmadım hep yoğunbakımın önünde bekledim.
Allahim bu sabrinizin meyvesini versin kizlarrr insallahh yaa...Canım benim iki bebeğimde de beyin kanaması vardı. Ama evresi önemliymiş, ultrason ile bakıyorlar. Benimki evre 2 idi, onlar evre 3-4 olması riskli diğerlerinde kan emiliyor dediler. Senin bebeğinin ağzından ciğerlerine tüpmü takılı yoksa sadece burundan cpap mı yapıyorlar. Ben dün gece gördüm karnı çok şişti inanılmaz huzursuz ağrılı bir ifadesi vardı.. Allah yavrularımıza şifa versin inşallah. Bende beyin kanamasını duyunca dokunamamıştım ama birkaç gün sonra doktor dokun konuş onunla seni özlüyor diyince bu sefer beni hemşireler çıkarana kadar dokunup konuşuyorum. Zaten lohusalıkta hiç yatmadım hep yoğunbakımın önünde bekledim.
Allah yardımcınız olsun elimden dua etmekten başka bir şey gelseydi keşke Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesinCanım benim iki bebeğimde de beyin kanaması vardı. Ama evresi önemliymiş, ultrason ile bakıyorlar. Benimki evre 2 idi, onlar evre 3-4 olması riskli diğerlerinde kan emiliyor dediler. Senin bebeğinin ağzından ciğerlerine tüpmü takılı yoksa sadece burundan cpap mı yapıyorlar. Ben dün gece gördüm karnı çok şişti inanılmaz huzursuz ağrılı bir ifadesi vardı.. Allah yavrularımıza şifa versin inşallah. Bende beyin kanamasını duyunca dokunamamıştım ama birkaç gün sonra doktor dokun konuş onunla seni özlüyor diyince bu sefer beni hemşireler çıkarana kadar dokunup konuşuyorum. Zaten lohusalıkta hiç yatmadım hep yoğunbakımın önünde bekledim.
Bu dediğim bitkisel bişey cnm tuz gibi hani löbet şekeri varya onun tuzlu olanı gibi günes kremi ne kullanıyorsun bende bitti daha almadımEvet iyi ki alisverisi sona koymamisim diyorum ben de .Sagol canim .Kanama icin kremim var ama gebelikte kullanmiyorum.Gunes kremimi bile dr a sorup degistirdim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?