2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yikamaya ver bence. Bende yeni hali almıştım hemen yikamaya verdim öyle çok tüyü kalmadi

Bu listedeki arkadaşların çoğu başlarda vardı sonradan kayboldular gelmediler artık
Tmm
Bu listedeki arkadaşların çoğu başlarda vardı sonradan kayboldular gelmediler artık
doğumdan sonra gelirler bence danışmak için :)
Yada Doğum sancıları mı yalancı sancılar mı gibi soruları aynı Haftada / ayda olanlara birşeyler danışmak için genelde giriliyor :)

Kasıklarım ağrıyor biraz neden olur ki uzandım dinleniyorum ama tedirgin oldum biraz.
Benimde sabah bacakların ağrıyordu dun baya ayakta kalmıştır ona yormustum ama şuan sağ kasıgım agrıyor şuan ve ıkı sanattır uzanıyorum doktora gıtsem mi kızzzlarrrr sancı olabılır mı

Z Zelichka bugün bebeğimin akciğerleri 2 kere daha kanamış. Bu erken doğan bebeklerde beklenen birşeymiymiş, seninkilerde de kanama olmuştu? Benimki hala solunum cihazına bağlı, ciğerinde tüp takılı. Seninkinde yok değğil mi? Tüpmü kanatıyor acaba dedim.

blackpearl92
Zor günler geçiren arkadaşlar oldu hiç onlara destek olmadılar sonra kendilerine de destek beklemesinler bence :)

Son düzenleme:
Canım bende düzenli ritmik ağrı olmuştu, bel ağrısıyla birlikte. Birde bende şiddetli ağrı yoktu sanki tuvaletim varmış gibi bir gaz sancısına benzer ağrı olmuştu.
Bende de aynı dediğin gibi bir bel ağrısı ve arada kasık ağrısı var. Korktum bende uzandım ama evde aksama kadar yalnızım o yüzden tedirginim.

Benimde sabah bacakların ağrıyordu dun baya ayakta kalmıştır ona yormustum ama şuan sağ kasıgım agrıyor şuan ve ıkı sanattır uzanıyorum doktora gıtsem mi kızzzlarrrr sancı olabılır mı
Sen nst ye girdin mi hic?bir ara sor doktorunu istersen.
Cuma nst ye girdim sancı yok dedi doktorum. Bugün misafir vardı biraz yorulmuş olabilirim. Birde çok hapşırdım ve öksürdüm hafiften şifayı kaptım o da baskı yapmış olabilir.

Bende öyleydim. Hastanede yattım haatta.
Benimde ara sıra kusmam tutuyor

Kasıklarım ağrıyor biraz neden olur ki uzandım dinleniyorum ama tedirgin oldum biraz.
Benimde normalde hiç kasık ağrım yok. Ama dün doktor için evden çıktım erkende gitmişiz, öocuk odası perdesi içinde bir yere uğradık derken haftalardan sonra ilk defa o kdr uzun süre ayakta kaldım. Gece baya kasık ağrım oldu ama bugün geçti.

Hastaneden tanıştığım bir arkadaşla konuşuyorum. Onunda ikiz aynı haftalar ama o hep yatıyor neyse. Bugün nts sinde sancı çıkmış önleyici seruma bağlamışlar hemen. Ve hiç bir şey hissetmemiş öncesinde. Yani belli olmuyor bu işler ben bunu anladım evham yapmamak lazım ama genede doktoruna msj at istersen en azından için rahat etsin onlar alışkınlar.

Benim karnım bazen inanılmaz serleşiyor kaya gibi oluyor. Bu haftalarda olabilir dedi doktor sürekli ve ritmik olmadığı sürece tabi.

Ay canım benim salonumun halısıda yündü valla bezmiştim ne düşse leke oluyo siliyosun çıkmıyo bende çamaşır suy basıyodum, tüy topluyo süpürüyosun zor çıkıyo en sonunda değiştim akrilik aldım ama daha kolay leke tutmayanları var bence değiştir bu daha hayatta almam yün zaten an pahalı da onu yıkıyorlar

Evet haklısın çok oksurmekten karnım kasıldı herhalde. Bende biraz daha devam ederse mesaj atarım doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…