2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anladim canim .Solante kullaniyorum .
Ya bende solante aldım ama zaten beyaz tenliyim birde kalıp gibi bu eklenince hayalete dönüyorum. Yüz kremimle çok az karıştırıp sürünce daha rahat ettim. Gramajının maşallahı var bitmezde bu.

Günaydın herkese hayırlı günler
Sabah 5 te uyuyunca anca kahvaltı edip işlerime bakıyorum.
Kızlar aklıma gelmişken dün çocuğu olan arkadaşlarım sıvı geçirmez yatak alezi al mutlaka dediler. Senin yatağına da yatıyor bi şekilde çiş kaka olabiliyor dediler.
Canım haklılar bende öyle düşündüm,i. Dün sipariş verdim bugün kargoyla geldi, sıvı geçirmezmiş bakalım kullanınca anlayacağım

Eklentiler

• Ekran görüntüleri_20180426-120845.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 64
Ya bende solante aldım ama zaten beyaz tenliyim birde kalıp gibi bu eklenince hayalete dönüyorum. Yüz kremimle çok az karıştırıp sürünce daha rahat ettim. Gramajının maşallahı var bitmezde bu.
Ben de cok acik tenliyim ama oyle kalip gibi durmuyor hatta cok begeniyorum hemen emiliyor pul pul olmuyor .

Dün aģlamaktan kilolarını sormak aklıma gelmedi.yoldayiz şimdi sorarım unutmazsam insallah.karindan besleniyor sanırım benimkikerde küçük hortumlar var karınlarında.

Kizlar 2 saatlik tokluk kan sekerim 75 cikti, aclik 91, hba1c 4.6 Buna gore durum nedir sizce, normal mi?

Ben de cok acik tenliyim ama oyle kalip gibi durmuyor hatta cok begeniyorum hemen emiliyor pul pul olmuyor .

Bu mu sendeki de? Bende de pul pul olmuyor ama sürmesi zor geldi bana emmiyorda hemen baya geyşa gibi bembeyaz kalıyor suratım. Yada benim cildim sevmedi bunu.

Eki Görüntüle 2140597

Bu mu sendeki de? Bende de pul pul olmuyor ama sürmesi zor geldi bana emmiyorda hemen baya geyşa gibi bembeyaz kalıyor suratım. Yada benim cildim sevmedi bunu.
benim doktorum da bunu önerdi beyaz olması içeriğindeki bir maddeden kaynaklanıyor yanlış hatırlamıyorsam titianyum dioksit bu madde güneş ışınlarını yansıtıyor cilde vermiyor diğer güneş koruyucularında bu madde olmayabiliyor o türler cilt tarafından emiliyor bu da hamileleik döneminde olmaması istenilen birşey kısaca beyaz kalması iyi bir şey :)

Canım çok geçmiş olsun İnşaAllah Allah’ın izni ile şifa bulur bebeklerin.. Allah a emanet olu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…