2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde normalde 70-80 arası ama çarpıntı başladığında 200 oluyor hastaneye gitmeden de düşmüyor ilaç yapıyorlar inşallah bebeğime bi zarar vermez

Çok geçmiş olsun. Bebeğe zararı olacağını sanmıyorum doktorlar öyle bir şey olsa müdahale etmeden önce bilgilendirirler bence içinizi ferah tutun.

bedef i de iyice merak ettim, doğuma mı girdi acaba ? Hiç haber yok

Ben depend aldım normal Ped de koydum. Duruma göre. İlk günler depend daha kullanışlı olur bence.

Sağolun Kızlar. O zaman ben ikisinden de alayım. Her ihtimali düşünmek gerek.

Hastane çantasını hazırlayan var mı aramızda? Ben başlayayım yavaş yavaş diyorum ama ne koymalı nasıl hazırlamalıyız? Bebeğe ve kendimize ayrı çanta mı yapmak gerek?

Ben e bebekten lohusa kulodu aldim tek kullanımlık birde depend ve lohusa pedi aldim

Ben de iyiyim sukur canim .Erkenden uyandim ise gitcem simdi .Guya öğlenciyim .

Günaydın kızlar..
güzel haberler alacağımız bir gün olsun.
Büyük bir telaşla girdim bedef ı düşünmekten rüyamda gördüm hayırlara vesile olsun inşallah
Haber gelmemiş daha

Teşekkür ederim inşallah sizde bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız

Günaydın kızlar

Ateşler basıyor 10 dk ya bir ayaklarımı yüzümü kollarimi ensemi falan soğuk suyla yıkıyorum şimdiden böyleyim 1 kaç haftayı düşünemiyorum

bedef i bende merak ediyorum inşallah kötü bişey yoktur

Günaydın kızlar
Ali expressten çanta alacağım aldiginiz satıcı ismi ne idi

Hava cok basik ise gelip giderken tansiyonum düşüyor .Su dogum iznim bir baslasaydi ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…