2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar üstümüzde nazar mi var ne bu aralar hep bi sorun yasanio Allahim bebeklerimizi ve bizi kotu insanlarin kotu dusuncelerinden hasetliklerinden korusun insallah....
Amiiiiinnnnn.... nazar var ben inanıyorum. İnsanlar severek hoşgörüyle bakmıyor, hasetlik kin akıyo gözlerinden.

Sen 32 de cikmiyor musun canim ?
yok canım bu ultrasona göre olan tarih aslında sata göre 7 temmuz benim... doğal olarak 32.haftam haftaya doluyor o zamanda gidip çalışabilir raporu alıcam mecburen 37 ye kadar çalışıcam Allah izin verirse 11 hazirandan sonra evdeyim yani

Anladim canim Allah yardimcin olsun .Gittigi yere kadar götürmek en guzeli .Ben su an cok zorlaniyorum .Eger çalışabilsem ben de devam etmek isterdim .

Kizlar ramazanda oruc tutucak misiniz ben tutamiycam galiba acikinca yemesem halsizlesiirum doktora sormadim ama daha

Kizlar ramazanda oruc tutucak misiniz ben tutamiycam galiba acikinca yemesem halsizlesiirum doktora sormadim ama daha
Hiçbir doktorun bu sıcak ve uzun saatlerde oruca izin vereceğini sanmıyorum. Farz da değil zaten. Karnımizda doğmamış çocuk da oruç tutacak bizimle

Hava cok basik ise gelip giderken tansiyonum düşüyor .Su dogum iznim bir baslasaydi ya.
Canım kaç çıkıyor senin? Benim 8-6 gibi bu sıralar. Normalde de tansiyonum düşüktür zaten ama bu sıra iyice düştü. Doktor endişelenme bebek seni korur dedi, hem çok şarşırdım hem bi hoş oldum :)
Günde iki maden suyu iç hatta maden suyunun yanında ayran iç dedi, özellikle tansiyon düşünce. Aklında olsun.
Bir de bazen ödemden midir nedir kıyafetler daha bir sıkıyor, sıkınca da kan akışı bozuluyor ve tansiyon daha çok düşüyor sanki ona da dikkat et.

Yüzü çillenen var mı aramızda??

Hamilelikten ve güneşten sanırım yanaklarım ve burnum çillendi Kızlar yaaa...ne yapmalıyım güneş kreminin hangisi iyi olur acaba ne kullanayım bilemedim? Zararı olur mu hamile olduğumuz İçin bazı kremlerin??

Cillenmedi ama sivilce problemim var. Solante gunes kremi kullaniyorum doktorum onerdi .Ayrica gunes kremi kullanmayinca daha kötü olur canim dikkat et.

Mecburen sonradan kaza edecegiz. Bebek hicbir sekilde ac kalmamali, kalinca kalp atisi hizlaniyor, sicak gunlerde annelerin de tansiyon inis cikislari daha riskli. Yani normalde de ara ogun falan yapmaya dikkat etmeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…