2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar bnm bazen kalp atışım hızlanıyo 30sn kadr sürüyo geçio Dr a söyledim sol tarafına yat sürekli doğuma kadr dedi ama bebek devmlı solda sol ynıma yatnca tekmeliyo rahatsz ediyo bnde bebeği sıkıştryorm diye soluma yatamıyorum sola yatsam bi zararı oluyomudr bilemedim.

Kizlar üstümüzde nazar mi var ne bu aralar hep bi sorun yasanio Allahim bebeklerimizi ve bizi kotu insanlarin kotu dusuncelerinden hasetliklerinden korusun insallah....
Amin canim. İnan ben de hissediyorum. Dun elimi yaktim, tesisatim patladi banyo duvarimi kirdilar, durduk yere esimle tartistim kustum ona. Bugunda kasiklarimda sanki reglin 2-3 gunuymus gibi kramp var. Yarin 30.hafta kontrolum var nstye girmeyi istiycem.

Çil benim göğsüme düştü gözlerimin kenarlarınada lekeler düştü doğumdan sonra geçer inşallah imkanın varsa sıcakta fazla gezme güneş kremi konusunda tereddütteysen doktoruna danışıl alabilirsin ama bir zararı olacağını sanmıyorum aktarlarada sorabilirsin inşallah çoğalmaz

Benimde hergün aynı saatlerde kalbim hızlanıyo küt küt şimdi bile hızlandı hemen soluma yatıyorum bebek soldan vuruyo aynen ama yapacak bişy yok ben kalbim hızlanınca korkuyorum içerde noluyo diye bazen kalp atışım sarsıyo beni Allah yardımcımız olsun

Bende dün bardak kırdım hiç adetim değildir ayda yılda bir belki kırarım. Eşim zaten batıyo azarlayıp duruyorum dün şunu paylastım durumumda

Amin canm peki gece ne yapıosun ben gecede soluma yatınca rahatsız ediyo hep sağıma ytyrm bu yuzden sabaha kadar uykusuz kalıorum dönüp durmaktan

Bende başımızda bie bela olduğunu düşünüyorum.
Geçen gün mutfağımi su bastı.
Salça kavonozum kırıldı.
Üzerime sıcak su dokuldu
Eşimin yoldayken tekerliği fırlamış falan falan.

Zaten sürekli bir mutsuzluk hali var üzerimde.

Amin canm peki gece ne yapıosun ben gecede soluma yatınca rahatsız ediyo hep sağıma ytyrm bu yuzden sabaha kadar uykusuz kalıorum dönüp durmaktan
İlk başta soluma yatıyorum iyice rahatlasın diye, sonra sağıma dönüp uykuya dalıyorum. Uyku gelmezse sol sağ devam çırpınmaya :) sola yatınca hareketlerini belimin oralarda hissediyorum dönüp duruyor. Birde sende de oluyor mu ya ben soluma yatmaktan sol tarafım çürüdü kemiklerim ağrıyor sabah yine bi sızıyla uyandım sol taraf ağırlıklı yatmak yoruyor gercekten. Bacaklarının arasına yastık koyuyormusun oda rahatlatır seni

Rabbim beterinden korusun nas felak ayetel kürsi okuyun bol bol. Her adımında aklına geldıkçe besmele çek birde sirkeli suyla evi silin temizleyin diyolar bilmiyorum kötü enerjiyi kovuyormuş

Evet canım soluma yatınca göbeğimin üstğne yatıyomuş gbi oluyorum sürekli dönüyorm yastık koymayı denedim ama pek bi faydası olmadı allah yardımcımız olsun artık demek ki doğuma kadar böyle devam etcek öyle gözüküyo

Hamile arkadaslarım derdide anlamazdım şimdi okadar iyi anlıyorum ki deliksiz uyuyan ben şimdi sürekli uyanıyorum korkma sende gobeğinin üstüne yatmıyorsun yüz üstü yamıyorsun sonuçta bebeğin alanı geniş o döner durur sen yanlarına yatmaya devam et canım birde bol yoğurt ye

Amin canım sirkeli suyla silinmesi iyi evet uygun olunca sileyim ya da serpeyim biraz en iyisi
Kahve falına inanmam ama ne zaman içsem nasıl çıkacak diye merak ettiğimden çeviririm hepte böyle çıkıyo kurşun döktürecem az kaldı birazdan bi kahve yapıp içym onuda deneyim bakalım :)

Bende tutamam canim oglumdada lohusaligim gelmisti ramazana ozaman da tutamadim
Gecen yil benimde tam lohusalığma denk gelmişdi lohusalığımın bitimne 1-2 gün kala ramazan bitdi. Bu yılda yine tutamıycam, ama uruc tutmayı seviyorum. Bu yüzdende üzülüyorum.

Gecen yil benimde tam lohusalığma denk gelmişdi lohusalığımın bitimne 1-2 gün kala ramazan bitdi. Bu yılda yine tutamıycam, ama uruc tutmayı seviyorum. Bu yüzdende üzülüyorum.
Ewet canim valla bende ramazanda yemek yemekten hic hoslanmiorum regl zamanlarimda bile su icerdim bise yemek gelmezdi icimden ama simdi baska bebis icon yemek lazim

Cillenmedi ama sivilce problemim var. Solante gunes kremi kullaniyorum doktorum onerdi .Ayrica gunes kremi kullanmayinca daha kötü olur canim dikkat et.

Doktora sorayım bakalım Kızlar. Güneş kremi kullanmak istiyorum ama içeriğine dikkat etmek gerek sanırım. Şimdi yürüyüş vs yaparım ister istemez güneşe çıkarım. Koruyucu bişey şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…