2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de oyle sanirim .Surekli olcturemiyorum .Bazen o kadar dusuyor ki gecen hafta acillik oldum. Ama hic kaça düşmüş diye sormadim .Esim biliyordur .Kendime zor geldim nasil gittigimi bile hatırlamıyorum. O an dinlenmek gerekiyor ama bazen isteyken denk geliyor .

Kızlar yaa malesef grip oldum boğazım agriyo öksürük te başladı bide nezleyimde. Nasıl geçer varmı öneriniz. Özelliklede öksürük
Ilik su bal veya pekmez yumusatir .Boğazındaki mikroplar icin de tuzlu suyla gargara yapabilirsin canim .

Kızlar yaa malesef grip oldum boğazım agriyo öksürük te başladı bide nezleyimde. Nasıl geçer varmı öneriniz. Özelliklede öksürük
Çok geçmiş olsun bu havada grip daha ağır geciyo maalesef öksürük için bal ve limon çok iyi geliyor Rabbim şifa versin inşallah

Annem bana hamileyken çil oturmuş yüzüne ben de yaz doğumluyum. Tabi o zamanlar güneş kremi bilmem ne yok bağ bahçe işleri var dikkat de etmemiş o çiller kaldı yüzünde. Siz dikkat edin kalıcı olmasın.

Ben kısa tulum aldım canım birkaç tane ekstra olarak çok sıcak olacak çünkü.

Merhaba kızlar şeker testi yaptırdım geçen hafta bende açlık çok düşük. Çıktı yokluk normal sık sık ye dedi bana 10 kilo aldım nerdeyse daha ne kadar yicem bilemiyorum birde geçen hafta bebek biraz irı olcak sanirim dedi kafam iyice karıştı karnım yirtilcak sanki

Cnm ben geçen hafta grip oldum hala devam ediyor öksürük için 1 yemek kaşığı zeytinyağına limon sıkıp ictim rahatlatıyor bide göğüs kısmına zeytinyağı sur ben bu şekilde öksürüğü geçirdim şimdi arada bir öksürüyorum kaburga ağrım dışında pek sıkıntım yok gece ağladım artık kaburga ağrısından. Geçmiş olsun.

Bu gibi durumlarda bakara süresini aç evinde son ses dinle hergün.farkı görüceksin.Rabbime bin şükür ben çok gördüm herşeyimiz yoluna girdi.uzun bi sure fırsat oldukça açarım işimi yaparken vs dinlerim

Doktora sorayım bakalım Kızlar. Güneş kremi kullanmak istiyorum ama içeriğine dikkat etmek gerek sanırım. Şimdi yürüyüş vs yaparım ister istemez güneşe çıkarım. Koruyucu bişey şart.
şemsiye en iyisi yüzünüz dışında başınıza güneş çarpmaması da gerek sıcak hava etkiliyor hepimizi

bedef nasılsınız meraktayız haberinizi bekliyoruz İnşallah kötü bişi yoktur

bende geçen hafta oldum canım o kadar kış olmadım eşimden bile kapmadım bu havalarda oldum.ağzım burnum boğazım tıkandı yandı gözlerim akıyordu.boğazımda tırmalanma vardı çok fena uyku uyutmadı.sesim gitti vs.hiç bişi yapmadım sadece dondurma alıp yedim eşimle bi kaç kez.çünkü sıcak bakteriyi çoğaltıyormuş ilk kez denedim ve başarılı oldu bende.ertesi gğn rahatladım ağır kısmını atlattım 3 4 güne geçti şükür öksürek ilk gün mahfetti beni sonraki gün dondurma geçirdi resmen.dondurmayı büyük kaşıklar halinde yedim eşim napıosun falan diodu bakterileri şoka uğrattım

Bunu ben de uyguluyorum cok sukur faydasını gördüm.

Kızlar lohusa sepetinden bu ürünü almıştım bugün elime ulaştı. Sizce nasıl birde L beden aldim umarim son ayımda fazla almam kiloyu
gayet hoş duruyor... bende instagramda bir sayfadan aldım ama saolsun bayan çok yardımcı oldu S beden göndereyim dedi allahtan öyle almışım çok güzel geldi

gayet geniş canım ya bende baya tereddüt ettim çünkü normal halimde S beden giyiyorum ama M büyük olur dedi bazı modeller sanırım geniş oluyormuş...
aynen canım zaten hamile kalıbı normal kalıp değil.ben şuan l beden tayt tişort giyiyorum ama gecelik ve pijamam m beden.3 ayım var dedim rahat olur dedi aynen rahat olucak.bende bunları aldım Rabbim güle güle giymek nasip etsin hepimize

Eklentiler

• SI_20180502_160106.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
Hiçbirşey yapamıyorsan ağzına bir şeker at canım. Kesme şeker bile olur.
Bir de dediğim gibi dr tavsiyesi ayran+ maden suyu. Sıcaklar da başlıyor, iyice dikkat etmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…