2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ilk zamanlarını bi atlatsak dediğin gibi gerisini bizde yönetiriz haklısın canım, işte insan karar veremiyor anne karnı 40 derece diyorlarya

Valla iyi olur geçen hafta çarşıya çıktım burada bulamadım..nette de hep terlikle beraber satılıyordu, ayrı bulursam süper olur.
Ben de terlik istemiyordum her yerde set olarak satılıyordu .En son bebek sekeri kina malzemesi satan bie yer buldum ve yaptirdim. 35 Tl verdim ama cicegini istedigim gibi tasarladi .Set olsa yine 40 50 TL vercektim taci icime sinmeyecekti.

Valla iyi olur geçen hafta çarşıya çıktım burada bulamadım..nette de hep terlikle beraber satılıyordu, ayrı bulursam süper olur.
Cnm bak burdan sadece taç yada terlik siparişi verebiliyorsun. Bir göz at istersen.

Eklentiler

• Screenshot_20180502-165615.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar lohusa sepetinden bu ürünü almıştım bugün elime ulaştı. Sizce nasıl birde L beden aldim umarim son ayımda fazla almam kiloyu
Gule gule kullan canim ben de pijamayi S aldim ama M gibi .Gecelik de M sanirim .Bunlarda beden kavrami cok farkli.

Maşallah canım gebelıkten once dıyet yapıp ıyı kılo vermstm ama malum bitki çayları vs şuan olmaz en azından 3 beyazdan uzak dursak yeter bide bolll suu yoğurttt :)

Kumru tabi etkilemiştir :)
Ben klasik kahvaltı yapmıştım canım her zaman yaptığımdan :) Kuru kayısı da yemiştim 2 tane hatta.
Ek olarak yine diyet yaptığım hafta içinde iki günde bir şeker ölçme aleti ile ölçmüştüm şekerimi. Yediklerime bağlı olarak sonuç değişiyordu tabi.

Bu şeker aletne nasl güvncz bn ölçyrm ard arda 2 defa farklı farklı çkyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…