2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gayet geniş canım ya bende baya tereddüt ettim çünkü normal halimde S beden giyiyorum ama M büyük olur dedi bazı modeller sanırım geniş oluyormuş...
Anladım cnm bende normalde m beden giyiyorum ama ne bilim net üzerinden aldığım için 14 gun içinde değişme imkanım var büyük beden aldim son ay belki alirim diye kilo. Geceligin resmini atarmisin cnm

Bu gecelik modelini bende cok begendim ama lohusa terligimdeki guller acik pembe uymaz diye bu gül kurusu modeli almamıştım. Güle güle kullan cnm.

Canım hamur işi hiç yemedim. Aynı zamanda pirinç ve patateste de kısıtlamaya gittim. Çikolata, tatlı zaten çok yediğim şeyler değil ama daha da azalttım. Yani 1 hafta boyunca sadece bir kaşık sürülebilir çikolata aldım diyebilirim.
Onun haricinde bol su içtim. Sabahları domates, salatalık ve peyniri bol yedim. Akşam yemeğinde de daha çok çorba ile doyurdum karnımı.

İnşallah son aylarımızda dediğin gibi "daha" sağlıklı beslenmeyi başarabiliriz :))

Kızlar lohusa sepetinden bu ürünü almıştım bugün elime ulaştı. Sizce nasıl birde L beden aldim umarim son ayımda fazla almam kiloyu

Güzel canım, güle güle kullan. Bende pembe aldım geceliklerimi..oğlum için de beyaz çiçekli taç takıcam tabii bulursam..

Bende yarın yıkayacağım hastalıktan bişey yapamıyorum hem pijama takimi hem gecelik takımını elimde yıkar asarim artık. Emzirme atleti fln hepsini yıkadım sadece ikisi kaldı işte.
yıkanacak sadece çanta kaldı benimde onu da bugün atarım makinaya Allah nasip ederse haftasonu çantayı hazırlarım diye düşünüyorum

Canım bnmde gebelk şekeri çktı 75 gr içtm 193 çktı tokluk şekerm 1 hfta dyet yptm tekrar kan verdm tokluk şkerm 170 çktı ama öncesinde kumru yemştm ondan mı çktı acaba sen ne yemştn tokluk şkern ölçlmeden önce

Tesekkur ederim cnm, geçen nette bi yerde görmüştüm beyaz çiçekli taç hatırlarsam söylerim cnm.
Valla iyi olur geçen hafta çarşıya çıktım burada bulamadım..nette de hep terlikle beraber satılıyordu, ayrı bulursam süper olur.

Kızlar uyku durumum çok bozuldu, gece& sabah çok kalkıyorum sonra da yalnızsam öğlene kadar zor kalkıyorum yataktan.
Sözde dışarı çıkıcaktım güneş alayım diye, uyku bastırdı yine 1 saat uyumadan geçmez. Size de oluyor mu özellikle evde olan arkadaşlar?

benimki sağ tarafa dönünce daha hareketli solda çok az kıpırdıyor :))

Ben de Balıkesir / Edremit'teyim canım buralar evet çok sıcak kışın bile kar yağmaz doğru düzgün :) bence ilk başlarda 1 hafta 10 gün gözlemleriz hem de bebek daha anne karnından çıktığı için anne karnında hep aynı ısıda olduğu için ev ortamına alişsin diye hastane çıkışı setlerinden giydirecem kolsuz badi üst zıbın ve ayaklı alt o kadar şapka hastaneden eve gelirken takicam o kadar evde takmam 10 güne falan alışır zaten bebek de dışarı çıktığımızda yanımızda yedek kollu kıyafet falan alırız penye yelek de iş görür sonra penye battaniyeler müslin bezler falan gerekirse örtülür yani nasıl aliştirirsak öyle gider

bende bu modeli beğeniyorum ,kaç kg sın hangi bedenini aldın mesela :)

ben o şeker ölçümlerinde hiç bir şey yememiştim aç beklemiştim ,sen o kumruyu yediğim için sonucu etkilemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…