2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kolu ince üstler al, hava serin okduğunda akşam darafı falan cok ince yelek gibi şey giydirirsın, sicak olduğunda kolsus ince yine, sicakta bebek bakmak cok zor oluyor, üşür diye korkma temumuzda doğucaklar nede olsa.

Çok geçmiş olsun bu havada grip daha ağır geciyo maalesef öksürük için bal ve limon çok iyi geliyor Rabbim şifa versin inşallah
Aynen öyle. Hep korundum grip olmamak icin ama yinede beni buldu. Dünden beri bal limon yapiyorum biraz rahatlatiyo sonra yine ayni. Çok sağol canım

Sağol canım. Benimde kasıklarım agriyo artık öksürmekten. Öksürükte hemen geçmiyo malesef. Bide senin dediğini deneyim

Sanada geçmiş olsun canim ama ben zaten havalar ısındı diye biraz saldim dikkat etmedim. Soğuk şeyler içtim dondurmayı çok yedim ondan sonra hastalandim. Şimdi tekrar dondurma yersem eşim ne yapar artik beni bilemiyorum :)

Kızlar yaa malesef grip oldum boğazım agriyo öksürük te başladı bide nezleyimde. Nasıl geçer varmı öneriniz. Özelliklede öksürük
Bende aynı durumdayım, kizimin burun ilacı boğaz ilaclarnı kulanırorum bebeğe zararı olmasın diye, dinlenmek seceneğimde hiç yok.

Allah yardımcın olsun inşallah hiçbir sıkıntı yaşamadan kucağına alabilirsin. Riskli gebelik miydi birden mi geldi suyun?

Saglikla kavusun bebeğinize insallah .

Allah yardimcin olsun sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah Rabbim yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…