2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ilk zamanlarını bi atlatsak dediğin gibi gerisini bizde yönetiriz haklısın canım, işte insan karar veremiyor anne karnı 40 derece diyorlarya
Benim kızım Kasım'da doğmuştu diye ben sayısız hastane çıkışı almıştım evdeyken bile hep başında şapkası 1 ay boyunca elinde eldiveni vardı çocuğu banyoda yıkamıyorduk salonda yikiyorduk evde kalorifer sıcaklığı yıkanırken yetmez de usutur diye ilave de elektrikli ısıtıcı kullanıyorduk odayı ısıtıp öyle yikiyorduk ta ki yaza kadar :) ama bu defa yazın doğacak inşallah bu yüzden öyle fazla hastane çıkışı almadım 4-5 tane aldım anca , daha çok takımlar , şort tulumlar , yarımkol ve kolsuz çıt çıtlı badiler falan gibi doğduktan sonra duruma göre alırım ama bugün dışardayken hava öyle sıcaktı ki el kadar bebekler askılı badi giymislerdi temmuzda bundan daha fazla sıcak olcak o zaman haydi haydi kısa kollu giydiririz bence

Rabbim yardimciniz olsun

Risk görünmüyordu, herşey gayet yolunda idi.. Teşekkürler iyi dilekleriniz için
Peki yordun mu kendini hiç ağrı falan hissetmeden mi oldu? Bebişin kilosu nasıl? Kimsenin erken doğumu da şu yüzden oldu diyemiyorlar bir anda geliyor bebekler heralde nasıl önlem alicaz böyle de anlamadım ki Allah hepimizin bebisini korusun. Erken doğanlar da bir an önce analarının koynuna verilsin insallah

Evet ben de boyle okudukca tedirgin oluyorum .Hafif kramp girse erken dogum mu olcak diye korkuyorum .Hatta dun ruyamda kanamam oldu erken dogum yaptim filan .

Niye okadar çok hastane çıkışı aldın ki hastanede kaç gün kalınıyor çok mu gerekli acaba fazla eşya

Bugün yüzüğüm parmagimda kaldı çıkaramicam kestirmek zorunda kalcam diye korktum. Yavas yavaş ödem yapıyoruz galiba. Bir köşeye kaldırdım doğuma kadar kullanmicam
Dun aynisi bana oldu cnm tek tasimi zar zor cikardim, esim kizdi daha takmicaksin diye, aynen odemler basladi, tuzu minimuma indirip suyu fazlaca icmeliyiz, tuz vucutta suyu tutuyor ve odem arttikca artiyor ins fazla sismeyiz..

Suyun gelmesi sanırım enfeksiyondan dolayi olabilir benim iki hamileligimde suyum bitmişti Dr vucudunda enfeksiyon var demişti CRP ye bakılıyor sanırım

Evet ben de boyle okudukca tedirgin oluyorum .Hafif kramp girse erken dogum mu olcak diye korkuyorum .Hatta dun ruyamda kanamam oldu erken dogum yaptim filan .

Kızlar çok sağolun hepiniz. Nst çekildi o gün bişey çıkmadı çok şükür hareketleri kalp atışları gayet iyi dedi suyu falan vs plesenta aşağıda şöle böle risk vs bildiğim herşeyi söyledi. Bide üniversiteden bi doktor önerdi gebelikten çok doktordan konuştuk leke bu sabahta geldi kahverengi gibi Gül kurusu rengi gibi ama 50 kuruş büyüklüğünde çamaşırımı kirletti o kadar ağrım sancım vs yok yani Doğum belirtisi gibi şeyler yok pruluton verdi düşük iğnesi onu vurunucam 10 günde bir onun dışında yorulmican ilişki yok ağır kaldırmıcan vs yani tehlike arz eden her şey yasak dedi şuan iyiyim inşallah bişey olmadan alırım kucağıma

Kuzu walla çatladık meraktan sevindim kötü bişi olmamasına geçmiş olsun

Hiç zorlamadım kendimi, ne ağrı ne sızı, sadece çok gazım oldu, belirti midir bilmiyorum. Enfeksiyon yokmuş şuan, açılma yok, sabah sancı vardı biraz şuan yok, ama su da bayağı azalmış. Sık sık nst ye alıyorlar, çatı muayenesi yapıyorlar, risk gördüğümüz an alırız bebeği dedi, normal mi sezeryan mı belli değil, açılma olmadığı için.

Sukur canim cok merak ettik .Lekelenmen de geçer insallah .Pruluton durdurur diye düşünüyorum ilk aylarda bende kanama olunca onla durduruyordu dr .Dikkat et kendine aman is filan yapma yat dinlen .

Geçmiş olsun, aklımız sende kalmıştı prolutan ben 9. Haftadan beri her hafta vuruluyorum kasılmalarıda önlüyormuş sanada faydası olur inşallah.

Doğumu erteleme imkanları yok anladığım kadarıyla ama en azından bebeğin haftası iyi gelişimide iyidir, inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Allah yardımcın olsun, umarım herşey yolunda gider.

Sevindik geçmiş olsun. Artık her şeyden nem kapar olduk biri bişey dese hepimizin aklı çıkıyor. Onun için haber bekledik baya..
Tekrar geçmiş olsun.

Z Zelichka canım Allah yardımcınız olsun.

kızlar Afilim92 fatma_sibel sizlere de teşekkürler tac fikri için.. yazamadım o anda Zelichka mesajını görünce içim gitti.

Sizi bilmem ama ben baya etkileniyorum ilk bebeğim ve erken doğum vs bir çok problem okudukça endişeleniyorum.

Umarım herkes bebeğini zamanında ve sağlıkla kucağına alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…