2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

suyun bittiği en son noktada alırlar canım

bedef iyi olmana sevindim canım insallah ertelenir çok hareket etme bol bol dinlen

Suyun gelmesi sanırım enfeksiyondan dolayi olabilir benim iki hamileligimde suyum bitmişti Dr vucudunda enfeksiyon var demişti CRP ye bakılıyor sanırım
sanırım doğum yapan arkadaşların öyle olmadı ama bi anda boşaldı suları öyle anladım ben. ben de her gün yürüyüş yapıyorum kasık ağrılarım oluyo biraz böyle haberler duyunca korkuyorum kıpırdamadan yatsam mı diye ama her türlü olacağa çare yok tabii...

geçmiş olsun canım meraktan çatladık şükür sende bebiste iyisiniz

Ayazıma 24 saat verdi doktor bugün.yavrum.dua edin bize acı çekmesin.Allah sabır versin bize.
Her şey Allah'ın elinde canım sen O' na inan doktor ömür biçemez , Rabbim bebişlerini sana bağışlasın inşallah en kısa zamanda tehlikeyi atlatıp sana ve babalarına mutlulukların en büyüğünü yaşatsinlar inşallah , Rabbim eşine ve sana dayanma gücü versin

Kızlar siparişim geldii 11 parça hastane çıkışı bide şu minik takımlar Eki Görüntüle 2142541 Eki Görüntüle 2142542 Eki Görüntüle 2142543
Çok güzel güle güle kullansın

Inanamıyorum ya

Suyunun geldiğini nasıl anladin.
Bizde sürekli akıntı var. Ben anlayamam dihe korkuyorumbirde böyle az az geliyormus

ankarada yaşayan arkadaşlar orda bebek eşyalarının satıldığı veya kolonya şişesi gibi şeyler bulabileceğim bir çarşı var mı? mesela stanbulda eminönü gibi havuzluhan gibi

Ohh iyi sevindim canim ya dikkatli ol su 2 ayinda sag salim kavus oglusuna canim

Bugün yüzüğüm parmagimda kaldı çıkaramicam kestirmek zorunda kalcam diye korktum. Yavas yavaş ödem yapıyoruz galiba. Bir köşeye kaldırdım doğuma kadar kullanmicam
Ben 2 hafta önce çıkardım yüzüğü baktım şişmeler başlıyor dediğin gibi çıkaramam diye korktum.

Amin cnm tek temennimiz saglikli bir şekilde yavrularımızı kucagimiza almak.

çatlağın oldumu hiç canım
Canim benim ilk gebelikten kalma çatlaklarım vardı doğumdan sonra kuculmuslerdi pek belli olmuyordu şimdi onlar tekrar büyüdü
Bebek yağı kullanmıştım ilk gebelikte doktorum tavsiye etmişti son aya kadar hiç çatlak olmadı son ay birden çatladı kırmızı ve her biri Kocaman di
Sanirim deri ile alakalı
Kuzenim de hiç bişey kullanmadı bir çizgisi bile olmadı

bedef aklımız gitti canım çok şükür bebek de sen de iyisin daha da iyi olursunuz inşallah , iğne de iyi gelir şifa olur inşallah

ankarada yaşayan arkadaşlar orda bebek eşyalarının satıldığı veya kolonya şişesi gibi şeyler bulabileceğim bir çarşı var mı? mesela stanbulda eminönü gibi havuzluhan gibi
Ben bir sayfa kesfettim cok uygun geldi bana. Kendim hazirlama fikrinden vazgecmisken yeniden karar degistirdim .Instagram malzeme.dunyasii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…