- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #34.101
Çok sevindim canim baya merak ettik seni, hepimiz zamanında kucağımıza alırız umarım bebeklerimiziKızlar çok sağolun hepiniz. Nst çekildi o gün bişey çıkmadı çok şükür hareketleri kalp atışları gayet iyi dedi suyu falan vs plesenta aşağıda şöle böle risk vs bildiğim herşeyi söyledi. Bide üniversiteden bi doktor önerdi gebelikten çok doktordan konuştuk leke bu sabahta geldi kahverengi gibi Gül kurusu rengi gibi ama 50 kuruş büyüklüğünde çamaşırımı kirletti o kadar ağrım sancım vs yok yani Doğum belirtisi gibi şeyler yok pruluton verdi düşük iğnesi onu vurunucam 10 günde bir onun dışında yorulmican ilişki yok ağır kaldırmıcan vs yani tehlike arz eden her şey yasak dedi şuan iyiyim inşallah bişey olmadan alırım kucağıma
bi bakıyım oraya da. ben de arada kargo olmasın diye ankaraya gitmişken alayım dedim ama internetten herhangi bir adres bulamadım.Ben bir sayfa kesfettim cok uygun geldi bana. Kendim hazirlama fikrinden vazgecmisken yeniden karar degistirdim .Instagram malzeme.dunyasii
Allah yardımcınız olsun, inşallah ikisini de sağlıcakla kucaklayıp gidersiniz evinizeAyazıma 24 saat verdi doktor bugün.yavrum.dua edin bize acı çekmesin.Allah sabır versin bize.
Bunu okuyunca farkettim ki benim bi tane şort tulumum 5-6 tane de kısa kollu ve askılı çıtçıtlı body var onun dışında tulumlar uzun kollu ve ayaklı, alt üst olanlarda uzun kollu acaba yanlış alışveriş mi yaptım kiBenim kızım Kasım'da doğmuştu diye ben sayısız hastane çıkışı almıştım evdeyken bile hep başında şapkası 1 ay boyunca elinde eldiveni vardı çocuğu banyoda yıkamıyorduk salonda yikiyorduk evde kalorifer sıcaklığı yıkanırken yetmez de usutur diye ilave de elektrikli ısıtıcı kullanıyorduk odayı ısıtıp öyle yikiyorduk ta ki yaza kadar :) ama bu defa yazın doğacak inşallah bu yüzden öyle fazla hastane çıkışı almadım 4-5 tane aldım anca , daha çok takımlar , şort tulumlar , yarımkol ve kolsuz çıt çıtlı badiler falan gibi doğduktan sonra duruma göre alırım ama bugün dışardayken hava öyle sıcaktı ki el kadar bebekler askılı badi giymislerdi temmuzda bundan daha fazla sıcak olcak o zaman haydi haydi kısa kollu giydiririz bence
Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarımHiç zorlamadım kendimi, ne ağrı ne sızı, sadece çok gazım oldu, belirti midir bilmiyorum. Enfeksiyon yokmuş şuan, açılma yok, sabah sancı vardı biraz şuan yok, ama su da bayağı azalmış. Sık sık nst ye alıyorlar, çatı muayenesi yapıyorlar, risk gördüğümüz an alırız bebeği dedi, normal mi sezeryan mı belli değil, açılma olmadığı için.
Hep pahali gelmisti .Bir de sise satan yer pleksi satmiyordu veya kurdele .Ayri ayri daha masrafli olcakti .Ama buraya dm den de sordum detayli bilgi aldim soselet 2.5 Tl pleksi 75 kr .Kurdele bambu ve kokuyla 4 5 tl gelecek gibi.bi bakıyım oraya da. ben de arada kargo olmasın diye ankaraya gitmişken alayım dedim ama internetten herhangi bir adres bulamadım.
Bende çok etkileniyorum. Üzülüyorum da. Gece kasığıma ağrı girdi karnımda da hafif bi sancı vardı bi an korktum kasık ağrısı zaten sık sık oluyor sancıda gazmış :) allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip eder umarım.Sevindik geçmiş olsun. Artık her şeyden nem kapar olduk biri bişey dese hepimizin aklı çıkıyor. Onun için haber bekledik baya..
Tekrar geçmiş olsun.
@Zelichka canım Allah yardımcınız olsun.
kızlarAfilim92 @fatma_sibel sizlere de teşekkürler tac fikri için.. yazamadım o anda Zelichka mesajını görünce içim gitti.
Sizi bilmem ama ben baya etkileniyorum ilk bebeğim ve erken doğum vs bir çok problem okudukça endişeleniyorum.
Umarım herkes bebeğini zamanında ve sağlıkla kucağına alır.
Bence iyi yapmissin ikisinden de bulunmasi en guzeli .Bazen serin oluyor aksamlar filan .En azindan Konya icin oyle :)Bunu okuyunca farkettim ki benim bi tane şort tulumum 5-6 tane de kısa kollu ve askılı çıtçıtlı body var onun dışında tulumlar uzun kollu ve ayaklı, alt üst olanlarda uzun kollu acaba yanlış alışveriş mi yaptım ki
lohusa pedimi canm ilk defa duydum resmini atabilirmisin hangi sitedrn aldin sana zahmetAllah kısmet ederse yarın kıyafetleri yıkıcam bugün alışveriş yaptım bebek bezi ıslak mendil emzik tırnak makası deterjan vs aldım
Bir kaç eksiğim daha kaldı onları da yavaş yavaş alacam
Havalar çok sıcak dışarı çıkamıyorum gündüz fenalık geçiyor 32 dereceyi görüyoruz daha simdiden..
Lohusa pedi getirttim İnternetten ilk doğumda hasta bezi kullandım kocamando ve rahatsız etti beni
Lohusa pedini çok beğendim bir paket daha almayı düşünüyorum sizce yeter li olur mu hasta bezi almalı miyim
Merhaba kızlar, ben de Temmuz annesi adayıyken, mayıs annesi olucam sanırım. Erken demeyin bir an önce çantanızı hazırlayın. Normalde 9 Temmuz görünüyordu, yani 30+2 idim bugün, gece 4 gibi suyum geldi, ve bayağı azalmış, şuan hastanedeyim kontrol altında
Allah yardımcın olsun sağ salim kavuşursun bebeğine inşallahHiç zorlamadım kendimi, ne ağrı ne sızı, sadece çok gazım oldu, belirti midir bilmiyorum. Enfeksiyon yokmuş şuan, açılma yok, sabah sancı vardı biraz şuan yok, ama su da bayağı azalmış. Sık sık nst ye alıyorlar, çatı muayenesi yapıyorlar, risk gördüğümüz an alırız bebeği dedi, normal mi sezeryan mı belli değil, açılma olmadığı için.
Suluhan var.bi bakıyım oraya da. ben de arada kargo olmasın diye ankaraya gitmişken alayım dedim ama internetten herhangi bir adres bulamadım.
Onları da kullanırsın canım akşamları hava serin gelir bebekler için , akşam arabaya koy takımlardan birini giydir eşinle parka gidin bir çay bahçesinde çay için bebiş de arabasında uyusun arabaya da sineklik takacaksin bebiş serin serin uyuyacak içinde :) ha bu arada uzun kollu alacaksan eğer 6-9 aylık al artık , şimdi çoğunluk yazlıklara üstünlük ver yarım kol badi tek pamuklu alt da yeter , çok sıcaklarsa altı çıkarırsın sadece badiyle kalırBunu okuyunca farkettim ki benim bi tane şort tulumum 5-6 tane de kısa kollu ve askılı çıtçıtlı body var onun dışında tulumlar uzun kollu ve ayaklı, alt üst olanlarda uzun kollu acaba yanlış alışveriş mi yaptım ki
Hata veriyor canım foto atamıyorum joly lohusa pedi diye geçiyor hepsiburada dan aldımlohusa pedimi canm ilk defa duydum resmini atabilirmisin hangi sitedrn aldin sana zahmet
Burda da akşamları illa esiyor onu düşünerek aldım ama gündüz sıcak için çok düşünmemişim sanırım yeterli gelir mi acaba aldıklarım bilemedim şu an :) belki 1-2 parça daha şortlu takım elbise gibi şeyler alırım. Çokda almak istemiyorum bir sürü oldu, giyilmezse üzülürüm kıyamam :)Bence iyi yapmissin ikisinden de bulunmasi en guzeli .Bazen serin oluyor aksamlar filan .En azindan Konya icin oyle :)
Bende çok etkileniyorum. Üzülüyorum da. Gece kasığıma ağrı girdi karnımda da hafif bi sancı vardı bi an korktum kasık ağrısı zaten sık sık oluyor sancıda gazmış :) allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip eder umarım.
Canim bence yeter hemen küçülüyor.Burda da akşamları illa esiyor onu düşünerek aldım ama gündüz sıcak için çok düşünmemişim sanırım yeterli gelir mi acaba aldıklarım bilemedim şu an :) belki 1-2 parça daha şortlu takım elbise gibi şeyler alırım. Çokda almak istemiyorum bir sürü oldu, giyilmezse üzülürüm kıyamam :)
6-9 aylıkda alt üst takımlar ve 2-3 tane tulum aldım yine bir sürü çıtçıtlı body aldım. Onları serin olur kışa geliyor diye uzun kollu aldım. İlk bebek olunca tereddütle alışveriş yapıyorum :)Onları da kullanırsın canım akşamları hava serin gelir bebekler için , akşam arabaya koy takımlardan birini giydir eşinle parka gidin bir çay bahçesinde çay için bebiş de arabasında uyusun arabaya da sineklik takacaksin bebiş serin serin uyuyacak içinde :) ha bu arada uzun kollu alacaksan eğer 6-9 aylık al artık , şimdi çoğunluk yazlıklara üstünlük ver yarım kol badi tek pamuklu alt da yeter , çok sıcaklarsa altı çıkarırsın sadece badiyle kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?