2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sevindim canim baya merak ettik seni, hepimiz zamanında kucağımıza alırız umarım bebeklerimizi

Allah kısmet ederse yarın kıyafetleri yıkıcam bugün alışveriş yaptım bebek bezi ıslak mendil emzik tırnak makası deterjan vs aldım
Bir kaç eksiğim daha kaldı onları da yavaş yavaş alacam
Havalar çok sıcak dışarı çıkamıyorum gündüz fenalık geçiyor 32 dereceyi görüyoruz daha simdiden..
Lohusa pedi getirttim İnternetten ilk doğumda hasta bezi kullandım kocamando ve rahatsız etti beni
Lohusa pedini çok beğendim bir paket daha almayı düşünüyorum sizce yeter li olur mu hasta bezi almalı miyim

Ben bir sayfa kesfettim cok uygun geldi bana. Kendim hazirlama fikrinden vazgecmisken yeniden karar degistirdim .Instagram malzeme.dunyasii
bi bakıyım oraya da. ben de arada kargo olmasın diye ankaraya gitmişken alayım dedim ama internetten herhangi bir adres bulamadım.

Bunu okuyunca farkettim ki benim bi tane şort tulumum 5-6 tane de kısa kollu ve askılı çıtçıtlı body var onun dışında tulumlar uzun kollu ve ayaklı, alt üst olanlarda uzun kollu acaba yanlış alışveriş mi yaptım ki

Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım

bi bakıyım oraya da. ben de arada kargo olmasın diye ankaraya gitmişken alayım dedim ama internetten herhangi bir adres bulamadım.
Hep pahali gelmisti .Bir de sise satan yer pleksi satmiyordu veya kurdele .Ayri ayri daha masrafli olcakti .Ama buraya dm den de sordum detayli bilgi aldim soselet 2.5 Tl pleksi 75 kr .Kurdele bambu ve kokuyla 4 5 tl gelecek gibi.

Bende çok etkileniyorum. Üzülüyorum da. Gece kasığıma ağrı girdi karnımda da hafif bi sancı vardı bi an korktum kasık ağrısı zaten sık sık oluyor sancıda gazmış :) allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip eder umarım.

Bence iyi yapmissin ikisinden de bulunmasi en guzeli .Bazen serin oluyor aksamlar filan .En azindan Konya icin oyle :)

lohusa pedimi canm ilk defa duydum resmini atabilirmisin hangi sitedrn aldin sana zahmet

Allah yardımcın olsun sağ salim kavuşursun bebeğine inşallah
Şu an durumu nasıl
Bebeğin kilosu nasıl
Suyun tamamı mi geldi yoksa as miktar mi

Suluhan var.
Fiyatlar çok uygun. Ayni eminonu gibi, gidince siz de benzetirsiniz. Handa her sey var zaten sen soylemeden kurdele de verelim, silikon tabancasi da lazim olur vs diyorlar.

bedef şükür iyisiniz epey merak ettik sizi Rabbim kalan günlerimizi de saglıkla gecirip zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize

Onları da kullanırsın canım akşamları hava serin gelir bebekler için , akşam arabaya koy takımlardan birini giydir eşinle parka gidin bir çay bahçesinde çay için bebiş de arabasında uyusun arabaya da sineklik takacaksin bebiş serin serin uyuyacak içinde :) ha bu arada uzun kollu alacaksan eğer 6-9 aylık al artık , şimdi çoğunluk yazlıklara üstünlük ver yarım kol badi tek pamuklu alt da yeter , çok sıcaklarsa altı çıkarırsın sadece badiyle kalır

Bence iyi yapmissin ikisinden de bulunmasi en guzeli .Bazen serin oluyor aksamlar filan .En azindan Konya icin oyle :)
Burda da akşamları illa esiyor onu düşünerek aldım ama gündüz sıcak için çok düşünmemişim sanırım yeterli gelir mi acaba aldıklarım bilemedim şu an :) belki 1-2 parça daha şortlu takım elbise gibi şeyler alırım. Çokda almak istemiyorum bir sürü oldu, giyilmezse üzülürüm kıyamam :)

Amin inşallah.
Dün gece aynı bende de gaz oldu. Eşim soruyor bir sıkıntın mı var diye. Yüzümden hareketlerimden anlıyor. Yok dedim gaz sancısıdır dedim ama bir yandan da kendimi dinliyorum Allah'tan gazmış.. sonra rahatladım ama bu ara karnım da geriliyor yine herhalde büyüyecek biraz daha.

Her duamı zamanında ve sağlıkla gelsin yavrum diye ediyorum.
Aynı zamanda göbeğimden kendine de söylüyorum ''oğlum senlik bişi yok'' rahat ol diye :)) Yani bazen komediye döküyorum inan çok ihtiyacımız var, bu özel günleri gereksiz endişe stres yerine daha güzel yaşamamız lazım.

nevesta81 , NasilYarDiyeyim , @Pembegomlek
Su bittiği an alırlar sanırım, doktor yarım saat bile dursa,bizim için kardır diyor.
Suyumu gece wc ye kalktığımda farkettim, ki uykum ağırdır,gece değil sabah kalkarım wc ye, hissettim heralde..pijamam,çamaşırım ıslatır, idrar sandım, wc ye gidince tutamadığımı, kokusuz ve idrardan biraz daha kıvamlı gibi olduğunu farkettim. Allahtan eşim evdeydim, normalde vardiyalı dır, ped koydum yetmedi, sırılsıklam oldu, evde hasta bezi vardı hemen onu taktım ama 20 dk mesafede dolu doluydu, öyle anladım suyunun geldiğini. Ama şuan yanımdaki bayan 24. Haftadan beri az az geldiğini ama farketmediğini söylüyor, onun da şuan 27 hafta imiş

Canim bence yeter hemen küçülüyor.

6-9 aylıkda alt üst takımlar ve 2-3 tane tulum aldım yine bir sürü çıtçıtlı body aldım. Onları serin olur kışa geliyor diye uzun kollu aldım. İlk bebek olunca tereddütle alışveriş yapıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…