2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Suluhan var.
Fiyatlar çok uygun. Ayni eminonu gibi, gidince siz de benzetirsiniz. Handa her sey var zaten sen soylemeden kurdele de verelim, silikon tabancasi da lazim olur vs diyorlar.
çok teşekkür ederim baktım ulusta galiba. orda tavsiye edeceğin herhangi bir dükkan var mı? ay bana kalsa hepsine tek tek girer fiyat sorarım ama eşim ynımda olcak muhtemelen. onu bir yere parkedeyim en iyisi
Afilim92 çınarcık kolonyalarına sordun mu canım orası da kurdele koku şişe pleksi hepsini satıyor. hatta ben orayla anlaştım ama çocuğun adı belli olsun diye bekliyordum. nasip değilmiş galiba. senin söylediğin sayfaya da baktım keşke fiyatları yazsalar fotoğrafların altına tek tek sormak çok zor

Çok güzel güle güle kullansın

Inanamıyorum ya

Suyunun geldiğini nasıl anladin.
Bizde sürekli akıntı var. Ben anlayamam dihe korkuyorumbirde böyle az az geliyormus
Sağol canım hepimizinki inşallah..

Demeyin su falan doktorum bile kızdı suyun güzel iyi düşün iyiyi çağır diye

Benimde aynı şekilde canım sürekli bi panik haline döndüm bu aralar. Bende kızımla konuşurken anneyi üzme kızım zamanında gel çokda acı çektirme kolay çıkıver diye konuşuyorum oda tekmeleriyle cevap veriyor :)

Baktim ama icime sinmedi orasi .Benim kafamdaki sey belli olunca direk ona gore fiyat aldim .Cok guzel ilgileniyorlar .

Oyy yerimmmm :)) ♡♡♡♡ bende gebelik takviminde soylediğin gibi beni çok seviyomusun bakim diyorum vuruyo oğlum ya Allahım maşallah akıllı kuzularımıza

Evet o kadar çabuk büyüyorlar ki.. Gerçi yetmezse elbet alırım mutlaka dışarı çıkıcam aşısı doktoru vs. Bi sağsalim doğsunlarda :)
Evet canim insallah .Ya ben de az ve öz olsun diyordum su son alisveris vakasında alinan fazlaliklarla doldu tasti .

Canım doğum başlamycak ama dimi ne gibi müdahale yaptılar birde doktorlar farketmiyor mu peki? Su gelene kadar kontrolde anlamadı mı?

geçmiş olsun neyse ki 28. haftayı atlatmışsın. 3 hafta daha dayanabilirsen iyi olur tabii ama yine de hemen doğmaması iyi ciğer geliştiricini falan da vurmuşlardır zaten. bu şekilde olup da haftalarca duran duymuştum söylediğin gibi. kendini sıkmamaya çalış güzel şeyler düşün bebeğinin mis kokusunu düşün her şey iyi olacak inşallah.

simdi hanin icine giriyorsun, merdivenden iniyorsun, tam erdal ticaretin solundaki dukkandan aldim her seyi ama erdali hatirliyorum, alisveris yaptigim yerin adini hatirlamiyorum
Mesela oda kokusu sisesi 50 cc.lik, tanesi 1.5 tl idi. 5 çubuk silikonla birlikte silikon tabancasi 15 tl.
25 adet karton kutu (icine hediyeleri koyup vermek icin) orta boy 17.5 tl
Oda kokusu icin renkli kolonya 1 lt 10 tl ama icine su koyup çogaltarak kullaniyorsun.

Grogran kurdele 2 tane 10ar metre 5 tl.

Pleksi ayna tanesi 1 tl

Hatirladiklarim bunlar. Ben gittigidiyordaki saticilardan baktim, komple daha pahali + ayri ayri her urune kargo vereceksin.

Ama bence esinle birlikte gidin, hem tasimana yardim eder hem de cok tekin bir yer degil, hem kalabalik hem de ortam biraz kötü. Esin olmadan gitme derim

Riskli dönem ne zaman geçiyor acaba ...

Canım doğum başlamycak ama dimi ne gibi müdahale yaptılar birde doktorlar farketmiyor mu peki? Su gelene kadar kontrolde anlamadı mı?
Yok anlaşılmadı, en son 2 hafta önce gitmiştim, herşey gayet yolunda demişti, ben zaten devlet hastanesine gidiyordum, uzun uzun bakılmıyor ama farkedilse idi, Dr riske atmazdı. 9 mayısta kontrolüm vardı, sonrasında muayeneleri iki haftaya inecekti

Riskli dönem ne zaman geçiyor acaba ...
28. hafta yaşam sınırı diye geçiyor ama 25te doğup yaşayan da var 40ta doğup yaşamayan da Rabbim bilir. 28den sonra 34te de ciğer gelişimi epey tamamlanmış oluyormuş. bunların yanında bebeğin kilosu da önemliymiş. benim korkum da suyum fazla olduğu için aynı şekilde su gelmesi ve ciğerlerin geç gelişmesi gibi risklerim var.

Aynen bende çok korkuyorum benimde iyi demişti doktor
Ama o arkadaşn hicbir risk yokken suyu gelmiş
Benim daha hiçbişeym hazır değil ya
Benim de hazır değildi,pazartesi eksiklerimi tespit edip, tamamlayıp, hepsini yıkayıp ütüleyip çantaya koyacaktım. Kardeşimin verdiği bazı giysileri attım çantaya, temizdir diye düşünerek, ebe diyo ki, doğsun da biz ona bişeyler buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…