2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Umarım sağsalim doğar canım.
Bende devlet hastanesine gidiyorum suyuma rahim ağzına vs sürekli bakıyor 2 haftada bir oluyor kontrollerim ama yine de tereddütte kalıyorum çünkü baktığı 2-3 dk anca. Herşeyin hayırlısı artık.

Amniyon sıvısı hep normaldi, rahim ağzına bakmadı hiç, sanırım risk görmedi

Su an kiyafet düşünüp kendini strese sokma canim .En hayirli sekilde atlatirsin insallah .Ya Fettah c.c esmasini ve okuyabiliyorsan Abese Suresi 20.ayeti oku
summes sebîle yesserahu.
*DoGuma gireceksen oku .O detayi atlamisim canim .

Allah korusun düşünme onları korkutma kendini. Sen duanı et geri dur yavrunda sende Allaha emanetsiniz inşallah zararsız bir şekilde atlatırsın sende

Ebeler, hayati risk sınırını geçtiğini söylüyorlar ama yine de belli olmaz tabi, kimse net bişey söyleyemiyor, Allah bilir.. Benim kuzenim 28 haftada doğmuş 80 li yıllarda, ne küvez ne yoğun bakım, soba arkasında büyüdü, şuan 35 yaşında ve gayet sağlıklı

Ya benim de ara ara sıvı geliyor doktora da hiç söylemedim 1 aydır oluyor zaten, idrar baskısından dolayı kaçırıyorumdur diye düşünüyorum. Eğer azalma olsaydı geçen ay sonu kontrole gittim suyun iyi dedi hiç azalma söylemedi.
Çok sıkışınca ara ara idrar kaçağı da oluyor ama nasıl anlayacağız ki zaten az gelecek olsa?

Tekmeler sertleşti ama di mi artık.. çok şekerler ya minik minik ayaklar hissediliyor:)

Kurban olurum yaradana

Seninde ayakların şişmeye başladı mı canım
Eveeet hemde baya şişiyor canım çok ayakta kaldım onunda etkisi vardır sanırım. haftasonu kendme rahat bi ayakkabı aldım bez gibi diğerleri sıkmaya başlamıştı :)
Seninde mi çok şişiyor

Bende çok almışsın hediye götürürsün hepsini yıkama diyene aynı şeyi diyorum bi kere giysin kızım giysin :))
Hediye edecegim seyi de gider ayni magazadan alirim .Sorun o degil de onu alirken kurduğum hayaller ve giydiginde duyacağım sevinc .Oyy oyy tosbikimin hastane cikislarini seve seve öldüm yine .Guya yikadim utuleyecektim .Esim utuleme yine kırışacak cantaya koyunca dedi .Mantikli geldi .Simdilik katlayip kaldirdim .Acil bir durumda cantaya atilip gidilebilir .En azindan 30.u geceyim diyorum ütü icin.

İyi yapmışsın canım çok güzel alış veriş yapmışsın daha ne olsun :) ben daha çok 0-3 ay arası aldım bir iki tane de 6 aylık takım ve tulum doğduktan sonra almayı düşünüyorum kışlıkları

Dışarıdan belli oluyor artık tekmelerimiz :) bugün ilk kez yukarılara çıktı hissediyorum iyice büyüdüler maşallah onlara :))

Çok ihtiyacımız olacak en çokta zıbınlara sanırım :)
Yazın doğacaklari için belki aşırı zıbın ihtiyacı olmaya bilir canım anca doğunca belli olcak neyin lazım olacağı eminim bu alış veristen fazlasını yapcaz doğduktan sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…