2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende aynı şekilde düşünüyorum o kadar hevesle hayallerle aldık kıyamam giydirmeden olmaz :)
Ben daha yıkamadım çamaşırları. Haftasonu hallederim sanırım hatta üşenmezsem yarın yıkayıp senim gibi ütüyü sonraya saklayabilirim.

Bizim 9 aya kadar baya kıyafetimiz var sanırım. Çoğunu annem aldı sağolsun birlikte çıktım alışverişe. Tabi daha dayısı halası falanda almak istiyorlar artık doğduktan sonra ihtiyaca göre alırım lazım olursa :)

Evt herşeyin hayırlısı inşallah
Ay Allahım sag salim alırsın ınslalah kucagina
Amin, hepimiz inşallah .

Ben sirf erken dogum korkusu ile yıkadım. Ruyalarima bile girdigi icin .Simdi rahatim .Allah zamaninda hayirla gondersin bebeklerimizi insallah .

Ben sirf erken dogum korkusu ile yıkadım. Ruyalarima bile girdigi icin .Simdi rahatim .Allah zamaninda hayirla gondersin bebeklerimizi insallah .
Amin canım inşallah. Bende çok erken yıkamıyım buruşmasın diye düşünüyordum. Ütüyü sonraya bırakabilirim temiz temiz dursunlar kenarda.

Amin canım inşallah. Bende çok erken yıkamıyım buruşmasın diye düşünüyordum. Ütüyü sonraya bırakabilirim temiz temiz dursunlar kenarda.
Emin ol yikayinca rahatlayacaksin sadece canta icin olanlari yıka .Guzelce katlar koyarsin minicik seyler ütüyü iki gezdirdin mi tamam :)

Benim annemler kardeşim yurtdışında burda sadece eşimin ailesi var onlar da anca doğunca alırlar önceden almiyorlar doğduktan sonra altın takıyorlar çocuğa , ilk çocuğumda da şimdi de her şeyini kendimiz aldık ama çok isterdim annem yanımda olsa da alış veriş yapsak beraber annem anca doğuma yakın gelecek geldiğinde büyük ihtimal her şey tamamlanmış olacağı için para verecektir

Az olduğunda nasıl hissedilir bilmiyorum, bazen benimde oluyor idrar kaçağı :) belki de benimde suydu, hiç fikrim yok ..

Eveeet hemde baya şişiyor canım çok ayakta kaldım onunda etkisi vardır sanırım. haftasonu kendme rahat bi ayakkabı aldım bez gibi diğerleri sıkmaya başlamıştı :)
Seninde mi çok şişiyor
Parmaklarımı sıkamıyorum valla akşamları daha mı çok şişiyo ne :) tuzlu yiyorum bu ara tuza dadandım acaba ondan mı napsak geçer bu ayağa hiç mi kalkmayalım pasta falan yapmıştım bugun :) güya diyet yapacaktım

Geçmiş olsun canım. Bundan sonra biraz yatarak geçir vaktini. Sıkıcı biliyorum ama yormamak önemli.

Benim ailemde şehir dışında 2-3 ayda bir görüşebiliyoruz, denk geldi bizim :)
Sizde doğumdan sonra çıkarsınız canım eminim daha o zamanda eksikler çıkar :)

Ben tuzu oldum olası seviyorum aslında bol su içip tuzsuz yememiz lazım ama herşeyi yapamıyoruz işte :)

Ayazımi kaybettik.Allah Ateşime uzun ömürler versin inşallah. ALLAH dua eden herkesten razı olsun
Aaa çok üzüldüm başın sağolsun canım. Allah acısını dindirsin diğer evladına ssğlıklı uzun ömürler versin. Ateşin durumu nasıl peki?

Ben tuzu oldum olası seviyorum aslında bol su içip tuzsuz yememiz lazım ama herşeyi yapamıyoruz işte :)
Bırakmam lazım kendime dur diyeceğim mecburen :)

Seninde bu haftalarda kasık ağrın olmuşmuydu gebelik takviminde kasık ağrılarınız olabilir yazıyodu dün. Yani anlamadığım psikolojik mi acaba oyle okudum diye mi ağrı hissediyorum gerçekten mi ağrıyo anlayamadım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…