2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben burda okumadığım halde ağrımıştı canım normal yani :) yaklaşık 1 aydır kasıklarımda ağrı var özellikle sol kasığımda. Doktor normal diyor bebek vücudu zorluyor büyüdükce dedi. Maden suyu ve süt biraz azaltıyor ağrısını dene bi istersen.

Her sabah süt içiyorum zaten bakalım inşallah herşey yolunda gider canım teşekkürler ♡

3. aydan beri hep yağ kullanıyorum bakalım ne olcak halen yok ama çok gergin

Ayazımi kaybettik.Allah Ateşime uzun ömürler versin inşallah. ALLAH dua eden herkesten razı olsun
canım baiın sağolsun içim yandı.. Allah sabır versin meleğine acil şifalar versin İnşallah Rabbim duysun sesimizi

Benim ailemde şehir dışında 2-3 ayda bir görüşebiliyoruz, denk geldi bizim :)
Sizde doğumdan sonra çıkarsınız canım eminim daha o zamanda eksikler çıkar :)
İnsallah canim bebislerimiz sag salim zamaninda dogsun da gerisi onemli degil , Kaç yaşımızda olursak olalım her zaman annemize ihtiyacımız oluyor :)

Ayazımi kaybettik.Allah Ateşime uzun ömürler versin inşallah. ALLAH dua eden herkesten razı olsun
Rabbim diğer evladınızı sıze bağışlasın uzun saglikli hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah Allah sabrınızı artırsın

((( Çok üzüldüm canım Allah sabırlar versin acımı kelimelerle ifade etmem mümkün değil ;( Allah diğer bebeğine şifalar versin inşallah

Almaya başlasak iyi olur Yinede Rabbim vaktiyle nasip etsin aklına getirme sende burda bir olay olunca hemen psikolojimiz bozuluyo varya
Valla benimde bozuluyor çok üzülüyorum.

Bizim de daha alışveriş işi hallolmadi ilk çocuğum nasıl yapcaz bilmiyorum kaynanam gideriz dedi ama ne zaman gideriz bilmem.
Ciltle alakalı sanırım. Bende çok yağ sürdüm ama kıpkırmızı çatlaklar oluşmuş.

Bende de çatlak var ama beyaz beyaz canım bacak içlerinde

Ben daha bugün farkettim kırmızıydı benimki bşr sürü yağ sürdüm hemen. Annemde çok çatlamış harita gibi ne kadar az çatlasam faydadır diyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…