2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sukur canim cok merak ettik .Lekelenmen de geçer insallah .Pruluton durdurur diye düşünüyorum ilk aylarda bende kanama olunca onla durduruyordu dr .Dikkat et kendine aman is filan yapma yat dinlen .
Sağolasın canım yarın kendi doktoruma gidicem randevu aldım özele bakalım daha net şeyler söyler inşallah bu devletteki doktor plasenta rahim ağzına yapışık dedi kendi doktorum evet yakın ama boşluk var arasında demişti hatta banada ultrasonda göstermişti cihazlardan sanırım bi gideyim yarın bakalım ne diyecek az önce wc ye gittim yine geldi iğnemi oldum sabah ama bakalım ne zaman dinecek lekelenme korkuyorum inşallah bi sorun çıkmaz

Z Zelichka canım basın sağolsun Rabbim sabir versin diğer evladını size bagislasin hayırlı uzun ömürler versin inşallah

Olabilir canım
Zaten karnımız gergin
Anlaşılmıyor ben anlayamıyorum
Şuan karnım pembe bir modda zaten eğer kırmızı diyorsan sanırım bu rengin sebebi çatlaklar olabilir
Evet gergin birde benim etim sert, esnemeye hiç müsait değil. Erkek olduğu için bi karnım sivrildi çıktı oda çatlıyor :) ay gorsen bacaklarımın iç kısmı diz kapağımın altı falan geçen gordum öylece bakakalmışım :)

Amin canım, teşekkürler.. Bebeğin kilosunu filan sormadım hiç,bugün böyle şaşkınlıkla geçince.. Durumu iyi diyorlar ama..
İyi canım çok şükür inşallah en az hasarla atlatırsınız ikiniz de moralini yüksek tutmaya çalış
Bizi de gelişmelerden haberdar et merak ederiz sen dualarımız seninle ♡♡
Ayazımi kaybettik.Allah Ateşime uzun ömürler versin inşallah. ALLAH dua eden herkesten razı olsun
Çok üzüldüm canm basın sağolsun allah ateşimize upuzun ömürler versin inşallah bir an önce toplarlar eve çıkarsınız
3. aydan beri hep yağ kullanıyorum bakalım ne olcak halen yok ama çok gergin
İnşallah olmaz canım olsa da bebişler den hatıra kalıyor işte o açıdan bakarız:)
Sen yağ kullanmaya devam et ne kadar nemli tutarsan o kadar iyi
Canim tekrardan çok geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim bayağı merak ettik seni..
Plase tanın rahim ağzına yakın olması da lekelenme ve kanama yapar doktor öyle demişti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…