2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah sağlıklı sihatli kucağına almak nasip etsin inşallah ,vakitlice sağlıklıca gelsin :)

31. haftadan ve şafak 60 tan herkese günaydın :))
Güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah
Oy maşallah canım yaa allahım sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah benim doktorumun ilk hedefi 32 hafta sonrası allah Kerim demişti bakalım inşallahhhh oralara gelirimde geçerim

Z Zelichka canım Rabbim sabır versin size. Başınız sağolsun. Kalan yawrun bir an önce hayırlısıyla sağlığına kavuşsun. Ateşimiz kucağımızda evimize gidiyoruz mesajını görürüz inş burda dualarımız seninle...

Herkesegunaydin. Hic giremez oldum buralara çok yoğun günler. Rabbim hepimizi vaktinde sağlıkla kavustursun inşallah. Haftaya seker yüklemesi yapilacak. Ayrıntılı gayet iyi çıktı. Şuan tek sıkıntımız kahvaltı sonrası çarpıntı oluyor biraz uzaniyorum. Birde çok is yapınca feci ağrıların oluyor. Davul gibi sistik zaten. Temmus 20 suanki tarih erken gelmezse. Ben 32 yer kadar herşeyi hazır etme cabasindayim. Malum iki çocuk evde kosturmaktan erken gelir mi kaygısı taşıyorum. İkinci oğlum 36 da doğdu. Basladiniz micanta yapmaya?

Oy maşallah canım yaa allahım sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah benim doktorumun ilk hedefi 32 hafta sonrası allah Kerim demişti bakalım inşallahhhh oralara gelirimde geçerim
Amin canım inşallah
Hiç üzülme görecez o günleri 32yi de 38 ı de inşallah az kalmış zaten sana da 32 ye

gordum cnm saol peki iyimi kullanislimi acip baktinmi acaba
Baktım canım çok kullanışlı ve rahat görünüyor
Burdaki marketlerde bulamadım sanırım tekrar sipariş vermem gerekecek

hoşgeldin canım... benimde ikinci oğlum 36 da doğmuştu o yüzden benimde korkularım var erken gelirse diye o yüzden bütün kıyafetlerini yıkadım bebişin kendi kıyafetlerimi de yıkadım sadece çantaya yerleştirmek kaldı onu da hafta sonu düşünüyorum bakalım... şişlik için erken değil mi ? hani ben akşama kadar masa başında çalıştığım için ayak bileğimde hafif şişlik oluyor onu da uzatıyorum otururken.. evdeyken çok şükür bir sıkıntım olmuyor

Ayazımi kaybettik.Allah Ateşime uzun ömürler versin inşallah. ALLAH dua eden herkesten razı olsun
Başınız sağolsun canım Rabbim Ayazın ömrünü de Ateş e versin inşasllah o meleğini sağ salım kucağına alıp en kusa sürede hastaneden çıkacağın haberini bizlere verirsin

Kızlar lohusa pedi ebebek te var ben ordan aldım 10 lıra gayet güzel bıde depend alıcam tamam İnş kıyafetleri yıkadım çantaya koyacaklarımı ütüledım kalanları katladım koydum dolabına bi çantaya koymak kaldı onuda hafta sonu yapıcam İnş saglikli günler de giysin kuzular

adet zmanlarında kullandığımız pedlerin gece olan türleri yetersiz mi kalır acaba,lohusa pedleri daha mı büyük

adet zmanlarında kullandığımız pedlerin gece olan türleri yetersiz mi kalır acaba,lohusa pedleri daha mı büyük
Evet cnm normal pede gore orta kısmı falan farklı bence kullanışlı gibi normal ped ılk bır hafta için yeterli olmuyor ama bu kanama mevzusu da kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum bana ilk iki gun depend sonrası için lohusa pedi ıyı olmuştu ilkinde

Merhaba kızlar,
Ali expressten çanta aldım ve inanılmaz memnun kaldım. Benim istediğim renk o an ellerinde olmadıgı için 1 hafta kadar gec verildi ama ona ragmen tam 1 ayda elimde oldu. Dolar bu kadar yuksek olmasına ragmen indirimle 70 liraya falan aldım. Turkiyede verilen paralara yazık. Almak isteyenler için foto ekliyorum. Satıcı da ChildhoodMemory Store

Eklentiler

• CF165876-01CA-4B81-A0AF-480ED52F68DD.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 99
  • 37854057-394A-458B-9626-BFD10AC09B37.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 93
  • 7C9D04B1-BAE7-4D71-BA8D-E814D6298A69.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 92
Aynen canım, ben Antalya’dayım, temmuz 21 muhtemel doğum tarihimiz. Burda kısa kollu hatta çıplak bıraksak bile olur çocuğu Gerçi klimasız da durmayız ama o zamanda üşür mü bebek bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…