2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar siparişim geldii 11 parça hastane çıkışı bide şu minik takımlar Eki Görüntüle 2142541 Eki Görüntüle 2142542 Eki Görüntüle 2142543
Çok güzeller canım, nerden vermiştin siparişi?

Allah yardımcın olsun kuzum, herşey yolunda gider umarım.

Kızlar bişi sorucam sabah uyandığımda ellerimde kına kokusu vardı baktım ellerim kına yakılmış yıkıyorum geçmiyo diğer hamileliğimde de olmuştu bebeğimi kaybettim bunun sebebini bilen varmı neden oluyo bu

Nasıl yani ? Uyudun uyandın elinde kına mı olmuş ?

Canm ben duymustum bunu ama net bir aciklamasi yokmus tibbi olarak mantar vs deniyor, manevi ve ruhani bir olay oldugunu soyleyen hocalar da var sen yinede hayirlara yor, dualarla yat vesvese yapma bebegin saglicakla dogucaktir ins...

Kalbi durmuştu maalaesef 11haftalıkken
Araştırıldı mı nedeni ? Benimde malesef öyle olmuştu yani kalbi durdu o haftalarda. Kanımda pıhtılaşma çıktı mesela. Diğer kına olayını ilk kez duydum. Rabbim sağlıkla kavuştursun evladına.

Yok canm ilk diye araştırmadılar ama kan sulandırıcı kullanıyorm her ihtimale karsı saol canm amin inş hepimizin evladını bağışlasın rabbim

Canım zaten sık sık değiştirirsin üstünü, kusmuklu olur çünkü ilk zamanlar. Ne ağızları durur ne dötleri canları sağ olsun kuzucuklarımızın

Aynen canım, ben Antalya’dayım, temmuz 21 muhtemel doğum tarihimiz. Burda kısa kollu hatta çıplak bıraksak bile olur çocuğu Gerçi klimasız da durmayız ama o zamanda üşür mü bebek bilemiyorum
Bende antalya dayım. Klima da üşür mü benim de kafamda soru işareti ama klimasız da olmuyor. Taktırcam mecbur. Ayarını kısıp ayarlarız inş.

Benim de kahvaltıdan sonra çarpıntım oluyordu nabzim 140a çıkıyormuş istersen kardiyolojiye bir görün canım. Bazen ilaç kullanmak gerekebiliyor ne olur ne olmaz ihmal etme

Sabah tekrar muayene oldum, hedef 34 hafta dedi doktor, enfeksiyon olmazsa veya herhangi bir risk, yaklaşık 4 hafta hastanedeyim, şimdilik iyiyiz, 1560 gr olmuş.
Z Zelichka başınız sağolsun, Allah sabırlar versin
Senin adına sevindim en azından hemen almalarını gerektirecek birşey daha olmamış. Insallah bu son 4 haftan sorunsuz geçer hastanede olmak illaki zor olacak ama az kaldı artık dayanacaksın. Bebeği idare edecek kadar suyun var demek değil mi? Doktor başka birşey söyledi mi bu konuda. Birde ciğer geliştiriciyi sürekli olacak mısın?

Bende antalya dayım. Klima da üşür mü benim de kafamda soru işareti ama klimasız da olmuyor. Taktırcam mecbur. Ayarını kısıp ayarlarız inş.
klima konusunu ben de bilemedim evimzi ankarada, ev içinde gerekli olmuyor da araba kliması beni düşündürüyor oldu da iki üç saatlik yola çıkacak olursak dokunur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…