2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir kaç gündür karnım semsert oluyor ara ara sertleşiyor sonra geçiyor.. sizde de böyle oluyor mu

Kızlar bir kaç gündür karnım semsert oluyor ara ara sertleşiyor sonra geçiyor.. sizde de böyle oluyor mu
Benm gecen haftam oyleydi, sık araliklarla sertlesiyordu, oglumda da oyle oldugum icin cok takilmiyorum, bu hafta biraz azaldi. Bildigim kadariyla rahim baglari geriliyor,son trimester atak yapiyor bebekler buyume hizina karin kaslari uyum saglamaya calisiyor vs icinin rahat etmesi icin dr una danis istersen cnm...

Sen doktruna sordun mu peki canm, korktum noluyor dedim eşim falan dokununca kaskatı resmen diyor sonra geçiyor. Devam ederse arayayım doktoru randevum haftaya çünkü

Sen doktruna sordun mu peki canm, korktum noluyor dedim eşim falan dokununca kaskatı resmen diyor sonra geçiyor. Devam ederse arayayım doktoru randevum haftaya çünkü
laf arasında bazen şişio kafasını getirio sanrm demiştim oda bişey dememişti bu durumla ilgili o yüzden panik yapmadm ben ama sorarsan yinede benide haberdar et cnm

klima konusunu ben de bilemedim evimzi ankarada, ev içinde gerekli olmuyor da araba kliması beni düşündürüyor oldu da iki üç saatlik yola çıkacak olursak dokunur mu acaba
Klima bazen yetişkinleri bile çarpıyor. Yaşıyıp görcez artık. Bu sebeple hasta edersem de çok üzülürüm. Fakat antalya da klimasız da olmuyor malesef.

Klima bazen yetişkinleri bile çarpıyor. Yaşıyıp görcez artık. Bu sebeple hasta edersem de çok üzülürüm. Fakat antalya da klimasız da olmuyor malesef.
Tavana üflemesini sağlayıp uyku moduna alırsanız bebeğide klimadan uzak tutunca birşey olacağını düşünmüyorum inşallah sorunsuz geçer

Canim yogun A vitamini iceren seyler yediysen deride ozellikle el ve ayaklarda turunculasma olabilir. Havuc portakal greyfurt yada ciger kokorec gibi seyler yuksek A vitamini icerir.
Saydıklarını yemedim canım sadece iki günde çok fazla elma yedim bilemiyorum belki de o yapmıştır neyse artık herseyi de çok takmamak gerekiyo ama işte annelik duygusu sanırm hep bi korku mevcut saol canm cvbn için

İzmir çok sıcak olmaya başladı. Göbeğim baya büyüdü göğüslerim de normalde büyüktür. Göbeğimin üst tarafı rahatsız etmeye başladı, terliyorum. Son bir kaç gündür özellikle göbeğin göğüslerine yakın üst tarafı acımaya başladı dokununca. Kremliyorum ama banamısın demiyor. Hem sıcaktan hem gerilmekten heralde. Ağustos ayına kalsak kafayı yerdik heralde.

Bende antalya dayım. Klima da üşür mü benim de kafamda soru işareti ama klimasız da olmuyor. Taktırcam mecbur. Ayarını kısıp ayarlarız inş.
Marka veremiyorum sanırım ama internetten araştırın. Bebeklere bile dokunmayan klimalar var. Biz yazlığa onlardan aldık ve çok memnun kaldık. İçeride klima olduğunu anlamıyorsunuz. Oda sıcaklığını istediğiniz dereceye getiriyor ve koruyor. Üfleme yok. Biz sabaha kadar bile açık bırakıyorduk. Hiç birimiz hasta olmadık klima yüzünden.

Bende de oluyor ama biz eşimle bebiş totişini dayadı yine bak sertleşti diyoruz :) herşeyi kötüye yormayın bence.
O kadar sertleşiyor ki kasılıyor resmen ilk gebeliğim ister istemez tecrubeszlkten tedirgin oluyorum. Ama gördüm ki sadece bende olmuyormuş birazda olsa rahatladım

O kadar sertleşiyor ki kasılıyor resmen ilk gebeliğim ister istemez tecrubeszlkten tedirgin oluyorum. Ama gördüm ki sadece bende olmuyormuş birazda olsa rahatladım
evet karın sertlesmesi kasılma oluyor bende günde 1 kere oluyor sık oluyorsa doktorunuza soyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…