2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

O kadar sertleşiyor ki kasılıyor resmen ilk gebeliğim ister istemez tecrubeszlkten tedirgin oluyorum. Ama gördüm ki sadece bende olmuyormuş birazda olsa rahatladım
Dun ayni panikle aksam hastaneye gittim kendimi nstye baglattim. Sonuc tosun oglum fingirdiyomus. Artik iri olduklari icin hareketleri bize sert kramp gibi geliyomus. Benim de ilk gebelik.

Çok güzelmiş güle güle kullan :)

Ben istanbul sıcağına bile dayanamıyorum sana Allah kolaylık versin. Ben yaz kış sıcağa dayanamam ve evim en üst katta aksama kadar güneş alıyor. Acaba bebekler çok sıcaktan bunalır mı bende bunu kafaya taktım.

Bugün üçlü set ve ikili pijama takımı takimi ve bir emzirme sütyeni aldım.
Daha doğrusu anneannem aldı.
Hepsini toplamda 193 lira gibi bir ücret ödedik
130 liradan uyguna aldık nerdeyse hem peşin hemde eski sezonmus ama bunun sezonu falan olmaz bence içine siniyorsa insanın.

Bebeğimin eksiği gediği çok fazla.
Kızlar kaç emzirme sutyni almak lazım

Sen doktruna sordun mu peki canm, korktum noluyor dedim eşim falan dokununca kaskatı resmen diyor sonra geçiyor. Devam ederse arayayım doktoru randevum haftaya çünkü
Benm randevum cumartesi sorucam cnm, ilk hamileligimde de olmustu sormusmuydum bilmiyorum ama gerilme diye aklimda kalmis niyeyse, ins unutmassam sormayi yazarim burayada..

Bende 1 gun oluyorsa 3 gun olmuyor kasılma ama oluncada hakkaten rahatsız ediyor. Yirtilcakmis gibi oluyor aynı.
olmasi normal rahim kendini doğuma hazirliyormus sık olursa problem evet benimde olunca nefesim kesiliyor sanki belime yük biniyor gibi hissediyorum o an

O kadar sertleşiyor ki kasılıyor resmen ilk gebeliğim ister istemez tecrubeszlkten tedirgin oluyorum. Ama gördüm ki sadece bende olmuyormuş birazda olsa rahatladım
Benimde ilk. Yaşadığımız herşey şaşırtıcı ve çok güzel. Evet çoğumuzda oluyormuş inşallah sorun teşkil etmiyordur yolun sonuna yaklaştıkça insan nem kapıyor herşeyden

AdaisyLove canım çantanı nerden almıştın satıcı ismini unuttum
Alina bags store den canım
Canim mantar olabilir öyle okumuştum bir yerde
İnternetten bakınca saçma sapan hurafeler çıkıyor sakın onları kafana takip stres yapma geçmezse doktora göster kuzum geçmiş olsun
Sabah tekrar muayene oldum, hedef 34 hafta dedi doktor, enfeksiyon olmazsa veya herhangi bir risk, yaklaşık 4 hafta hastanedeyim, şimdilik iyiyiz, 1560 gr olmuş.
@Zelichka başınız sağolsun, Allah sabırlar versin
Canim cok şükür bebeği biraz daha tutabilecek olmanıza sevindim
Stres e sokmamaya çalış kendini hastane ortamı zor ama sen iyi açıdan bakmaya çalış
Rabbim sabır versin yardımcınız olsun inşallah zamanında gelsin bebis
Kızlar bir kaç gündür karnım semsert oluyor ara ara sertleşiyor sonra geçiyor.. sizde de böyle oluyor mu
Canim bu yalancı doğum sancısı oluyor vücut kendini bu şekilde doğuma hazırlıyor düzenli olmadığı sürece korkulacak bişey yok.
Bende de oluyor günde. 2. 3 defa
2 emzirme sutyeni bence yeterli olur
1 emzirme atleti de alabilirsin evdeyken çok iş görüyor rahat ediyorsun

Kızlar dün inanılmaz Yoruldum anlatamam yani onıkı saat ayaktaydım gece kasık ve bacak ağrısından zor uyudum o yorgunlukla sımdı sabahtan beri ayağa Kalkım ıkı dk sonra kasık ağrısından dıramıyorum yatarken bırsey yok ama ayaktaayakta çok agrım var tabiki dinlenicem ama dün geceden bu saate devam etmesi normal mı ? Ne yapsam bılemedım

Sorma birde evimin orası hiç esmiyor ama doğumdan sonra urla’ya gidicem en azından biraz daha serin oluyor. En üst katsa klima biraz şart gibi. Bir de bu yaz ekstra sıcak olcakmış.

Satıcı önermedi canm temmuza geliyor doğum diye
Evdeyken takmam bile

Sorma birde evimin orası hiç esmiyor ama doğumdan sonra urla’ya gidicem en azından biraz daha serin oluyor. En üst katsa klima biraz şart gibi. Bir de bu yaz ekstra sıcak olcakmış.
Eşim çalışıyor onu yalnız bırakamam yoksa bende yazlığa gitmek isterdim ben temmuz sonuna kadar evdeyim bu gidişle en fazla 2 hafta gideriz. Insallah herşey yolunda gitsin bebitolar sağlıklı olsun da ben yazlığa hiç gitmesemde olur aslında

işyerindeki eşyalarımı topluyorum yavaş yavaş henüz izne ayrılmıcam ama yine de insan ne olur ne olmaz diyor... garip bir duygu çekmecelerimi boşalttım ne varsa atmışım onu da farkettim

işyerindeki eşyalarımı topluyorum yavaş yavaş henüz izne ayrılmıcam ama yine de insan ne olur ne olmaz diyor... garip bir duygu çekmecelerimi boşalttım ne varsa atmışım onu da farkettim
Bende erkenden bilgisayarı bile temizlemiştim çekmeceleri falan hep boşalttım 1 hafta kala. Misafir gibi hissediyor insan son zamanlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…