- 18 Ekim 2017
- 6.682
- 40.724
- 548
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #34.281
Dun ayni panikle aksam hastaneye gittim kendimi nstye baglattim. Sonuc tosun oglum fingirdiyomus. Artik iri olduklari icin hareketleri bize sert kramp gibi geliyomus. Benim de ilk gebelik.O kadar sertleşiyor ki kasılıyor resmen ilk gebeliğim ister istemez tecrubeszlkten tedirgin oluyorum. Ama gördüm ki sadece bende olmuyormuş birazda olsa rahatladım
Bende bu aralar bi izmire gitmeyi düşünüyordum ama çok sıcakmış istanbul yine izmir kadar sıcak olmuyor.Benim akşamları özellikle oluyor. Bazen çok sık oluyor. Doktoruma söyledim. Düzenli aralıklarla olmaması gerekiyor dedi.
Çok güzelmiş güle güle kullan :)Merhaba kızlar,
Ali expressten çanta aldım ve inanılmaz memnun kaldım. Benim istediğim renk o an ellerinde olmadıgı için 1 hafta kadar gec verildi ama ona ragmen tam 1 ayda elimde oldu. Dolar bu kadar yuksek olmasına ragmen indirimle 70 liraya falan aldım. Turkiyede verilen paralara yazık. Almak isteyenler için foto ekliyorum. Satıcı da ChildhoodMemory Store
Bende 1 gun oluyorsa 3 gun olmuyor kasılma ama oluncada hakkaten rahatsız ediyor. Yirtilcakmis gibi oluyor aynı.evet karın sertlesmesi kasılma oluyor bende günde 1 kere oluyor sık oluyorsa doktorunuza soyleyin
Ben istanbul sıcağına bile dayanamıyorum sana Allah kolaylık versin. Ben yaz kış sıcağa dayanamam ve evim en üst katta aksama kadar güneş alıyor. Acaba bebekler çok sıcaktan bunalır mı bende bunu kafaya taktım.İzmir çok sıcak olmaya başladı. Göbeğim baya büyüdü göğüslerim de normalde büyüktür. Göbeğimin üst tarafı rahatsız etmeye başladı, terliyorum. Son bir kaç gündür özellikle göbeğin göğüslerine yakın üst tarafı acımaya başladı dokununca. Kremliyorum ama banamısın demiyor. Hem sıcaktan hem gerilmekten heralde. Ağustos ayına kalsak kafayı yerdik heralde.
Benm randevum cumartesi sorucam cnm, ilk hamileligimde de olmustu sormusmuydum bilmiyorum ama gerilme diye aklimda kalmis niyeyse, ins unutmassam sormayi yazarim burayada..Sen doktruna sordun mu peki canm, korktum noluyor dedim eşim falan dokununca kaskatı resmen diyor sonra geçiyor. Devam ederse arayayım doktoru randevum haftaya çünkü
olmasi normal rahim kendini doğuma hazirliyormus sık olursa problem evet benimde olunca nefesim kesiliyor sanki belime yük biniyor gibi hissediyorum o anBende 1 gun oluyorsa 3 gun olmuyor kasılma ama oluncada hakkaten rahatsız ediyor. Yirtilcakmis gibi oluyor aynı.
Aynen canım sorayım burayada yazarımCanim yine de dr a sor surekli olmuyor bende .Olunca rahatsiz ediyor zaten .
Benimde ilk. Yaşadığımız herşey şaşırtıcı ve çok güzel. Evet çoğumuzda oluyormuş inşallah sorun teşkil etmiyordur yolun sonuna yaklaştıkça insan nem kapıyor herşeydenO kadar sertleşiyor ki kasılıyor resmen ilk gebeliğim ister istemez tecrubeszlkten tedirgin oluyorum. Ama gördüm ki sadece bende olmuyormuş birazda olsa rahatladım
Alina bags store den canımAdaisyLove canım çantanı nerden almıştın satıcı ismini unuttum
Canim mantar olabilir öyle okumuştum bir yerdeKızlar bişi sorucam sabah uyandığımda ellerimde kına kokusu vardı baktım ellerim kına yakılmış yıkıyorum geçmiyo diğer hamileliğimde de olmuştu bebeğimi kaybettim bunun sebebini bilen varmı neden oluyo bu
Canim cok şükür bebeği biraz daha tutabilecek olmanıza sevindimSabah tekrar muayene oldum, hedef 34 hafta dedi doktor, enfeksiyon olmazsa veya herhangi bir risk, yaklaşık 4 hafta hastanedeyim, şimdilik iyiyiz, 1560 gr olmuş.
@Zelichka başınız sağolsun, Allah sabırlar versin
Canim bu yalancı doğum sancısı oluyor vücut kendini bu şekilde doğuma hazırlıyor düzenli olmadığı sürece korkulacak bişey yok.Kızlar bir kaç gündür karnım semsert oluyor ara ara sertleşiyor sonra geçiyor.. sizde de böyle oluyor mu
2 emzirme sutyeni bence yeterli olurBugün üçlü set ve ikili pijama takımı takimi ve bir emzirme sütyeni aldım.
Daha doğrusu anneannem aldı.
Hepsini toplamda 193 lira gibi bir ücret ödedik
130 liradan uyguna aldık nerdeyse hem peşin hemde eski sezonmus ama bunun sezonu falan olmaz bence içine siniyorsa insanın.
Bebeğimin eksiği gediği çok fazla.
Kızlar kaç emzirme sutyni almak lazım
Sorma birde evimin orası hiç esmiyor ama doğumdan sonra urla’ya gidicem en azından biraz daha serin oluyor. En üst katsa klima biraz şart gibi. Bir de bu yaz ekstra sıcak olcakmış.Ben istanbul sıcağına bile dayanamıyorum sana Allah kolaylık versin. Ben yaz kış sıcağa dayanamam ve evim en üst katta aksama kadar güneş alıyor. Acaba bebekler çok sıcaktan bunalır mı bende bunu kafaya taktım.
Gelceksen yakın zamanda gene daha dayanılabilir ama sonrası için deniz kenarına gitmiceksen hiç tavsiye etmem.Bende bu aralar bi izmire gitmeyi düşünüyordum ama çok sıcakmış istanbul yine izmir kadar sıcak olmuyor.
Alina bags store den canım
Canim mantar olabilir öyle okumuştum bir yerde
İnternetten bakınca saçma sapan hurafeler çıkıyor sakın onları kafana takip stres yapma geçmezse doktora göster kuzum geçmiş olsun
Canim cok şükür bebeği biraz daha tutabilecek olmanıza sevindim
Stres e sokmamaya çalış kendini hastane ortamı zor ama sen iyi açıdan bakmaya çalış
Rabbim sabır versin yardımcınız olsun inşallah zamanında gelsin bebis
Canim bu yalancı doğum sancısı oluyor vücut kendini bu şekilde doğuma hazırlıyor düzenli olmadığı sürece korkulacak bişey yok.
Bende de oluyor günde. 2. 3 defa
2 emzirme sutyeni bence yeterli olur
1 emzirme atleti de alabilirsin evdeyken çok iş görüyor rahat ediyorsun
Eşim çalışıyor onu yalnız bırakamam yoksa bende yazlığa gitmek isterdim ben temmuz sonuna kadar evdeyim bu gidişle en fazla 2 hafta gideriz. Insallah herşey yolunda gitsin bebitolar sağlıklı olsun da ben yazlığa hiç gitmesemde olur aslındaSorma birde evimin orası hiç esmiyor ama doğumdan sonra urla’ya gidicem en azından biraz daha serin oluyor. En üst katsa klima biraz şart gibi. Bir de bu yaz ekstra sıcak olcakmış.
Öyle mi canım nasıl rahat edeceksen artık öyle yaparsınSatıcı önermedi canm temmuza geliyor doğum diye
Evdeyken takmam bile
Kuzum göğüs pedi gerekli mi.Öyle mi canım nasıl rahat edeceksen artık öyle yaparsın
Bende erkenden bilgisayarı bile temizlemiştim çekmeceleri falan hep boşalttım 1 hafta kala. Misafir gibi hissediyor insan son zamanlarda.işyerindeki eşyalarımı topluyorum yavaş yavaş henüz izne ayrılmıcam ama yine de insan ne olur ne olmaz diyor... garip bir duygu çekmecelerimi boşalttım ne varsa atmışım onu da farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?