2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

pitircik66 nevesta81 peki kizlar izin tarihlerinizi sata gore mi ayarladiniz yoksa dr baska bi dogum tarihi verdi de ona gore mi ayarladiniz. Benim kafam karisik biraz. Oglus 15-20 gun onde dr.a sordum dogum tarihini etkiler mi diye. Ya zamaninda dogar iri bebek olarak dogar yada 2-3 hafta erken dogar dedi. E peki ben izne ne zaman cikayim da kendime evime bebisin esyalara ayircak zamanim kalsin?

Kızlar bacak ve kasık agrım adım attıkça ayaga kalktıkca devam ediyor ne yapsam acıle mı gitsem

canım benim normalde 7 temmuz sata göre yani.. ama ultrasona göre 1 hafta önden gidiyor yani 30 haziran çıkıyor.. izne ayrılırken de sata göre olan tarih baz alınacak mecburen...

Benim de kahvaltıdan sonra çarpıntım oluyordu nabzim 140a çıkıyormuş istersen kardiyolojiye bir görün canım. Bazen ilaç kullanmak gerekebiliyor ne olur ne olmaz ihmal etme
Ya benim öyle değil nabzim yukselmiyor ama ben yükselmiş hissediyorum. Düzenli tansiyon olcuyorum tansiyon da normal oluyor nabizda en yuksek 90 oluyor. Benim şekerle ilgili bir sıkıntı var tahminim. Dr tatlı te yat yarim saat diyor. Bakalım haftaya kontrol var

erkenden bütün eşyalarını tamamla derim ben...
ben oğluşumu 36. haftada doğurdum allahtan herşeyim hazırdı

Oh ne güzel hazirlamissin cnm. Şişlik ödem değil çok şükür. Karnim vsisiyor tas gibi geziyorum akşamları yorgunluk tan sanırım.

Oturma odasında bizde klima kullanıyoruz. 2 yıldır bi şikayetimiz olmadı. Ama bebek olunca nasıl olur bilemiyorum. Söylediğin klimayı araştırcam.

Benimde sata göre 29+4 te yazıldı raporum ama 30 hafta olarak yazıldı ben 3 günü bile idare edecek durumda değildim. Bebekler zaten 1 er hafta önden gidiyor demişti doktorum o yüzden erkenden ayırdı beni.

Ben bir gün temizlik 5 gün yatisla is görüyorum normal cnm. İçimizde bir can taşıyoruz suyu esi. Kolay değil. Özellikle kilolu değilseniz daha da yorucu
Bugün bol bol dinlen ve iki magnezyum iç rahatlarsin

Kuzum göğüs pedi gerekli mi.
Ben göğüs kalkani alayım dedim.
Gerekliyse ikisinide alcam
Göğüs kalkanı bana rahat gelmemişdi, ama petsız olmaz ben şimdiden bol bol depolamak isdiyorum, ped kulanmadığım zaman bi bakıyordum sırır siklam olmuş kiyafetim, ama kalkanın da iyi yanı var akan sütler içinde birikiyor zıyan olmuyor.

canım benim normalde 7 temmuz sata göre yani.. ama ultrasona göre 1 hafta önden gidiyor yani 30 haziran çıkıyor.. izne ayrılırken de sata göre olan tarih baz alınacak mecburen...
Canim 32-37 arasi istegimize gore dr izne cikariyo ya. Ondan dedim ne zamana istesem diye sata gore 17 mayista izin hakkim geliyo raporla 21 hazirana kadar calisabiliyorum. Ama bugun ultrasonda dogum tarihinde 24 hazirani gorunce bi tirstim. En iyisi dedigin gibi erken izne cikip hazirliklari tamamlamak. 1 hazirana kadar calisip ayrilasim var.

Göğüs peri şart cnm. Kalkanı her daim kullanamiyorsun. Kalkan hem sut birikmesi hem de göğüs ucu için gerekli

32. Haftaya gelen arkadaşlar mutlaka gogusucu kremine başlayın. Çok faydasını göreceksiniz
Ufak oglumda 30. Haftada başladım. Hic göğüs yarası olmadı.

Kızlar hangi marka kullandınız pedi

Ek olarak göğüs ucu kreminin markası nedir

Araştırırken susam yağının ve zeytinyağının iyi geldiğini okudum

benim sata göre 37. haftam 17 haziranda bitiyo yani o tarihten itibaren evde olucam inşallah... o zamana kadar çalış babam çalış

Kuzum göğüs pedi gerekli mi.
Ben göğüs kalkani alayım dedim.
Gerekliyse ikisinide alcam
Ben de göğüs kalkanı alacam canım ama göğüs pedi de alalım 1 paket lazım olursa diye bulunsun
Kalkanı herhalde dışarı çıkarken falan çok kullanamicaz
Egildigin zaman içindeki süt Dokuluyormus öyle yazmıştı biri kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…