2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hangi marka kullandınız pedi

Ek olarak göğüs ucu kreminin markası nedir

Araştırırken susam yağının ve zeytinyağının iyi geldiğini okudum
Canim lansinoh kremi cok ovuyolar. Ben bi de kistan ayva cekirdeklerini biriktirdim onu sulandirip jel haline getirip surunce cok iyi geliyo diyollaa. Tabi yasayip gorucez.

Bebeği aşağıda tasiyorsan ağrı olur cnm. Ben hep aşağıda taşıyorum. Yatıp kalkınca oturup kalkınca ilk 4/5 adim penguen gibi oluyor. Sonra aciliyorum.
Açılma olmadı canım uyku dışında dun geceden beri agrıyor ve bugün hıc bırsey yapmayıp yatmama rağmen şuan tuvalete dahı gıttıgımde inanılmaz agrıyor

Ben bir gün temizlik 5 gün yatisla is görüyorum normal cnm. İçimizde bir can taşıyoruz suyu esi. Kolay değil. Özellikle kilolu değilseniz daha da yorucu
Bugün bol bol dinlen ve iki magnezyum iç rahatlarsin
Kaç saattır dınlenıyorum canım ama artık dayanamıyorum öyle batıyor ayağımın üstüne basınca

Açılma olmadı canım uyku dışında dun geceden beri agrıyor ve bugün hıc bırsey yapmayıp yatmama rağmen şuan tuvalete dahı gıttıgımde inanılmaz agrıyor
Canım çok yorulduğumda bana da oluyor misafirlerim geldiğinde yorgunluktan ölüyordum 3 gün ağrım oldu geceleri bile dönerken kasığım hareket ettikce inlemişim eşim korktu gece doktora gidelim dedi kaç kere. Sen yine doktora görün için rahat etsin ama muhtemelen normaldir.

Bunu bilmiyodum canm hangi marka alcaksın göğüs pedini
Canim lansinoh kremi cok ovuyolar. Ben bi de kistan ayva cekirdeklerini biriktirdim onu sulandirip jel haline getirip surunce cok iyi geliyo diyollaa. Tabi yasayip gorucez.
Anladım kuzum

Karında serleşmeden bahsetmişsiniz kızlar. Bende de çok oluyor. Hep sol tarafımda taş gibi oluyor hatta yatarken göbeğimi açıyorum şişlik dışardan gözüküyor. Hatta sadece sol tarafımda çatlak oluşmuş.

Muhtemel minnak sola yaktin duruyordur o yüzden olabilir. Benim sertleşme çok olunca iki magnezyum kullanıyorum günde.

32. Haftaya gelen arkadaşlar mutlaka gogusucu kremine başlayın. Çok faydasını göreceksiniz
Ufak oglumda 30. Haftada başladım. Hic göğüs yarası olmadı.
Ben de aldim 32 de başlayacağım insallah bir paket yetiyor mu 40 ml olandan

Lansinoh ped ve 40 ml göğüs ucu kremi aldim .

Markasna cok dikat etmedim ben egzaneden alıyordum, ama lansinohtu sanırım, gohus ucu kremide hamileyken normal nemledirici kulandim ama bebek doğduktan sonra gohus ucum olmadığı için yara olmadı kulanmadım hiç.

Bunu bilmiyodum canm hangi marka alcaksın göğüs pedini

Anladım kuzum
Bebedor un kini kullandım kızımda memnundum canım fiyatı da makul çok lazım oluyor kalkanı ilk defa kullanıcam memnun kalmazsam ped stoğu yapmak gerekecek çünkü onsuz olmuyor kıyafetlerin falan hep süt oluyor evde degistirirsin de dışarda sorun oluyor
Dışarıdan belli oluyor
Krem olarak da lansinosh tan hiç şaşma canım doktorun tavsiye eder büyük ihtimalle zaten
Bebeği emzirme den önce krem ı silmene gerek yok
Bebeğe de faydası varmış ağız yarasını pamukcuk oluşmasını vs önlüyor

Markasna cok dikat etmedim ben egzaneden alıyordum, ama lansinohtu sanırım, gohus ucu kremide hamileyken normal nemledirici kulandim ama bebek doğduktan sonra gohus ucum olmadığı için yara olmadı kulanmadım hiç.
Canim peki bebegini rahat emzirdin mi benim de göğüs ucum varla yok arasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…