- 7 Temmuz 2008
- 1.229
- 2.305
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #34.341
Benimkide çalışıyor ama haftasonu gelir yanıma hafta içi de bir gün gelir. Birazda onun rahatı kaçsınEşim çalışıyor onu yalnız bırakamam yoksa bende yazlığa gitmek isterdim ben temmuz sonuna kadar evdeyim bu gidişle en fazla 2 hafta gideriz. Insallah herşey yolunda gitsin bebitolar sağlıklı olsun da ben yazlığa hiç gitmesemde olur aslında
O zaman ben kendime silikon uc almaliyim bu sonucu cikardim.Peki bunun markasi ,türü vs var mi ?Emzirme ile ilgili bir kaç tecrübemi paylasicam kızlar..
Benim göğüs ucum hiç yoktu tabi ben farkında değilim var sanıyorum
Doğum yaptım bebeği emzirmek için getirdi hemsire bir baktı göğüs ucun hiç yok dedi bebeği zorladı biraz tutamadı gerçekten yoktu biraz sıkınca sütun damladigini gördü hemen bebeği yaklastirip ilk ağız sütünü almasını sağladı
Ve eşime koşarak eczaneye gidip silikon uc almasını söyledi
Ne olduğunu bile bilmiyordum ilk defa duymuştum hemsire den meğer yaralarıma merhem olacakmış haberim yok
Ucu steril edip kullandık hemen kızım sapur şupur emmeye başladı meğer çok aç gelmiş kuzum:)
Ben uca alısmasından korktum o yüzden eve gelince kullanmayı bıraktım hata yaptım tabi hemsire göğüs ucun çıkana kadar kullan dedi sonra gerek yok dedi zaten
Ben çıkarıp bir köşeye koydum bebis zorlandı ben zorlandim cekistirmekten gogusler yara oldu kanadı
Doktorum lansinoh vermişti her ihtimale karşı zaten onu kullanıp iyileşen e kadar silikon ucu kullandm 1 hafta gibi bir sürede toparladi ve göğüs ucum da çıktı sonra silikon u atıp böyle devam ettim kızım alısmadı da yani..
İlk günler emziremiyordum bile, hasta bakıcılar göhsumu bebeğe tutduruyordu oyle emziriyordum. Sılıkon başlık aldı hic yararını gormedim, ılk günler cok zorlandım ama daha sonra doğru vermeyı öğrendim. Hata bi keresınde hafıf yukarısını vermişdim bebek 2-3 dakıka emdi sonra cıkarınca bakdım zavalıcık yanlış yeri emiş yorulmuş. Berki bu yuzdendir emeyıde hiç sevmedi 4-5 aylıkken buraktı. Bu sefer emzik biberon vermiycem, mecbur kalıp emsin diye.Canim peki bebegini rahat emzirdin mi benim de göğüs ucum varla yok arasi.
Benden de hemşire isdedi oda hastane cok uzaktaydı diye eve gidince kulanmamı soyledı, sanırım ben kulanamadım hiç, oyle bir kenara atdım yerini bile unutdum. Bende işe yaramadığnı düşündüm sanırım ben kulanamamışım, keşke hastanede alsaydımda hemşire kulanmayı öğretseymiş.Emzirme ile ilgili bir kaç tecrübemi paylasicam kızlar..
Benim göğüs ucum hiç yoktu tabi ben farkında değilim var sanıyorum
Doğum yaptım bebeği emzirmek için getirdi hemsire bir baktı göğüs ucun hiç yok dedi bebeği zorladı biraz tutamadı gerçekten yoktu biraz sıkınca sütun damladigini gördü hemen bebeği yaklastirip ilk ağız sütünü almasını sağladı
Ve eşime koşarak eczaneye gidip silikon uc almasını söyledi
Ne olduğunu bile bilmiyordum ilk defa duymuştum hemsire den meğer yaralarıma merhem olacakmış haberim yok
Ucu steril edip kullandık hemen kızım sapur şupur emmeye başladı meğer çok aç gelmiş kuzum:)
Ben uca alısmasından korktum o yüzden eve gelince kullanmayı bıraktım hata yaptım tabi hemsire göğüs ucun çıkana kadar kullan dedi sonra gerek yok dedi zaten
Ben çıkarıp bir köşeye koydum bebis zorlandı ben zorlandim cekistirmekten gogusler yara oldu kanadı
Doktorum lansinoh vermişti her ihtimale karşı zaten onu kullanıp iyileşen e kadar silikon ucu kullandm 1 hafta gibi bir sürede toparladi ve göğüs ucum da çıktı sonra silikon u atıp böyle devam ettim kızım alısmadı da yani..
Yanında bulunsun mutlaka canımO zaman ben kendime silikon uc almaliyim bu sonucu cikardim.Peki bunun markasi ,türü vs var mi ?
Ben daha 27+6 yım ve cok dikat etmeme rağmen 10 kilo cıvarı aldım, ve yeme konusunda artık kendimi tutamıyorum.Selam kizlaar 30+1iz kizimlaa.. 15 kiloya yakin aldim son 10 hafta kaldi sizlerde kilo artisi nasil ben napicam bu kiloyla bilmiyorum
Hadi ya evet kullanamamis olabilirsin benim çok işimi gördüBenden de hemşire isdedi oda hastane cok uzaktaydı diye eve gidince kulanmamı soyledı, sanırım ben kulanamadım hiç, oyle bir kenara atdım yerini bile unutdum. Bende işe yaramadığnı düşündüm sanırım ben kulanamamışım, keşke hastanede alsaydımda hemşire kulanmayı öğretseymiş.
Bu sefer yıne deniycem, umarım yararını gorurum, bende gohus ucum olduğnu sanıyordum sonra, ordakı bi annenınkini gördum dondum kaldım sonra eve geldiğimde ablam oğlunu emzirirken dikat etdim gercekden benım yokmuş.Hadi ya evet kullanamamis olabilirsin benim çok işimi gördü
Arkadaşım da da aynı şekilde onun de hiç ucu yoktu kullandı birsure
Sağlık olsun canım şimdi aklında bulunsun ucun yoksa atarsın çantaya hemsire öğretir zaten
Aynen canim ben de hiç bilmiyordum var sanıyordum hemsire söylediği zaman şaşırmıştımBu sefer yıne deniycem, umarım yararını gorurum, bende gohus ucum olduğnu sanıyordum sonra, ordakı bi annenınkini gördum dondum kaldım sonra eve geldiğimde ablam oğlunu emzirirken dikat etdim gercekden benım yokmuş.
Cnm ben emzirme sudyeni almadım ama 3 tane emzirme atleti aldim, şimdilik 1 tane südyen alcam doğumdan sonra almayı düşünüyorum yine bi kac taneBugün üçlü set ve ikili pijama takımı takimi ve bir emzirme sütyeni aldım.
Daha doğrusu anneannem aldı.
Hepsini toplamda 193 lira gibi bir ücret ödedik
130 liradan uyguna aldık nerdeyse hem peşin hemde eski sezonmus ama bunun sezonu falan olmaz bence içine siniyorsa insanın.
Bebeğimin eksiği gediği çok fazla.
Kızlar kaç emzirme sutyni almak lazım
Canım nasıl bir süs düşünüyorsun karar verdin mi? Ben şu yükleyeceğim ürünün fiyatını sordum 4,5 dedi kendisi susleyecek pleksi dahil. İyi mi sence?Hep pahali gelmisti .Bir de sise satan yer pleksi satmiyordu veya kurdele .Ayri ayri daha masrafli olcakti .Ama buraya dm den de sordum detayli bilgi aldim soselet 2.5 Tl pleksi 75 kr .Kurdele bambu ve kokuyla 4 5 tl gelecek gibi.
Ben daha 27+6 yım ve cok dikat etmeme rağmen 10 kilo cıvarı aldım, ve yeme konusunda artık kendimi tutamıyorum.
Evet maalesef bizim cuma günü gişelerden çıkmamız 2 saat sürüyor saroza gidişte 2.5 saat olmuyor yani. Bende bebeklerin durumuna göre karar vereceğim inşallah yavrucaklar bu evin sıcağına dayanabilir.Benimkide çalışıyor ama haftasonu gelir yanıma hafta içi de bir gün gelir. Birazda onun rahatı kaçsınİzmirde mesafeler kısa tabi. İstanbulda zor bu yazdığımı yapmak.
Hadi ya gercekten emzirme ogrenilmesi gereken bir sey hem anne hem bebek acisindan cok zorlanmayiz insallah.İlk günler emziremiyordum bile, hasta bakıcılar göhsumu bebeğe tutduruyordu oyle emziriyordum. Sılıkon başlık aldı hic yararını gormedim, ılk günler cok zorlandım ama daha sonra doğru vermeyı öğrendim. Hata bi keresınde hafıf yukarısını vermişdim bebek 2-3 dakıka emdi sonra cıkarınca bakdım zavalıcık yanlış yeri emiş yorulmuş. Berki bu yuzdendir emeyıde hiç sevmedi 4-5 aylıkken buraktı. Bu sefer emzik biberon vermiycem, mecbur kalıp emsin diye.
Sagol kuzumYanında bulunsun mutlaka canım
Ben wee babyninkini kullandim
Bunun daha sadesi tek serir kurdeleli düşündüm .Ya bir de bunlarin kutusu olmali demi onu hic dusunmedim .Canım nasıl bir süs düşünüyorsun karar verdin mi? Ben şu yükleyeceğim ürünün fiyatını sordum 4,5 dedi kendisi susleyecek pleksi dahil. İyi mi sence?
Bir de suluhana gidip fiyat sorcam aşırı fark yoksa bu sayfaya yaptircam galiba kırk kere fikir degistirdim
Hediyeyi asetata mi koyup verceksin poşete mi
Ya evet küçük bişey değil ve cam. Hem de çubuğu var yanında. Büyük asetat 2 TL bambulari kırıp küçüğe koyarsak 1 TL dedi. Ya da karton poşet de alabiliriz onların fiyatlarını da araştırmıştım ama unuttum simdiHadi ya gercekten emzirme ogrenilmesi gereken bir sey hem anne hem bebek acisindan cok zorlanmayiz insallah.
Sagol kuzum
Bunun daha sadesi tek serir kurdeleli düşündüm .Ya bir de bunlarin kutusu olmali demi onu hic dusunmedim .
Nst ye mi girdin bugün? Ciğer geliştirici iğneyi kendin mi yapacaksın peki hergün doktora gitmekte seni yorar artık hep yatman gerekecektir. Allah bağışlasın canım bebeğini sen içinden iyi şeyler geçir inşallah iyi olsun.Arkadaşlar 28+5 iz bugün ve kasılmalarım çıktı.serklajlı olduğum İçin her an suyum gelebilirmiş.ciğer geliştirici yapıldı,kasılmalar İçin ilaç verildi.yarın da 2 doz ciğer geliştirici yapılacak.Nolur dua edin benim için daha doğmasın bebeğim.kaybettiğim 4 bebekten sonra nolur bu bebeğimizi Allah bize bağışlasın
İki tane almıştım uzun sure kullandım ben. Az az duruyorsun zaten günde bir kere yeterli. Emzirme başlayınca her emzirme sonu önce karbonatlı su ile silerdim sonra krem surerdim. Emzirmeden öncede karbonatlı su ile silip öyle emzirfim.hic pamukçuk da olmamistiBen de aldim 32 de başlayacağım insallah bir paket yetiyor mu 40 ml olandan
Lansinoh ped ve 40 ml göğüs ucu kremi aldim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?