2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım bir çok kişi ilaçlarla haftalarca tuttu bebeğini inşallah senin de öyle olacak. Üzme kendini olur mu bizimle paylasabilirsin.
Temmuz anneleri nazara geldi ya hu neden böyle olduk

Hastanedeysen serumlarla kasılmaları baya önlüyorlar. Açılması olmasına rağmen haftalarca hastanede yatanlarla tanıştım. Umarım bebeşin daha gelmeye kalkmaz. 28 haftaya gelmişsin en azından kritik süreyide geçmişsin

Nstde mi çıktı canım? Inşallah hemen doğmaz ilaçlarla ve dinlenerek erteleyebilirler umarım
Ben sağlık ocağında yazdirdim
Kontrole gittiğimde söyledim bacak kasılmalarım ve karin kasilmalarim oluyor diye
Bende sağlık ocağında yazdırayım en iyisi bacak ağrım çok magnezyum iyi gelir dedi herkes ama doktora ağrım oluyor demem rağmen yazmadı

Bende gögüs ucum var sanıyorum ama sen böyle söyleyince emin olamadım nasıl anlıycam ki olup olmadığını

Evet cnm zaten 1 haftadr vardı kasılma.adalata başladık serum takıldı.ciğer geliştiricinin 2 dozu yapıldı,2 doz Da yarın yapılacak.zaten 5 aydır yatıyordum sadece wc için kalkıyordum.inşlh emeklerim boşa çıkmaz,biraz daha bekler bebeğim.

Çok geçmiş olsun canım bir çok kişi ilaçlarla haftalarca tuttu bebeğini inşallah senin de öyle olacak. Üzme kendini olur mu bizimle paylasabilirsin.
Temmuz anneleri nazara geldi ya hu neden böyle olduk
Gerçekten nazara geldik.inşlh dediğin gibi olur cnm

İnşlh cnm

Kızlar bacak ve kasık agrım adım attıkça ayaga kalktıkca devam ediyor ne yapsam acıle mı gitsem
Canım ben de salı günü alışverişe çıktım baya yol yürüdüm ve hep ayaktaydım inanılmaz derecede kasık bacak ve bel ağrısı yaşadım daha yeni yeni geçti diyebilirim. Panik yapma bence, yat dinlen insan yorulunca öyle bir iki saat dinlenmeyle geçmiyor.

Neyse daha vaktim var biraz daha düşüneyim.
Bu da aklimda bulunsun canim cok sagol .

Canim çok uygun almışsin. Gule güle giy.Burda en ucuz üçlü takim 150 tl. Bende eksiklerimi almak istiyorum. Henüz bir takim pijama aldim 100 tl ye ikili. Bende bir tane emzirme sütyeni sipariş verdim. Bir tanede çarşıdan alirim bence iki tane emzirme sütyeni yeterli

Kizlar bugün cok yoruldum. Oyle ki bebegim sabah 8 den ikindi 3 e kadar kimildamadi .Cok korktum. Su iki canımla disarda gorev verdiler .2 saat gunesin altindaydim .Tansiyonum filan dustu .Sonra dalginligima geldi sandalye kaldirdim temizlikci ablamiz var napiyorsun dur dur diye aldi elimden .O kadar gergin bir gündü ki yarin daha gergin olacak programimiz var .Haftasonunu bekliyorum .

Bende gögüs ucum var sanıyorum ama sen böyle söyleyince emin olamadım nasıl anlıycam ki olup olmadığını
Canim dışa çıkık olması lazım.
Silikon uc pahalı bişey değil kuzum çantada bulunsun istersen ya da ucun yoksa doğum zamanı esin bir koşu alır eczaneden hemsire yönlendirir yine

Kızlar bacak ve kasık agrım adım attıkça ayaga kalktıkca devam ediyor ne yapsam acıle mı gitsem
Canim bende senin gibiydim baya çektim öyle ama bende enfeksiyon vardı. Doktora gittim serum taktilar rahatlatiyo. Bence sende git büyük ihtimalle serum takarlar

İyi akşamlar hanımlar..

Benim doktorum magnezyuma başlamadı neden olabilir ki
Bacak ağrıların krampların yoksa doktor gerek görmemiş olabilir. Benim daha 3.ayda sol tarafıma yatmaktan gece kramplar giriyordu uyuyamıyordum, çok geriniyordum. Zaten huzursuz bacak sendromum da vardı, doktora şikayetimi söyleyince yazdı... o gün bugündür de kullanıyorum faydasını görüyorum.

Ay senin gibi çalışanlara Allah kolaylık versin az kaldı ama canınıza da yetti yani. Bir an önce izin zamanınız gelse rahatlasanız.

Kızlar suyum fazlaymıs ama ağrıyı o yapmaz dedi nst temız rahım kapalı cıktı..

Geçmiş olsun. Çok yorulunca 2 günde zor toparlıyor vücut. Sizin de öyle oldu sanırım.

Markası ne cnm

Boyle napicaz bilmiyorum ztn kilolu hamile kaldm simdi 90a geldim son 10 haftada herhalde 150yi bulurum
bende kilolu kamile kaldım 165 bol 74 kilo. Bende 100 bulurum boyle giderse tek yapa bildiğim saat 19:00 dan sonra meyve sebze dışında hiç bir şey yemiyorum 30 haftada bende 15 kilo almış olurum, ekmeyı kesmek isdiyorum ama yemeyıde sevmeye başladım, kılo almayı sevmesemde.

Amin canim .Aynen ben belki 37 yi görürüm diyordum da bu sartlarda pek mümkün görünmüyor.Aslinda 32 .haftam okulun son 2.haftasina denk geliyor . 1 hafta daha sabretsem cocuklarimin karnesini ben veririm .Ya da izne ayrilip karne günü giderim of bilmiyorum. Bir gunum bir günümü tutmuyor .

Canım dualarım seninle inş allahım sana bağışlasın yavrunu. Desteğe ihtiyaç duyarsan izmitteyim gelirim bende her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…