- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #34.361
Ben sağlık ocağında yazdirdimBenim doktorum magnezyuma başlamadı neden olabilir ki
Çok geçmiş olsun canım bir çok kişi ilaçlarla haftalarca tuttu bebeğini inşallah senin de öyle olacak. Üzme kendini olur mu bizimle paylasabilirsin.Arkadaşlar 28+5 iz bugün ve kasılmalarım çıktı.serklajlı olduğum İçin her an suyum gelebilirmiş.ciğer geliştirici yapıldı,kasılmalar İçin ilaç verildi.yarın da 2 doz ciğer geliştirici yapılacak.Nolur dua edin benim için daha doğmasın bebeğim.kaybettiğim 4 bebekten sonra nolur bu bebeğimizi Allah bize bağışlasın
Hastanedeysen serumlarla kasılmaları baya önlüyorlar. Açılması olmasına rağmen haftalarca hastanede yatanlarla tanıştım. Umarım bebeşin daha gelmeye kalkmaz. 28 haftaya gelmişsin en azından kritik süreyide geçmişsinArkadaşlar 28+5 iz bugün ve kasılmalarım çıktı.serklajlı olduğum İçin her an suyum gelebilirmiş.ciğer geliştirici yapıldı,kasılmalar İçin ilaç verildi.yarın da 2 doz ciğer geliştirici yapılacak.Nolur dua edin benim için daha doğmasın bebeğim.kaybettiğim 4 bebekten sonra nolur bu bebeğimizi Allah bize bağışlasın
Nstde mi çıktı canım? Inşallah hemen doğmaz ilaçlarla ve dinlenerek erteleyebilirler umarımArkadaşlar 28+5 iz bugün ve kasılmalarım çıktı.serklajlı olduğum İçin her an suyum gelebilirmiş.ciğer geliştirici yapıldı,kasılmalar İçin ilaç verildi.yarın da 2 doz ciğer geliştirici yapılacak.Nolur dua edin benim için daha doğmasın bebeğim.kaybettiğim 4 bebekten sonra nolur bu bebeğimizi Allah bize bağışlasın
Bende sağlık ocağında yazdırayım en iyisi bacak ağrım çok magnezyum iyi gelir dedi herkes ama doktora ağrım oluyor demem rağmen yazmadıBen sağlık ocağında yazdirdim
Kontrole gittiğimde söyledim bacak kasılmalarım ve karin kasilmalarim oluyor diye
Bende gögüs ucum var sanıyorum ama sen böyle söyleyince emin olamadım nasıl anlıycam ki olup olmadığınıEmzirme ile ilgili bir kaç tecrübemi paylasicam kızlar..
Benim göğüs ucum hiç yoktu tabi ben farkında değilim var sanıyorum
Doğum yaptım bebeği emzirmek için getirdi hemsire bir baktı göğüs ucun hiç yok dedi bebeği zorladı biraz tutamadı gerçekten yoktu biraz sıkınca sütun damladigini gördü hemen bebeği yaklastirip ilk ağız sütünü almasını sağladı
Ve eşime koşarak eczaneye gidip silikon uc almasını söyledi
Ne olduğunu bile bilmiyordum ilk defa duymuştum hemsire den meğer yaralarıma merhem olacakmış haberim yok
Ucu steril edip kullandık hemen kızım sapur şupur emmeye başladı meğer çok aç gelmiş kuzum:)
Ben uca alısmasından korktum o yüzden eve gelince kullanmayı bıraktım hata yaptım tabi hemsire göğüs ucun çıkana kadar kullan dedi sonra gerek yok dedi zaten
Ben çıkarıp bir köşeye koydum bebis zorlandı ben zorlandim cekistirmekten gogusler yara oldu kanadı
Doktorum lansinoh vermişti her ihtimale karşı zaten onu kullanıp iyileşen e kadar silikon ucu kullandm 1 hafta gibi bir sürede toparladi ve göğüs ucum da çıktı sonra silikon u atıp böyle devam ettim kızım alısmadı da yani..
Evet cnm zaten 1 haftadr vardı kasılma.adalata başladık serum takıldı.ciğer geliştiricinin 2 dozu yapıldı,2 doz Da yarın yapılacak.zaten 5 aydır yatıyordum sadece wc için kalkıyordum.inşlh emeklerim boşa çıkmaz,biraz daha bekler bebeğim.Nst ye mi girdin bugün? Ciğer geliştirici iğneyi kendin mi yapacaksın peki hergün doktora gitmekte seni yorar artık hep yatman gerekecektir. Allah bağışlasın canım bebeğini sen içinden iyi şeyler geçir inşallah iyi olsun.
Gerçekten nazara geldik.inşlh dediğin gibi olur cnmÇok geçmiş olsun canım bir çok kişi ilaçlarla haftalarca tuttu bebeğini inşallah senin de öyle olacak. Üzme kendini olur mu bizimle paylasabilirsin.
Temmuz anneleri nazara geldi ya hu neden böyle olduk
İnşlh cnmHastanedeysen serumlarla kasılmaları baya önlüyorlar. Açılması olmasına rağmen haftalarca hastanede yatanlarla tanıştım. Umarım bebeşin daha gelmeye kalkmaz. 28 haftaya gelmişsin en azından kritik süreyide geçmişsin
Nstde mi çıktı canım? Inşallah hemen doğmaz ilaçlarla ve dinlenerek erteleyebilirler umarım
İnşlh cnm
Bende sağlık ocağında yazdırayım en iyisi bacak ağrım çok magnezyum iyi gelir dedi herkes ama doktora ağrım oluyor demem rağmen yazmadı
Canım ben de salı günü alışverişe çıktım baya yol yürüdüm ve hep ayaktaydım inanılmaz derecede kasık bacak ve bel ağrısı yaşadım daha yeni yeni geçti diyebilirim. Panik yapma bence, yat dinlen insan yorulunca öyle bir iki saat dinlenmeyle geçmiyor.Kızlar bacak ve kasık agrım adım attıkça ayaga kalktıkca devam ediyor ne yapsam acıle mı gitsem
Kan değerlerinde eksiklik görünmüyorsa başlamamıştır canım.Benim doktorum magnezyuma başlamadı neden olabilir ki
Neyse daha vaktim var biraz daha düşüneyim.Ya evet küçük bişey değil ve cam. Hem de çubuğu var yanında. Büyük asetat 2 TL bambulari kırıp küçüğe koyarsak 1 TL dedi. Ya da karton poşet de alabiliriz onların fiyatlarını da araştırmıştım ama unuttum simdi
Bu da aklimda bulunsun canim cok sagol .İki tane almıştım uzun sure kullandım ben. Az az duruyorsun zaten günde bir kere yeterli. Emzirme başlayınca her emzirme sonu önce karbonatlı su ile silerdim sonra krem surerdim. Emzirmeden öncede karbonatlı su ile silip öyle emzirfim.hic pamukçuk da olmamisti
Ben de merak ettim doğrusuBende gögüs ucum var sanıyorum ama sen böyle söyleyince emin olamadım nasıl anlıycam ki olup olmadığını
Canim çok uygun almışsin. Gule güle giy.Burda en ucuz üçlü takim 150 tl. Bende eksiklerimi almak istiyorum. Henüz bir takim pijama aldim 100 tl ye ikili. Bende bir tane emzirme sütyeni sipariş verdim. Bir tanede çarşıdan alirim bence iki tane emzirme sütyeni yeterliBugün üçlü set ve ikili pijama takımı takimi ve bir emzirme sütyeni aldım.
Daha doğrusu anneannem aldı.
Hepsini toplamda 193 lira gibi bir ücret ödedik
130 liradan uyguna aldık nerdeyse hem peşin hemde eski sezonmus ama bunun sezonu falan olmaz bence içine siniyorsa insanın.
Bebeğimin eksiği gediği çok fazla.
Kızlar kaç emzirme sutyni almak lazım
Canim dışa çıkık olması lazım.Bende gögüs ucum var sanıyorum ama sen böyle söyleyince emin olamadım nasıl anlıycam ki olup olmadığını
Canim bende senin gibiydim baya çektim öyle ama bende enfeksiyon vardı. Doktora gittim serum taktilar rahatlatiyo. Bence sende git büyük ihtimalle serum takarlarKızlar bacak ve kasık agrım adım attıkça ayaga kalktıkca devam ediyor ne yapsam acıle mı gitsem
Bacak ağrıların krampların yoksa doktor gerek görmemiş olabilir. Benim daha 3.ayda sol tarafıma yatmaktan gece kramplar giriyordu uyuyamıyordum, çok geriniyordum. Zaten huzursuz bacak sendromum da vardı, doktora şikayetimi söyleyince yazdı... o gün bugündür de kullanıyorum faydasını görüyorum.Benim doktorum magnezyuma başlamadı neden olabilir ki
Kizlar bugün cok yoruldum. Oyle ki bebegim sabah 8 den ikindi 3 e kadar kimildamadi .Cok korktum. Su iki canımla disarda gorev verdiler .2 saat gunesin altindaydim .Tansiyonum filan dustu .Sonra dalginligima geldi sandalye kaldirdim temizlikci ablamiz var napiyorsun dur dur diye aldi elimden .O kadar gergin bir gündü ki yarin daha gergin olacak programimiz var .Haftasonunu bekliyorum .
Kızlar suyum fazlaymıs ama ağrıyı o yapmaz dedi nst temız rahım kapalı cıktı..
Markası ne cnmMarka veremiyorum sanırım ama internetten araştırın. Bebeklere bile dokunmayan klimalar var. Biz yazlığa onlardan aldık ve çok memnun kaldık. İçeride klima olduğunu anlamıyorsunuz. Oda sıcaklığını istediğiniz dereceye getiriyor ve koruyor. Üfleme yok. Biz sabaha kadar bile açık bırakıyorduk. Hiç birimiz hasta olmadık klima yüzünden.
bende kilolu kamile kaldım 165 bol 74 kilo. Bende 100 bulurum boyle giderse tek yapa bildiğim saat 19:00 dan sonra meyve sebze dışında hiç bir şey yemiyorum 30 haftada bende 15 kilo almış olurum, ekmeyı kesmek isdiyorum ama yemeyıde sevmeye başladım, kılo almayı sevmesemde.Boyle napicaz bilmiyorum ztn kilolu hamile kaldm simdi 90a geldim son 10 haftada herhalde 150yi bulurum
Amin canim .Aynen ben belki 37 yi görürüm diyordum da bu sartlarda pek mümkün görünmüyor.Aslinda 32 .haftam okulun son 2.haftasina denk geliyor . 1 hafta daha sabretsem cocuklarimin karnesini ben veririm .Ya da izne ayrilip karne günü giderim of bilmiyorum. Bir gunum bir günümü tutmuyor .İyi akşamlar hanımlar..
Bacak ağrıların krampların yoksa doktor gerek görmemiş olabilir. Benim daha 3.ayda sol tarafıma yatmaktan gece kramplar giriyordu uyuyamıyordum, çok geriniyordum. Zaten huzursuz bacak sendromum da vardı, doktora şikayetimi söyleyince yazdı... o gün bugündür de kullanıyorum faydasını görüyorum.
Ay senin gibi çalışanlara Allah kolaylık versin az kaldı ama canınıza da yetti yani. Bir an önce izin zamanınız gelse rahatlasanız.
Geçmiş olsun. Çok yorulunca 2 günde zor toparlıyor vücut. Sizin de öyle oldu sanırım.
Canım dualarım seninle inş allahım sana bağışlasın yavrunu. Desteğe ihtiyaç duyarsan izmitteyim gelirim bende her zaman.Arkadaşlar 28+5 iz bugün ve kasılmalarım çıktı.serklajlı olduğum İçin her an suyum gelebilirmiş.ciğer geliştirici yapıldı,kasılmalar İçin ilaç verildi.yarın da 2 doz ciğer geliştirici yapılacak.Nolur dua edin benim için daha doğmasın bebeğim.kaybettiğim 4 bebekten sonra nolur bu bebeğimizi Allah bize bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?