- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #34.381
Amin canim .Aynen ben belki 37 yi görürüm diyordum da bu sartlarda pek mümkün görünmüyor.Aslinda 32 .haftam okulun son 2.haftasina denk geliyor . 1 hafta daha sabretsem cocuklarimin karnesini ben veririm .Ya da izne ayrilip karne günü giderim of bilmiyorum. Bir gunum bir günümü tutmuyor .
Durumuna göre bakarsın canım.. Ara hafta izine ayrılma olmuyor galiba değil mi? Ya 32 ya da 37 mi oluyor ? Zorunlu bir durum yoksa yani doğum gibi?
Ben çalıştığımı hiç düşünemiyorum bir de finans bölümündeydim ne paraya sahip çılabilirdim ne de stresini çekebilirdim. Allah her şeyi kararlıyor.
Ben de senin gibi biliyordum hatta arkadasim +çalışabilir raporu aldiktan bir sure sonra erken ayrilmak istedi ayrilamadi .Ama kizlar isteyince alinir hemen dedi burda.Durumuna göre bakarsın canım.. Ara hafta izine ayrılma olmuyor galiba değil mi? Ya 32 ya da 37 mi oluyor ? Zorunlu bir durum yoksa yani doğum gibi?
Ben çalıştığımı hiç düşünemiyorum bir de finans bölümündeydim ne paraya sahip çıkabilirdim ne de stresini çekebilirdim. Allah her şeyi kararlıyor.
Dışa çıkık duruyor bakalım olmadı alırım atarım bi tane çantama :)Canim dışa çıkık olması lazım.
Silikon uc pahalı bişey değil kuzum çantada bulunsun istersen ya da ucun yoksa doğum zamanı esin bir koşu alır eczaneden hemsire yönlendirir yine
Benim kasıklarımda çok ağrı oluyor canım doktora gidince söylüycem bakalm yazar belkiİyi akşamlar hanımlar..
Bacak ağrıların krampların yoksa doktor gerek görmemiş olabilir. Benim daha 3.ayda sol tarafıma yatmaktan gece kramplar giriyordu uyuyamıyordum, çok geriniyordum. Zaten huzursuz bacak sendromum da vardı, doktora şikayetimi söyleyince yazdı... o gün bugündür de kullanıyorum faydasını görüyorum.
Ay senin gibi çalışanlara Allah kolaylık versin az kaldı ama canınıza da yetti yani. Bir an önce izin zamanınız gelse rahatlasanız.
Geçmiş olsun. Çok yorulunca 2 günde zor toparlıyor vücut. Sizin de öyle oldu sanırım.
Geçmiş olsun canım bebeğin iyi olmasına sevindim. Erken doğumuda dert etme o haftalar çok erkende sayılmaz belki bizlerde o haftalarda doğurucaz bilemiyoruz ki.Kızlar bugün kontrole gittim bebeğin eşi aşağıda ama sıkıntı yok lekelenmenin ilişkiden dolayı olduğunu söyledi doktorum zira herhangi bi kanama alanı görmedi bebek gayet iyi gelişimi vs fakat sanırım ben haziran annesi olucam doktor ultrasona bakıp 34-35 haftada doğar bu bebek dedi en geç 36 hafta dedi.korktum çok erken değil Mi sizce ..haftasından yine önde gidiyor dedi 1300 gr olmuş oğlum adına Emir karar verdik... üniversite ye gitmemi doğumu orda yapmamı önerdi bakalım haftaya bide üniye gidicem bakalım orda ne diyecekler.
Bide şunu soracaktım uçakla sürekli seyehat edeniniz vardır Ablam Doğuma gelecekti uçakla biletleri almıştık 5 temmuza fakat şimdi erkene almamız gerekecek ek ücret ödeyecekmiyiz yoksa biletimiz yanacak mı maddi açıdan sıkışığız biraz her bişeyin hesabını yapar olduk
Neden o kadar erken dediki, sezaryanmi olucaksı? Eğer haftası onde olduğu için diyorsa yanı kendisi erken gelir diyorsa, ben cok gördüm erken gelir diye 41 haftada suni sanciyla doğurtanları, ama her ihtimale katşi cantanı hazırla, hazırlıklı ol.Kızlar bugün kontrole gittim bebeğin eşi aşağıda ama sıkıntı yok lekelenmenin ilişkiden dolayı olduğunu söyledi doktorum zira herhangi bi kanama alanı görmedi bebek gayet iyi gelişimi vs fakat sanırım ben haziran annesi olucam doktor ultrasona bakıp 34-35 haftada doğar bu bebek dedi en geç 36 hafta dedi.korktum çok erken değil Mi sizce ..haftasından yine önde gidiyor dedi 1300 gr olmuş oğlum adına Emir karar verdik... üniversite ye gitmemi doğumu orda yapmamı önerdi bakalım haftaya bide üniye gidicem bakalım orda ne diyecekler.
Bide şunu soracaktım uçakla sürekli seyehat edeniniz vardır Ablam Doğuma gelecekti uçakla biletleri almıştık 5 temmuza fakat şimdi erkene almamız gerekecek ek ücret ödeyecekmiyiz yoksa biletimiz yanacak mı maddi açıdan sıkışığız biraz her bişeyin hesabını yapar olduk
Bu Dr lar cins yazmadı babada sonra whatsuptan ayrım çok oluyor deyince magnezyum iki aldediNstde mi çıktı canım? Inşallah hemen doğmaz ilaçlarla ve dinlenerek erteleyebilirler umarım
Bende sağlık ocağında yazdırayım en iyisi bacak ağrım çok magnezyum iyi gelir dedi herkes ama doktora ağrım oluyor demem rağmen yazmadı
Canim 35 -36 da doğan çocuğun problemi olmuyor yogunbakima falan girmiyor sadece daha fazla kalsa daha kilolu olacak sıkıntı yapma inşallah sağlıkla kucağına alırsın canımKızlar bugün kontrole gittim bebeğin eşi aşağıda ama sıkıntı yok lekelenmenin ilişkiden dolayı olduğunu söyledi doktorum zira herhangi bi kanama alanı görmedi bebek gayet iyi gelişimi vs fakat sanırım ben haziran annesi olucam doktor ultrasona bakıp 34-35 haftada doğar bu bebek dedi en geç 36 hafta dedi.korktum çok erken değil Mi sizce ..haftasından yine önde gidiyor dedi 1300 gr olmuş oğlum adına Emir karar verdik... üniversite ye gitmemi doğumu orda yapmamı önerdi bakalım haftaya bide üniye gidicem bakalım orda ne diyecekler.
bende kilolu kamile kaldım 165 bol 74 kilo. Bende 100 bulurum boyle giderse tek yapa bildiğim saat 19:00 dan sonra meyve sebze dışında hiç bir şey yemiyorum 30 haftada bende 15 kilo almış olurum, ekmeyı kesmek isdiyorum ama yemeyıde sevmeye başladım, kılo almayı sevmesemde.
Kızlar bugün kontrole gittim bebeğin eşi aşağıda ama sıkıntı yok lekelenmenin ilişkiden dolayı olduğunu söyledi doktorum zira herhangi bi kanama alanı görmedi bebek gayet iyi gelişimi vs fakat sanırım ben haziran annesi olucam doktor ultrasona bakıp 34-35 haftada doğar bu bebek dedi en geç 36 hafta dedi.korktum çok erken değil Mi sizce ..haftasından yine önde gidiyor dedi 1300 gr olmuş oğlum adına Emir karar verdik... üniversite ye gitmemi doğumu orda yapmamı önerdi bakalım haftaya bide üniye gidicem bakalım orda ne diyecekler.
Hastane icinse yeterli bence Hic alışveriş yapmadim diyordan hastaneden sonrasina citcitli badi ,alt ust takim filan alirsin ayaksiz tulumlar da cok tatlisKızlar eşim bir tane onlu iki tane beşli hastane çıkışı almis
Bir tane iç dış zıbın
Çorap
Alt üst takım ve üçlü set almış. Ama çoğu cici renkli değil
Başka neler almak gerekir.
Benim aklima ayaksız tulum
Ağız mendili
Iki tane daha penye battaniye geldi ama kaç tane lazım olur
Geçti mi?Kızlar bacak ve kasık agrım adım attıkça ayaga kalktıkca devam ediyor ne yapsam acıle mı gitsem
Hastane icinse yeterli bence Hic alışveriş yapmadim diyordan hastaneden sonrasina citcitli badi ,alt ust takim filan alirsin ayaksiz tulumlar da cok tatlis
Benim göğüs uçlarım var şükür ama süt konusunda nasıl olur bilmiyorum ucu olanların ucu gitmiyor dimi öyle bi dunya var mı :) ?Hadi ya evet kullanamamis olabilirsin benim çok işimi gördü
Arkadaşım da da aynı şekilde onun de hiç ucu yoktu kullandı birsure
Sağlık olsun canım şimdi aklında bulunsun ucun yoksa atarsın çantaya hemsire öğretir zaten
Yok canım bir yere gitmez korkma güldürdün beni Allah da seni güldürsün ilahi canım yaBenim göğüs uçlarım var şükür ama süt konusunda nasıl olur bilmiyorum ucu olanların ucu gitmiyor dimi öyle bi dunya var mı :) ?
hangi markayı kullandın canım32. Haftaya gelen arkadaşlar mutlaka gogusucu kremine başlayın. Çok faydasını göreceksiniz
Ufak oglumda 30. Haftada başladım. Hic göğüs yarası olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?