2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Durumuna göre bakarsın canım.. Ara hafta izine ayrılma olmuyor galiba değil mi? Ya 32 ya da 37 mi oluyor ? Zorunlu bir durum yoksa yani doğum gibi?

Ben çalıştığımı hiç düşünemiyorum bir de finans bölümündeydim ne paraya sahip çıkabilirdim ne de stresini çekebilirdim. Allah her şeyi kararlıyor.

Ben raporla karıştırdım galiba .. İzin için 32 den itibaren istediğin zaman olmalı değil mi

Kızlar bugün kontrole gittim bebeğin eşi aşağıda ama sıkıntı yok lekelenmenin ilişkiden dolayı olduğunu söyledi doktorum zira herhangi bi kanama alanı görmedi bebek gayet iyi gelişimi vs fakat sanırım ben haziran annesi olucam doktor ultrasona bakıp 34-35 haftada doğar bu bebek dedi en geç 36 hafta dedi.korktum çok erken değil Mi sizce ..haftasından yine önde gidiyor dedi 1300 gr olmuş oğlum adına Emir karar verdik... üniversite ye gitmemi doğumu orda yapmamı önerdi bakalım haftaya bide üniye gidicem bakalım orda ne diyecekler.

Bide şunu soracaktım uçakla sürekli seyehat edeniniz vardır Ablam Doğuma gelecekti uçakla biletleri almıştık 5 temmuza fakat şimdi erkene almamız gerekecek ek ücret ödeyecekmiyiz yoksa biletimiz yanacak mı maddi açıdan sıkışığız biraz her bişeyin hesabını yapar olduk

Ben de senin gibi biliyordum hatta arkadasim +çalışabilir raporu aldiktan bir sure sonra erken ayrilmak istedi ayrilamadi .Ama kizlar isteyince alinir hemen dedi burda.

Benim kasıklarımda çok ağrı oluyor canım doktora gidince söylüycem bakalm yazar belki

Geçmiş olsun canım bebeğin iyi olmasına sevindim. Erken doğumuda dert etme o haftalar çok erkende sayılmaz belki bizlerde o haftalarda doğurucaz bilemiyoruz ki.
Uçak bileti her sefer ücreti farklı olduğu için ek ücret ödemeniz gerekir muhtemelen daha doğrusu iptalde ücret kesiliyor ama belki şansınıza daha uyguna bilet bulursunuz şimdiden bi sorun bakın biletlere

Neden o kadar erken dediki, sezaryanmi olucaksı? Eğer haftası onde olduğu için diyorsa yanı kendisi erken gelir diyorsa, ben cok gördüm erken gelir diye 41 haftada suni sanciyla doğurtanları, ama her ihtimale katşi cantanı hazırla, hazırlıklı ol.

Bu Dr lar cins yazmadı babada sonra whatsuptan ayrım çok oluyor deyince magnezyum iki aldedi

ladycry canım ilaçlarla doğum ertelenir bence hiç sıkma canını strese sokma kendin
Erken doğumun en büyük nedeni stres iyi şeyler düşünmeye çalış dualarımız seninle

Canim 35 -36 da doğan çocuğun problemi olmuyor yogunbakima falan girmiyor sadece daha fazla kalsa daha kilolu olacak sıkıntı yapma inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım

Kızlar eşim bir tane onlu iki tane beşli hastane çıkışı almis
Bir tane iç dış zıbın
Çorap
Alt üst takım ve üçlü set almış. Ama çoğu cici renkli değil
Başka neler almak gerekir.

Benim aklima ayaksız tulum
Ağız mendili
Iki tane daha penye battaniye geldi ama kaç tane lazım olur

Canm valla aynen oyle ekmek yiyorm tatli aram yok ama ivir zivir hep var napicam sasirdim off kilo da zor is

Geçmiş olsun canım sevindim bebeğin iyi olmasına. 34-35 hafta çok erken sayılmaz o haftalarda doğması pek problem olmuyor ama yine de İnşallah doktoru yanıltır ve zamanında gelir.

Uçak biletini ekonomi yani indirimli aldıysanız maalesef tarihini değiştiremezsiniz, normal biletse tarihini değiştirebilirsiniz. Ama bu kadar erken aldığınıza göre ekonomi almışsınızdır diye tahmin ediyorum canım. Yine de müşteri hizmetlerini arayarak en doğru bilgiyi alabilirsin

Hastane icinse yeterli bence Hic alışveriş yapmadim diyordan hastaneden sonrasina citcitli badi ,alt ust takim filan alirsin ayaksiz tulumlar da cok tatlis

Hastane icinse yeterli bence Hic alışveriş yapmadim diyordan hastaneden sonrasina citcitli badi ,alt ust takim filan alirsin ayaksiz tulumlar da cok tatlis

Valla canım ben hiç alışveriş yapmadım
Yakın çevrem citcitli badi ayaksiz alt
Falan aldı. Bende oğlum için tulum almıştım sortlu

Ama eksik çok herhalde daha

Benim göğüs uçlarım var şükür ama süt konusunda nasıl olur bilmiyorum ucu olanların ucu gitmiyor dimi öyle bi dunya var mı :) ?

Benim göğüs uçlarım var şükür ama süt konusunda nasıl olur bilmiyorum ucu olanların ucu gitmiyor dimi öyle bi dunya var mı :) ?
Yok canım bir yere gitmez korkma güldürdün beni Allah da seni güldürsün ilahi canım ya
Gitmez gitmez kuzum emzirdikce daha çok çıkar
Ben 2 yıl emzirdim çok şükür çıktılar iyice geri de gitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…