2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım riskli gebelik benimki plasenta previa bebeğin eşi aşağıda olduğu için erken doğum riski var ihtimal olarak konuştu şimdilik ama beklediğimiz bi durumdu

Ay neblm çok yabancı olduğum konular bunlar yasayarak öğreniyorum iyiki buraya gelmişimde bissürü şeyi kaydediyorum tlfna görsen :) Allah her birinizden razı olsun ♡

Yok canım riskli gebelik benimki plasenta previa bebeğin eşi aşağıda olduğu için erken doğum riski var ihtimal olarak konuştu şimdilik ama beklediğimiz bi durumdu
Rabbm vaktıyle hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah korkma dua et belli olmaz hiçbişey. Allaha emanet olun bu yavrunuzu size bağışlasın Rabbim♡♡♡

Canım bilimsel bi açıklamasını ben bulamamıştım ama hocalar bu durumlarda okumadan yatmayın diyorlar bebeğini ve kendini okuyup sıvazla Allahın izniyle bişe olmaz

teşekkkür ederim canm
Aynen bence de baya uyguna aldık. Çokta dolaşmamıza gerek kalmadı toptancilarin olduğu yere girdik ama orda bile fiyatlar arasi fark çoktu
180 lira fiyat vermişlerdi bir üçlü set için
Anneanneme kalsa onu alıp çıkacaktık
Allah'tan beni dinleyip biraz daha farklı yerlere girdik

Canım normal bedeninden daha büyük al.
Ben 85 kullanıyorum 95 aldım çok daha rahat oldu hem süt dolduğu için büyüyormuş

Bende 80 kullanıyorum canım normalde 85 sipariş verdim bakalım nasıl gelecek

Yorulduğun için bencede. Hamladın tutuldun kaldın sanırım haliyle ayağa kalkınca ağrın olur bende 1 gün temizlik yaptm 3gün heryerim ağrımıştı Rabbim korusun Allaha emanet olun canım

Kızlar hayırlı akşamlar 31+3 oldum bugün ama bebeğim hala dönmemişti makat gelişli dedi doktor. Döner mi ? Normal Doğum yapmak istiyorum

BaZı biletler promosyonel yani ucuz bilet oluyor. Tarih değiştirdiğinde ceza ödüyorsun. Hatta ceza bazen bilet fiyatını geçebiliyor. Ama esnek bilet alındıysa değiştirilebilir. Esnek bilette ya hiç ceza ödemezsin, ya da az bir ceza ödersin.
Bir de oğlum 37+3 te doğmuştu. Hiçbir sorun olmadı çok şükür. Akciğer geliştirici iğne vs yapıyorlar. Hiç merak etme bence :)

Kızlar hayırlı akşamlar 31+3 oldum bugün ama bebeğim hala dönmemişti makat gelişli dedi doktor. Döner mi ? Normal Doğum yapmak istiyorum
Canim 30+1im benimki de makat gelis. Dr doguma kadar bekleriz hic takilma zaten 100 dogumdan 4-5 tanesi makat gelis oluyor dedi.

Gunaydin kizlar oyle uykusuzum ki stres yaptim su programi hayirlisiyla atlatsaydik .Tam uyuyorum ruyama giriyor deli oldum gece dönmekten bir hal .

Gunaydn canim
Stres olmamaya çalış lütfen
Herşey olacağına varıyor bir şekilde
Sana böyle soyluyorum ama bende sınav stresiyle uyandım

Sanırım kendimizi rahatlatmanin yolunu bulmalıyız

Gunaydin anneler nasilsiniz? Bebisler nasil. Yine uzun zamandir bakamiyordum. Koyden dondum. Daha raht oldum. Ama daha kalmadigim icin ewim kizgin bana. Kalbimi kirdi baya. Dedesi babaannesi torunlariyla oynamak istiyorlardi. Ama bende rahatsizim evimi istiyorum. Tamam kizim koyde mutluydu o mutlu olunca ben daha mutlu oluyorum ama yapamiyorum orda. Ne yapa bilirim ki

Canm valla aynen oyle ekmek yiyorm tatli aram yok ama ivir zivir hep var napicam sasirdim off kilo da zor is
Benim imkanım olsa hemen diyetisyene giderdim ama burda sanırım daha dyetisye keşf edilmemi. Senin gitme şansın varsa git derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…