2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım riskli gebelik benimki plasenta previa bebeğin eşi aşağıda olduğu için erken doğum riski var ihtimal olarak konuştu şimdilik ama beklediğimiz bi durumdu
Doğrusu giti bir sorun yoksa 38 haftaya hata 39 kadar beklete bilir.

Kızlar hayırlı akşamlar 31+3 oldum bugün ama bebeğim hala dönmemişti makat gelişli dedi doktor. Döner mi ? Normal Doğum yapmak istiyorum
Canim ben ilk bebegimde 36 haftaydi daha donmemiwti,38 haftada gel yine bakicaz,donmerse sezeryan dedi. 38+4 de gittim tum geceyi uyuyamadim. Normal dogum istiyordum. Sezeryandan cok korkarim. Doktor gozun aydin artik sancin olunca gelirsin dedi. Bebiw 38 haftada donmuwtu. Hatta son iki gunde donenler bile olur. Kismet insallah doner canim. Coklu dua ettim ben.

Allaah yardimciniz olsun. İnsallah bebek tam vaktinde gelir. Allah sizlere bagislasin bebegini.

Bende 31+5 oldum 14 kilo aldim doktorum bana cok kiziyor kilo konusunda almicaksin diyor ama lde degil ki su an 84 kiloyum :/
12 13 kiloda ben aldım şuan 68 im.ama drum hiç bişi demio hatta tartmıo bile odasında tartu oldu halde.sadece hafta ve tansiyonuma bakıı.bugün kontrolm var ve eşimsiz gitcem bugüne kadar eşimle gittim gep

Allah yardımcınız olsun sağlıkla kavuşun İnşallah Rabbim bu kez hasretinizi dindirsin İnşallah.en önemli gğzel düşünmek çünkü stres sadece bebeğinizi etkilwr başka bi faydası yok üzüntünün stresi.herşey yolundaymış gibi hareket edin onu kucanıza alcanızı düşünün hep.Dualarımdasınız..

Simdi nasilsin canim.

Durumumuz benzer diye yazmak istedim. Şu an 28+3 günlük. Ama 1 mayis sali gunu degerlerden sadece fl haftasini gosterdi diger hepsi 30 31 cıktı. Kilomuz da 1300 civari maşallah simdi bizimki de mi erken dogar. Oyle birsey de demedi ama. Kontrolum 19 mayista. Haftaya gore 30+4 ama yine iri cikarsa 33+4 olacak. Cok mu gec olur ki ?

Son düzenleme:
kızlar gecelik ve pijamam bunlar.fakat ben süslü bornoz terliği giymek istemiyorum bunların altına.daha farklı bi terlij istiyorum.varmı aklınızda şöyle olsa güzel dediğiniz.. ben şöyle birşey düşündüm sizce nasıl.birde hangi renk olmalı

Adıyla yaşasın inşallah canım 34 35.hafta cok da erken sayılmıyor canım o haftalarda ciğer gelişimi de tamamlanmış bulunuyor bu yüzden sıkma canını doktorun her önlemi alır zaten
Peki plasenta previa teşhisi ne zaman koyuldu sana kaç haftalık tin?
Ay neblm çok yabancı olduğum konular bunlar yasayarak öğreniyorum iyiki buraya gelmişimde bissürü şeyi kaydediyorum tlfna görsen :) Allah her birinizden razı olsun ♡
Evet canım burda bir çok şeyi birbirimizden öğreniyoruz iyi ki var ♡♡
Allah senden de razı olsun kuzum:*
Çok geçmiş olsun canım kötü bişey olmamasına sevindim inşallah şeker sonuçların da temiz çıkar

Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap hamile halinle kimsenin kızmayada küsmeyede hakkı yok kızan olursa sen daha çok bastır ağrılarım var rahat değilim diye.. bu arada Azeri misin canım ?

Canim ben oyshonun terliklerini begeniyorum. Hastane takimima uyan bi tane alicam. Fiyatlar biraz tuzlu ama altini temizler yillarca giyerim ben onu.

Günaydın kızlar

Bişiler yedim ama tansiyonum hala düşük, nefesim de daralıyor. Sabah sabah 9 -6.5 çıktı yememe rağmen. Şimdi biraz uzanıcam herkese hayırlı bir gün diliyorum.

Günaydın hayırlı cumalar.. dün gece yatıyorum karnımda bi ağrı var baya üstte ama elimi bi koydum orda yumurta gibi bişe var çok şaşırdım ilk defa okadar kuvvetli baskı yaptı, tutuyorum elliyorum gitmiyo sonra geçti okşayınca. Bide kv ile konuştum sürekli dikkat et erken doğum ettiğini görüyolar rüyada diyip psikolojimi bozuyo her şeye tırsarak bakıyorum

Dün gece bende aynı şeyi yaşadım elimle bi dokundum küçük bir sertlik elimiydi ayagimiydi bilemiyorum uzun bir süre elimle tuttum sanki sonra kayboldu :) boşver canım takılma her rüya ile amel olunmaz sen dikkat et kendine yeter strese girme

Günaydın kızlar

Bişiler yedim ama tansiyonum hala düşük, nefesim de daralıyor. Sabah sabah 9 -6.5 çıktı yememe rağmen. Şimdi biraz uzanıcam herkese hayırlı bir gün diliyorum.
Günaydın canım. Tuzlu ayran iç öyle yat geçmezse maden suyu içebilirsin iyi gelecektir bende tansiyon düşüklüğü yaşıyorum çok çünkü

Kızlar hayırlı akşamlar 31+3 oldum bugün ama bebeğim hala dönmemişti makat gelişli dedi doktor. Döner mi ? Normal Doğum yapmak istiyorum
Canim 30+1im benimki de makat gelis. Dr doguma kadar bekleriz hic takilma zaten 100 dogumdan 4-5 tanesi makat gelis oluyor dedi.
Daha cok erken 10 hafta var doner merak etme, 38 de dönen bile var, tabi bazı bebekler makat gelişi doğuyor hata gorumcem kızını makat geliş normal doğurmuşdu.

Benimde ilk. Yaşadığımız herşey şaşırtıcı ve çok güzel. Evet çoğumuzda oluyormuş inşallah sorun teşkil etmiyordur yolun sonuna yaklaştıkça insan nem kapıyor herşeyden
Benimde bir aydır karnımda sertleşme oluyor. Günde on kez bile olabiliyor. Doktor nstye bağlayıp baktı normal görünüyor dedi ve magnezyumu sabah iç dedi. Bu aralar biraz azaldı sertleşme ama yine de oluyor ve olunca tuvalete sıkışmış gibi hissediyorum. Sertleşme geçince o his de geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…