2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar, 27. hafta itibariyle doktor ne sıklıkla randevu veriyor size? Ben özel muayenehanesine gidiyorum doktorun sırf özel ilgi olsun diye. normalde ayda 1di, şimdi 5 hafta sonraya randevu verdi. Çok uzun bir aralık olduğunu düşünüyorum. Sizde durum nedir?

hala ayda 1 gidiyorum ama devlete gidiyorum... 1 hafta sonra randevum var randevudan sonra nasıl bilemiyorum tabii

en son 28de gittiğimde artk 2haftada bir gel dedi son 4 haftada da herhafta gelicen dedi

Canim benim hep 3 haftada 1 di. 27de gittim 30da gittim sonraki 33de.

Bende durum bekliyorum, 18 haftada beri görmüyorum bebişmi, 30-32 hafta arası gelirsin demişdi.

İlk defa yaşadığım icin şaşırdım sanırım 7 ay doldu artık daha güçlüler daha iyi vuruyorlar :))

Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap hamile halinle kimsenin kızmayada küsmeyede hakkı yok kızan olursa sen daha çok bastır ağrılarım var rahat değilim diye.. bu arada Azeri misin canım ?
Evet canim Azeriyim))). Ne yapayim zaten her seye aliniyorum. Rahatsizim. Bilmem ki bazen cok sinir oluyorum insanlarin anlayissizligina.

Bence o bebekten dolayı bende sıkışmış gibi hissediyorum o sıra kalbimde hızlanıyo bebek dönüyosa ondandır korkulacak birşey yok Allahın izniyle

Yorulduğun için bencede. Hamladın tutuldun kaldın sanırım haliyle ayağa kalkınca ağrın olur bende 1 gün temizlik yaptm 3gün heryerim ağrımıştı Rabbim korusun Allaha emanet olun canım
Aynen öyle canım benim birde suyum bıraz fazlamıs onu ogrendım acılde doktor beni perınotolojıye yonlerdırdı bakalım ınsallah bir sıkıntı cıkmaz

Aynen öyle canım benim birde suyum bıraz fazlamıs onu ogrendım acılde doktor beni perınotolojıye yonlerdırdı bakalım ınsallah bir sıkıntı cıkmaz
Neden öyleymiş daha önceki kontrolde farketmediler mi inşallah sorunsuz ilerlersin canım

ekru her iki rengi de kurtarir galiba diye dusunuyorum ama parlak hos durur mu altina bilemedim bu arada bende doktora gittim bugun bebegim basi yukarda ayaklar asagida duruyormus degisir mi daha doguma kadar acaba 1250 gr 37 cm oomus melegim

Gunaydn canim
Stres olmamaya çalış lütfen
Herşey olacağına varıyor bir şekilde
Sana böyle soyluyorum ama bende sınav stresiyle uyandım

Sanırım kendimizi rahatlatmanin yolunu bulmalıyız
Cok şükür atlattik .Oglusum yuksek sesten cok rahatsiz oldu vurdu da vurdu simdi yatışa geçeceğiz. Sinav haftan mi kolay gelsin kuzum .

hala ayda 1 gidiyorum ama devlete gidiyorum... 1 hafta sonra randevum var randevudan sonra nasıl bilemiyorum tabii

en son 28de gittiğimde artk 2haftada bir gel dedi son 4 haftada da herhafta gelicen dedi

Canim benim hep 3 haftada 1 di. 27de gittim 30da gittim sonraki 33de.

Bende durum bekliyorum, 18 haftada beri görmüyorum bebişmi, 30-32 hafta arası gelirsin demişdi.

Ne kadar tuhaf bu doktorlar. Riskli olanlar daha sık gider anlarım da herkesin bu kadar farklı olması garip geldi. En fazla aralıklardan biri de bende herhalde, bir de özel doktor olacak Milana firuze senin neden o kadar uzadı ara canım? Zuzushh senin riskli gebelik gibi birşey mi var yoksa doktorun rutini mi bu?

D dehaaa ben de 27de gittim, senin gibi birşey demesini bekledim, kadın 5 hafta sonra 32de gel dedi şaşırdım. Hatta sekreteri bile niye öyle verdi ki diye sordu, şaşırdı.

Burada olumsuz şeyler okudukça sıkça kontrole girmek iyi olur gibi geliyor açıkcası. 5 hafta ara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…