2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlaar 30+1iz kizimlaa.. 15 kiloya yakin aldim son 10 hafta kaldi sizlerde kilo artisi nasil ben napicam bu kiloyla bilmiyorum
Canim kilon çok değil ise 15 kg çok da abartılacak bir kilo değil
Ben 8 kg aldım ama fazla kilo ile hamile kaldım çok alma gibi bir lüksüm yok dikkat ediyorum yediklerime

kızlar öldüm ya hava sıcak bisürü yürüdüm yürüdüm bi iş hallolmadı bu ülkede herşey zor olmak zorunmı.kimliğim kayıp bankadan paramı çekemiyorum resmen.geçici kimlik belgesi alcam baivuru yapılmadan verilmiomuş.başvuru yapıcam işlem sıra doldu dediler pazartesiye attılar.benim işim acil pazartesi be alaka.w kişilik yer yokmu diom gebeyim yardımcı olun zorlanıyorum diom.akşama kadar bekle işlemler biterse sıra veririm dio.bu ne aaçmalım ya.geçen eşimle 4 gibi gittik bomboştu.işi bitirmişler keyif yapıolardı resmen.tabi sıra bitti deyip aura vermezlerse öyle keyif yaparlar.sıcakta perişan oldum.banka dio döviz büroları verir.gidiom onlarda vermio.özelgüvenlik kimliğim var evlilik cüzdanım var ikiside fotolu.ehliyet yada pasaport olursa çekebilirsiniz paranı diolar.büyük saçmalık ya.1 kişi eklemediler resmen ya sıra yok dediler ya

ekru her iki rengi de kurtarir galiba diye dusunuyorum ama parlak hos durur mu altina bilemedim bu arada bende doktora gittim bugun bebegim basi yukarda ayaklar asagida duruyormus degisir mi daha doguma kadar acaba 1250 gr 37 cm oomus melegim
Maşallah çok güzel kilosu boyu cnm :)
Döner daha çok erken son anda dönenler bile oluyormuş
Valla ya insanları yormayı ne çok seviyorlar oysa ki yapacakları iş 5 dk lik is.
Bir de hamilesin diye bu sıcaklarda daha bir anlayışlı ve yardımcı olmaları gerek ama ne anlarlar ki....

Merhaba kizlar. Yazlıkları çıkarmakla uğraşıyorum bitti sayılır çok yoruldum bebeğin kıyafetlerini yıkadım ütuledim yerine yerlestirdim.
Gezmeyi hakettik artık:)
Bu da bizim göbüs:)
Maşallah bebise, yazlık çıkarma işi zor gerçekten Allah kolaylık versin. Ben o işleri 2 ay önce hallettim zaten istanbula bu sene kış hiç gelmedi rahattık.

Insallah canim bi huzursuzluk kapladı icimi umarim bi sonrakine donmus olur 32. Haftada tekrar gidicem calisabilir raporu almak icin

Artik 3 haftaya düşürdü dr haftaya cuma randevumuz .

Normal seyreden sorunsuz bir hamilelik olduğu için şeker yükleme falanda yapılmıyor zaten, 18-30 hafta arası 2 trmistir ve rahat olur diye sanırım.

Maşallah bebise, yazlık çıkarma işi zor gerçekten Allah kolaylık versin. Ben o işleri 2 ay önce hallettim zaten istanbula bu sene kış hiç gelmedi rahattık.
Teşekkür ederim canım.
Oh ne güzel kurtulmuşsun senin de ellerine sağlık
Aslında da burda da kış yaşanmadı dohru dürüst ama bir kaç gün soğuk oldu işte şimdi de hava 34 derece yanıyor dışarısı

hayirli cumalar kizlar bende terlik tac hastane cikisini takim olarak aldim ama pijamaya krndime karar veremedim hafif hafifte sancim var dunden beri doktr yatis dedi ama oglumdan dolayi yatamadim cunku yeni sunnet ettirdim 5 gun oluyo birakamadim insallah bise olmazda gecer insallah erken dogum ollmaz

Yok canim siradan gidiyo gebeligim. rutini 3 haftada 1 mis.

Canim telefon yada internet bankaciligi kullaniyosan parani esine atip onun hesabindan da cekebilirsin.

Aynen benm dr da 1 ay sonra gel dedi özel benmkiside. 15. Haftaya kadar gittiğim hee gün 10 gün sonrs bidaha gel diyodu lekelenmem kanamam olmuştu o yüzden sanırım şimdi ayda bir. Nst cihazına 35ten sonra gireceksin dedi burda 30 diye okumuştum ben

Nst herşey yolundaysa 35 ten sonra giriliyor zaten benim ikiz ve erken doğum olasılığı var diye beni 29. Haftada başlattılar. Genelde risk varsa kontrol amaclı erkene alınıyor diye biliyorum.

Amanin 34 derece Allah kolaylık versin.

Nst herşey yolundaysa 35 ten sonra giriliyor zaten benim ikiz ve erken doğum olasılığı var diye beni 29. Haftada başlattılar. Genelde risk varsa kontrol amaclı erkene alınıyor diye biliyorum.
bende sanırım bu gittiğimde 32+ olacağım ve çalışabilir raporu alacağım için nst ye giricem..

Bende özele gidiyorum doktorum ayda bir çağırıyor hala..
Bende oğluma nevresim beşik korumaliklari babynest falan dikiyorum ama çok ağırlaştım uzun süre oturunca hareketsiz ayağa kalkınca sünnet olmuş çocuk gibi yuruyorum iyice ağırlaştık hazirliklara bu zamanlara kadar birakmamak en iyisiymis kasiklarima ağrı giriyor regl olacakmisim gibi bacak agrilarim oluyor ama bunlar normal diğer hamileliklerimdede olmuştu.
Haftaya kiyafetlerimizi yıkayıp utuluycez ramazan öncesi ev temizliği vs bitirelim dedik annem sağolsun yapacak annelerimiz iyiki varlar

Kızlar bu lohusa pedi mi depend mi kafam karıştı benim. Arkadaşlarım sezeryanda aşırı kanama olmadığını söylediler. Zaten doğumdan çıkınca 7 8 saat kalkamıyorsun o arada yatağa per seriyorlar onda yatıyorsun sonrasında da normal gece pedi yetti bize dediler. Siz ne düşünüyorsunuz tecrübeli anneler? Hastanede hasta pedi veriyorlar dediler.

evet sezeryanda doğumdan çıkınca yatakta hasta bezi serili oluyor bir süre sonra gelip hasta bezi bagliyorlar sonra lazım olursa biz alıyoruz ama evet hasta bezi büyük oluyor kanama çok olmuyor ama yinede Ped küçük gelir sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…