- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #34.461
Canim kilon çok değil ise 15 kg çok da abartılacak bir kilo değilSelam kizlaar 30+1iz kizimlaa.. 15 kiloya yakin aldim son 10 hafta kaldi sizlerde kilo artisi nasil ben napicam bu kiloyla bilmiyorum
Maşallah çok güzel kilosu boyu cnm :)ekru her iki rengi de kurtarir galiba diye dusunuyorum ama parlak hos durur mu altina bilemedim bu arada bende doktora gittim bugun bebegim basi yukarda ayaklar asagida duruyormus degisir mi daha doguma kadar acaba 1250 gr 37 cm oomus melegim
Valla ya insanları yormayı ne çok seviyorlar oysa ki yapacakları iş 5 dk lik is.kızlar öldüm ya hava sıcak bisürü yürüdüm yürüdüm bi iş hallolmadı bu ülkede herşey zor olmak zorunmı.kimliğim kayıp bankadan paramı çekemiyorum resmen.geçici kimlik belgesi alcam baivuru yapılmadan verilmiomuş.başvuru yapıcam işlem sıra doldu dediler pazartesiye attılar.benim işim acil pazartesi be alaka.w kişilik yer yokmu diom gebeyim yardımcı olun zorlanıyorum diom.akşama kadar bekle işlemler biterse sıra veririm dio.bu ne aaçmalım ya.geçen eşimle 4 gibi gittik bomboştu.işi bitirmişler keyif yapıolardı resmen.tabi sıra bitti deyip aura vermezlerse öyle keyif yaparlar.sıcakta perişan oldum.banka dio döviz büroları verir.gidiom onlarda vermio.özelgüvenlik kimliğim var evlilik cüzdanım var ikiside fotolu.ehliyet yada pasaport olursa çekebilirsiniz paranı diolar.büyük saçmalık ya.1 kişi eklemediler resmen ya sıra yok dediler ya
Maşallah bebise, yazlık çıkarma işi zor gerçekten Allah kolaylık versin. Ben o işleri 2 ay önce hallettim zaten istanbula bu sene kış hiç gelmedi rahattık.Merhaba kizlar. Yazlıkları çıkarmakla uğraşıyorum bitti sayılır çok yoruldum bebeğin kıyafetlerini yıkadım ütuledim yerine yerlestirdim.
Gezmeyi hakettik artık:)
Bu da bizim göbüs:)
Sevindim adına canımCok şükür atlattik .Oglusum yuksek sesten cok rahatsiz oldu vurdu da vurdu simdi yatışa geçeceğiz. Sinav haftan mi kolay gelsin kuzum .
Artik 3 haftaya düşürdü dr haftaya cuma randevumuz .Kızlar, 27. hafta itibariyle doktor ne sıklıkla randevu veriyor size? Ben özel muayenehanesine gidiyorum doktorun sırf özel ilgi olsun diye. normalde ayda 1di, şimdi 5 hafta sonraya randevu verdi. Çok uzun bir aralık olduğunu düşünüyorum. Sizde durum nedir?
Normal seyreden sorunsuz bir hamilelik olduğu için şeker yükleme falanda yapılmıyor zaten, 18-30 hafta arası 2 trmistir ve rahat olur diye sanırım.Ne kadar tuhaf bu doktorlar. Riskli olanlar daha sık gider anlarım da herkesin bu kadar farklı olması garip geldi. En fazla aralıklardan biri de bende herhalde, bir de özel doktor olacakMilana firuze senin neden o kadar uzadı ara canım? Zuzushh senin riskli gebelik gibi birşey mi var yoksa doktorun rutini mi bu?
@dehaaa ben de 27de gittim, senin gibi birşey demesini bekledim, kadın 5 hafta sonra 32de gel dedi şaşırdım. Hatta sekreteri bile niye öyle verdi ki diye sordu, şaşırdı.
Burada olumsuz şeyler okudukça sıkça kontrole girmek iyi olur gibi geliyor açıkcası. 5 hafta ara...
Teşekkür ederim canım.Maşallah bebise, yazlık çıkarma işi zor gerçekten Allah kolaylık versin. Ben o işleri 2 ay önce hallettim zaten istanbula bu sene kış hiç gelmedi rahattık.
Yok canim siradan gidiyo gebeligim. rutini 3 haftada 1 mis.Ne kadar tuhaf bu doktorlar. Riskli olanlar daha sık gider anlarım da herkesin bu kadar farklı olması garip geldi. En fazla aralıklardan biri de bende herhalde, bir de özel doktor olacakMilana firuze senin neden o kadar uzadı ara canım? Zuzushh senin riskli gebelik gibi birşey mi var yoksa doktorun rutini mi bu?
@dehaaa ben de 27de gittim, senin gibi birşey demesini bekledim, kadın 5 hafta sonra 32de gel dedi şaşırdım. Hatta sekreteri bile niye öyle verdi ki diye sordu, şaşırdı.
Burada olumsuz şeyler okudukça sıkça kontrole girmek iyi olur gibi geliyor açıkcası. 5 hafta ara...
Canim telefon yada internet bankaciligi kullaniyosan parani esine atip onun hesabindan da cekebilirsin.kızlar öldüm ya hava sıcak bisürü yürüdüm yürüdüm bi iş hallolmadı bu ülkede herşey zor olmak zorunmı.kimliğim kayıp bankadan paramı çekemiyorum resmen.geçici kimlik belgesi alcam baivuru yapılmadan verilmiomuş.başvuru yapıcam işlem sıra doldu dediler pazartesiye attılar.benim işim acil pazartesi be alaka.w kişilik yer yokmu diom gebeyim yardımcı olun zorlanıyorum diom.akşama kadar bekle işlemler biterse sıra veririm dio.bu ne aaçmalım ya.geçen eşimle 4 gibi gittik bomboştu.işi bitirmişler keyif yapıolardı resmen.tabi sıra bitti deyip aura vermezlerse öyle keyif yaparlar.sıcakta perişan oldum.banka dio döviz büroları verir.gidiom onlarda vermio.özelgüvenlik kimliğim var evlilik cüzdanım var ikiside fotolu.ehliyet yada pasaport olursa çekebilirsiniz paranı diolar.büyük saçmalık ya.1 kişi eklemediler resmen ya sıra yok dediler ya
Aynen benm dr da 1 ay sonra gel dedi özel benmkiside. 15. Haftaya kadar gittiğim hee gün 10 gün sonrs bidaha gel diyodu lekelenmem kanamam olmuştu o yüzden sanırım şimdi ayda bir. Nst cihazına 35ten sonra gireceksin dedi burda 30 diye okumuştum benNe kadar tuhaf bu doktorlar. Riskli olanlar daha sık gider anlarım da herkesin bu kadar farklı olması garip geldi. En fazla aralıklardan biri de bende herhalde, bir de özel doktor olacakMilana firuze senin neden o kadar uzadı ara canım? Zuzushh senin riskli gebelik gibi birşey mi var yoksa doktorun rutini mi bu?
Maşallah size :) yerim o göbüşüMerhaba kizlar. Yazlıkları çıkarmakla uğraşıyorum bitti sayılır çok yoruldum bebeğin kıyafetlerini yıkadım ütuledim yerine yerlestirdim.
Gezmeyi hakettik artık:)
Bu da bizim göbüs:)
Nst herşey yolundaysa 35 ten sonra giriliyor zaten benim ikiz ve erken doğum olasılığı var diye beni 29. Haftada başlattılar. Genelde risk varsa kontrol amaclı erkene alınıyor diye biliyorum.Aynen benm dr da 1 ay sonra gel dedi özel benmkiside. 15. Haftaya kadar gittiğim hee gün 10 gün sonrs bidaha gel diyodu lekelenmem kanamam olmuştu o yüzden sanırım şimdi ayda bir. Nst cihazına 35ten sonra gireceksin dedi burda 30 diye okumuştum ben
Amanin 34 dereceTeşekkür ederim canım.
Oh ne güzel kurtulmuşsun senin de ellerine sağlık
Aslında da burda da kış yaşanmadı dohru dürüst ama bir kaç gün soğuk oldu işte şimdi de hava 34 derece yanıyor dışarısı
bende sanırım bu gittiğimde 32+ olacağım ve çalışabilir raporu alacağım için nst ye giricem..Nst herşey yolundaysa 35 ten sonra giriliyor zaten benim ikiz ve erken doğum olasılığı var diye beni 29. Haftada başlattılar. Genelde risk varsa kontrol amaclı erkene alınıyor diye biliyorum.
evet sezeryanda doğumdan çıkınca yatakta hasta bezi serili oluyor bir süre sonra gelip hasta bezi bagliyorlar sonra lazım olursa biz alıyoruz ama evet hasta bezi büyük oluyor kanama çok olmuyor ama yinede Ped küçük gelir sanırımKızlar bu lohusa pedi mi depend mi kafam karıştı benim. Arkadaşlarım sezeryanda aşırı kanama olmadığını söylediler. Zaten doğumdan çıkınca 7 8 saat kalkamıyorsun o arada yatağa per seriyorlar onda yatıyorsun sonrasında da normal gece pedi yetti bize dediler. Siz ne düşünüyorsunuz tecrübeli anneler? Hastanede hasta pedi veriyorlar dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?