2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende instagramdan puset örtüsü bakıyorum eğlenceli oluyor

Evet iyiki varlar yanınızda olmasının kıymetini bilin benim annem çoook uzakta gelym dese bir gün geçer oda kendi evini bırakıp gelemiyor hemen. Gurbette yalnızlık zor inşallah erken doğum vs olmaz

Evet iyiki varlar yanınızda olmasının kıymetini bilin benim annem çoook uzakta gelym dese bir gün geçer oda kendi evini bırakıp gelemiyor hemen. Gurbette yalnızlık zor inşallah erken doğum vs olmaz
Evet canım gurbet zor özlem zor inşallah erken olmaz annecigin yanında olur

mrb arkadaşlar ben gün 32. haftama girdim. Doktora gittim 5 hafta daha çalışabilir raporu aldım. Daha önce konuşulmuş. son adet tarihine göre mi yoksa ultrasonda görünen haftasına göre mi alınıyor rapor diye. benim son adet tarihim 3 ekim normalde önden gittiği için 26 eylül olarak hesaplayacaksın demişti doktor. Ben raporumu adet tarihime göre almadım geçen hafta hesapladılar tekrardan ve ultrasonada baktılar 26 eylül tutuyor. bebeğimin doğumu normalde 10 temmuz diye hesaplamıştık. şimdi artık soranlara 30 haziran yada 1 temmuz gibi doğacak diyorum

kuzu ya benimde sat 30 eylül buna göre doğum 7 temmuz ama bebek önde gittiği için 30 haziran çıkıyor ultrasonda bende şimdi 14 mayısı bekliyorum çalışabilir raporu için... bu durumda ben 7 temmuza göre alıcam senin neden öyle oldu kafam karıştı benim

Yorgunluğa hiç gelemiyorum sanırım. Hafta sonu beşik dolap vs bakıcaktık ama bugün bi pazara gittim kasık ağrısından öldüm. Yarın napıcam bilmiyorum.
İyi ki insanlara uyup alışverişi son zamana bırakmamışım. Çoğu bitti azı kaldı büyükleri de seçtik mi alışveriş tamamdır :)

benim arada doktorum değişti onunla bir alakası varmı bilmiyorum. eski doktorum son adet tarihini artık 26 eylül kabul edeceksin dedi. doktorum tayin olup gidince yeni doktoruma durumu söyledim. normalde 3 ekim ama doktorum 26 eylül diyeceksin bundan sonra dedim. ultrasona baktılar. eski doktorun dediğinin doğru olduğunu söylediler. 32. haftamıda ona göre hesapladılar.

Artik 3 haftaya düşürdü dr haftaya cuma randevumuz .

Yok canim siradan gidiyo gebeligim. rutini 3 haftada 1 mis.

Anlaşılan doktorlar kafalarına göre takılıyor. 3-4 haftada bir ideal gibi bence .benimki biraz işten kaçıyor sanırım :) neyse Allah başka dert vermesin.

Bızde hastaneden geldık şimdi şükür hersey yolunda elhamdülillah sadece kafası büyük dedı normal mi dedim evet gelişimi önde zaten dedı aksı bişey olsa derdı sanırım dimi bır ay sonra tekrar gel şimdilik erken doğum vs sorunun yok çünkü dedı birde raporu sordum sat a gore yazıcam dedı kı zaten o zaman a kadar okul tatil oluyo benım için bişey fark etmiyor yani

Benimde kafam karışmıştı. 3 hafta önce doğum yapan arkadaşıma sordum. Hastane her şeyi verdi boşu boşuna almışım kullanmadım hiç birini dedi. O yüzden hastaneye karar verdikten sonra oraya sormak lazım neyi veriyorlar ona göre alışveriş yapmak lazım. Gereksiz masraf olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…