2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

insanların lüzumsuzluğuna sinir oluyorum..
hamile psikolojisi nedir anlamıyorlar sanırım..

benim bu hamileliğim hep kasığımda oldu belki kız olduğu için belki yaştan bilmiyorum.. ki takıntılı da bi insanım yani... gelmiş bana aa doğurucan mı yoksa kız karnın aşağıya inmiş dedi... hadi buyur burdan yak....

dedim Allah korusun daha var hemen savunma mekanizması devreye girdi... iyi de be mübarek sanane aşağıda mı yukarıda mı sana mı sordular töbe yarabbim ya

İnsanlar çok düşüncesiz karşı taraf panik olur mu üzülür mü ne düşünür umursamıyorlar ne yazık ki. Canım benimde göbek deliğimin üstüne hiç çıkmadı daha bebek, genelde kasıklarımda yada göbek deliğimin alt kısmında. Doktor kasık ağrılarımın bu yüzden de çok olduğunu söylüyor. bana da doğum yaklaşmış gibi aşağıda diyolardı ki bunu 2 ay önce bile dediler. Ama doktora göre normal bebek oraya yer yapmış dedi geçti. En iyisi insanları umursamamak, erken gelecekse de hayırlısı tabi.

Hatta şu an bunu yazarken bile alttan alttan vuruyor kızım :)

bende öyle düşünüyorum kasıklarda zaten içim rahat ama yine de huzursuz oluyo insan doğal olarak

bende öyle düşünüyorum kasıklarda zaten içim rahat ama yine de huzursuz oluyo insan doğal olarak
İnsanın aklına sokuyorlar zorla ister istemez herşeyde panik oluyoruz canım . Ama bebek yukarda da olsa erken doğacaksa doğuyor engellenemiyor, en iyisi kulak asmamak aslında ama onuda ben pek yapamıyorum.

İnsanın aklına sokuyorlar zorla ister istemez herşeyde panik oluyoruz canım . Ama bebek yukarda da olsa erken doğacaksa doğuyor engellenemiyor, en iyisi kulak asmamak aslında ama onuda ben pek yapamıyorum.
bende panik atak var zaten...
herşeyi takan biriyim ama insanlara bunu anlatamıyorum..
yine de Rabbim bilir sağlıkla sıhhatle gelsin bebişlerimiz

Kuzum hayırlısı olsun senin neyin olacaktı. Nazil tercih ettin terliği tacı
Ben kapalıyım broş gibi esarba takacagim bir çiçek mi yapsam yoksa gupurlu şifon mu hazırlasam karar veremedim

Doğrudur canım Allah kolaylık versin..
Ben şuana kadar alışverişimi yapmadım. Finaller bitince yapcam. Hazırlıcam. Umarım o zamana kadar bişey olmadan geçer herşeyim

Çok hoş canım güle güle kullan.
Bende pamuk çarşaflar kestirecegim çünkü nevresim her zaman değişmesede kustu bişey oldi alttaki örtüsü değiştirilir öyle idare ederim sanırım

Haklısın bende soracağım bakalım ne çiçekler
Devlette veriyor mu acaba acil bir durumda oraya gitsek

Kendini insanların laflarına göre demoralize etme canım

Insanlar karnın küçük olsa konuşur büyük olza konuşur. Altta olsa konuşur.
Konuşccak şey bulurlar yani

C cisse0932 canım ben hasta bezi almıştım bebek bezi gibi olanlardan sezeryan doğum yaptım çok gereksiz durdu hem kocaman hem de kanamam olmadı öyle ahım şahım normal adet gibi
Pes bile yeterdi
Ama kişiden kişiye de değişebilir ben lohusa pedi aldım bir paket bir tane daha alacam
Ve normal ped alacam gece için uzun olanlardan
Yeterli oluyor

Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz
Bana kendi doktorum değil diğer doktor efermag vermiş bugün aldım kullanmaya korktum nedense

Allahım yardimcin olsun canım
Daha cok erken 10 hafta var doner merak etme, 38 de dönen bile var, tabi bazı bebekler makat gelişi doğuyor hata gorumcem kızını makat geliş normal doğurmuşdu.
makat gelişte normal doğum oluyor mu tehlikeli değil mi ki benimde makat geliş suan bebiş dönmez diye korkuyorum

Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz
Bana kendi doktorum değil diğer doktor efermag vermiş bugün aldım kullanmaya korktum nedense
Efermag bana 4. ayında verilmişti. Kabizligina iyi gelir hem de magnezyum diye. Toplam iki üç kere içtim bu zamana kadar hemen çözdü kabızlığı ama düzenli kullanıma uygun mu bilmiyorum

Hicc takma canim kimdir bilmiyorum ama, arkadas, dost,akraba senin ne cektigini ne yasadigini bilemez, benim durumumda seninle ayni, bu hamileligim basindan beri zor kasiklarimda bebegim ve ters kiz diyemi bende bilmiorum karnimda normalden iri, zayifim ama karnim ilk hamileligime gore buyuk, kv vs herkes bisey dior karnin davul gibi, baya sistin bilmem ne ama umrumda degil yavruma saglicakla kavusayimda moralimi asla kimse bozamaz, herkes kendine baksin bunlari soyleyenler zamaninda gebeyken bizden bin beter olan kisilerdir eminim o yuzden bosvermeye calis bebisine guzel enerjileri hissettir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…