- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #34.501
İnsanlar çok düşüncesiz karşı taraf panik olur mu üzülür mü ne düşünür umursamıyorlar ne yazık ki. Canım benimde göbek deliğimin üstüne hiç çıkmadı daha bebek, genelde kasıklarımda yada göbek deliğimin alt kısmında. Doktor kasık ağrılarımın bu yüzden de çok olduğunu söylüyor. bana da doğum yaklaşmış gibi aşağıda diyolardı ki bunu 2 ay önce bile dediler. Ama doktora göre normal bebek oraya yer yapmış dedi geçti. En iyisi insanları umursamamak, erken gelecekse de hayırlısı tabi.insanların lüzumsuzluğuna sinir oluyorum..
hamile psikolojisi nedir anlamıyorlar sanırım..
benim bu hamileliğim hep kasığımda oldu belki kız olduğu için belki yaştan bilmiyorum.. ki takıntılı da bi insanım yani... gelmiş bana aa doğurucan mı yoksa kız karnın aşağıya inmiş dedi... hadi buyur burdan yak....
dedim Allah korusun daha var hemen savunma mekanizması devreye girdi... iyi de be mübarek sanane aşağıda mı yukarıda mı sana mı sordular töbe yarabbim ya
Yok hatta baktı suyun ıyı demıstı daha bır hafta önce sanırım. Bır haftada arttı suyusuyum böyle bende anlamadımNeden öyleymiş daha önceki kontrolde farketmediler mi inşallah sorunsuz ilerlersin canım
bende öyle düşünüyorum kasıklarda zaten içim rahat ama yine de huzursuz oluyo insan doğal olarakİnsanlar çok düşüncesiz karşı taraf panik olur mu üzülür mü ne düşünür umursamıyorlar ne yazık ki. Canım benimde göbek deliğimin üstüne hiç çıkmadı daha bebek, genelde kasıklarımda yada göbek deliğimin alt kısmında. Doktor kasık ağrılarımın bu yüzden de çok olduğunu söylüyor. bana da doğum yaklaşmış gibi aşağıda diyolardı ki bunu 2 ay önce bile dediler. Ama doktora göre normal bebek oraya yer yapmış dedi geçti. En iyisi insanları umursamamak, erken gelecekse de hayırlısı tabi.
Hatta şu an bunu yazarken bile alttan alttan vuruyor kızım :)
ay inşallahsaol kuzum.. cümlemiz inşallah... aldıklarımızı kullanmayı nasip etsin Rabbim
İnsanın aklına sokuyorlar zorla ister istemez herşeyde panik oluyoruz canım . Ama bebek yukarda da olsa erken doğacaksa doğuyor engellenemiyor, en iyisi kulak asmamak aslında ama onuda ben pek yapamıyorum.bende öyle düşünüyorum kasıklarda zaten içim rahat ama yine de huzursuz oluyo insan doğal olarak
bende panik atak var zaten...İnsanın aklına sokuyorlar zorla ister istemez herşeyde panik oluyoruz canım . Ama bebek yukarda da olsa erken doğacaksa doğuyor engellenemiyor, en iyisi kulak asmamak aslında ama onuda ben pek yapamıyorum.
Amin canım inşallah sağlıkla gelsinler. Korkma sen normal bence aşağıda olması özellikle hep aşağıdaysa.bende panik atak var zaten...
herşeyi takan biriyim ama insanlara bunu anlatamıyorum..
yine de Rabbim bilir sağlıkla sıhhatle gelsin bebişlerimiz
Suyun fazla olmasının ne gibi zararı varmış kiYok hatta baktı suyun ıyı demıstı daha bır hafta önce sanırım. Bır haftada arttı suyusuyum böyle bende anlamadım
Kuzum hayırlısı olsun senin neyin olacaktı. Nazil tercih ettin terliği tacıhayirli cumalar kizlar bende terlik tac hastane cikisini takim olarak aldim ama pijamaya krndime karar veremedim hafif hafifte sancim var dunden beri doktr yatis dedi ama oglumdan dolayi yatamadim cunku yeni sunnet ettirdim 5 gun oluyo birakamadim insallah bise olmazda gecer insallah erken dogum ollmaz
Doğrudur canım Allah kolaylık versin..Yorgunluğa hiç gelemiyorum sanırım. Hafta sonu beşik dolap vs bakıcaktık ama bugün bi pazara gittim kasık ağrısından öldüm. Yarın napıcam bilmiyorum.
İyi ki insanlara uyup alışverişi son zamana bırakmamışım. Çoğu bitti azı kaldı büyükleri de seçtik mi alışveriş tamamdır :)
Çok hoş canım güle güle kullan.Eki Görüntüle 2143338
Eki Görüntüle 2143338 Eki Görüntüle 2143339
İnternetten aldığım nevresim takımları geldi çok beğendim
Haklısın bende soracağım bakalım ne çiçeklerBenimde kafam karışmıştı. 3 hafta önce doğum yapan arkadaşıma sordum. Hastane her şeyi verdi boşu boşuna almışım kullanmadım hiç birini dedi. O yüzden hastaneye karar verdikten sonra oraya sormak lazım neyi veriyorlar ona göre alışveriş yapmak lazım. Gereksiz masraf olmasın.
bende öyle düşünüyorum kasıklarda zaten içim rahat ama yine de huzursuz oluyo insan doğal olarak
Guzel olmus ben de yaptirdim set istemedigim icin.Ben kendim yaptim cicek tacimi
Cok tatlis. Benim bir tane nevresim takimim clasy gayet kaliteli .Nerden hangi siteden aldin peki ?Eki Görüntüle 2143338
Eki Görüntüle 2143338 Eki Görüntüle 2143339
İnternetten aldığım nevresim takımları geldi çok beğendim
bebemanya diye bir site canım.. daha önce de bebek ayakkabısı almıştım... gayet kaliteli yaniGuzel olmus ben de yaptirdim set istemedigim icin.
Cok tatlis. Benim bir tane nevresim takimim clasy gayet kaliteli .Nerden hangi siteden aldin peki ?
Maşallah size :) yerim o göbüşüpıt pıt gezmeler yakışır :))
Teşekkür ederim dışarı çıkmam ile eve dönmem bir olduAmanin 34 dereceAllah kolaylık versin.
Bakayim ben debebemanya diye bir site canım.. daha önce de bebek ayakkabısı almıştım... gayet kaliteli yani
Allahım yardimcin olsun canımArkadaşlar 28+5 iz bugün ve kasılmalarım çıktı.serklajlı olduğum İçin her an suyum gelebilirmiş.ciğer geliştirici yapıldı,kasılmalar İçin ilaç verildi.yarın da 2 doz ciğer geliştirici yapılacak.Nolur dua edin benim için daha doğmasın bebeğim.kaybettiğim 4 bebekten sonra nolur bu bebeğimizi Allah bize bağışlasın
makat gelişte normal doğum oluyor mu tehlikeli değil mi ki benimde makat geliş suan bebiş dönmez diye korkuyorumDaha cok erken 10 hafta var doner merak etme, 38 de dönen bile var, tabi bazı bebekler makat gelişi doğuyor hata gorumcem kızını makat geliş normal doğurmuşdu.
Efermag bana 4. ayında verilmişti. Kabizligina iyi gelir hem de magnezyum diye. Toplam iki üç kere içtim bu zamana kadar hemen çözdü kabızlığı ama düzenli kullanıma uygun mu bilmiyorumKızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz
Bana kendi doktorum değil diğer doktor efermag vermiş bugün aldım kullanmaya korktum nedense
Hicc takma canim kimdir bilmiyorum ama, arkadas, dost,akraba senin ne cektigini ne yasadigini bilemez, benim durumumda seninle ayni, bu hamileligim basindan beri zor kasiklarimda bebegim ve ters kiz diyemi bende bilmiorum karnimda normalden iri, zayifim ama karnim ilk hamileligime gore buyuk, kv vs herkes bisey dior karnin davul gibi, baya sistin bilmem ne ama umrumda degil yavruma saglicakla kavusayimda moralimi asla kimse bozamaz, herkes kendine baksin bunlari soyleyenler zamaninda gebeyken bizden bin beter olan kisilerdir eminim o yuzden bosvermeye calis bebisine guzel enerjileri hissettir..insanların lüzumsuzluğuna sinir oluyorum..
hamile psikolojisi nedir anlamıyorlar sanırım..
benim bu hamileliğim hep kasığımda oldu belki kız olduğu için belki yaştan bilmiyorum.. ki takıntılı da bi insanım yani... gelmiş bana aa doğurucan mı yoksa kız karnın aşağıya inmiş dedi... hadi buyur burdan yak....
dedim Allah korusun daha var hemen savunma mekanizması devreye girdi... iyi de be mübarek sanane aşağıda mı yukarıda mı sana mı sordular töbe yarabbim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?