2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz
Bana kendi doktorum değil diğer doktor efermag vermiş bugün aldım kullanmaya korktum nedense
Ben magnorm kullaniyorum cnm ama toplasan 2 defa icmedim ama kalsiyum ve magnezyum d vit, iceren bir ilacim var ara sira onu aliyorum, kramplarim daha baslamadi baslarsa duzenli alicam magnezyumuda...

Allahım yardimcin olsun canım
makat gelişte normal doğum oluyor mu tehlikeli değil mi ki benimde makat geliş suan bebiş dönmez diye korkuyorum
Bazı dr rikse almiyor, ama bazılarıda bebeğin boyle doğmak isdediğni düşünüyor ki doner bence. Hem daha 31 haftalık. bebekler 32 de dönmeye başlar diye biliyorum ben doğmadan hemen önce dönen de var. Daha 8-9 hafta var cok stres yapma donmesede nolucak sezaryan olucaksın ama normal yada sezaryan iki şekildede bebeğne kavuşuyorsun, önemli olanda bu.

Efermag bana 4. ayında verilmişti. Kabizligina iyi gelir hem de magnezyum diye. Toplam iki üç kere içtim bu zamana kadar hemen çözdü kabızlığı ama düzenli kullanıma uygun mu bilmiyorum
Anladım canım şimdi içmeyi denicem kendi doktorum başka bişey vermişti içemedim midemi bulandırmisti
Bu doktora çatı ağrım var ve bacaklarım ağrıyor gece uyuyamıyorum dedim bunu verdi kullan dedi şimdi içmeyi denicem size de bir sorayım dedim
Ben magnorm kullaniyorum cnm ama toplasan 2 defa icmedim ama kalsiyum ve magnezyum d vit, iceren bir ilacim var ara sira onu aliyorum, kramplarim daha baslamadi baslarsa duzenli alicam magnezyumuda...
Benim başladı canım çatı ağrım da oluyor doktora söyledim bunu verdi
Gece bacaklarım da ağrıyor uykum bölünüyor
Size de bir sorayım dedim güvenemedim çok

Mide bulandırıcı değil canım normal çok hafif şekerli gibi tadı var. Bir dikişte içiyorum zaten bir bardak suda cozuyorum

Kızlar hastane çantasını hazırladım ama bende bittim şuan yorgunluktan ölüyorum resmen ama şükür ki bitti
Derin bir nefes al uzan ve keyfine bak :)
Yaa benim de basim ağrıyor .Guya yarin oda kurulcak bir kac toparlanmasi gereken sey var yok yerimden kalkamiyorum parol de gecirmiyor

sağlıklı doğsun da doğum şekli önemli değil fakat normal doğum istediğim için böle tedirginim sanırım

Kızlar kont geldim şimdi oğluşum 1465gr olmuş idrarımda iltihab çıktı ilaç başlattı bide kasılmalarım oluyodu nst ye girdim iki defa ilkinde biraz sancım çıktı bide bebeğin kalp atışı düşüktü beğenmedi Dr tekrar istedi meyve suyu içtim iki tane yine grdim bu sefer norm çıktı çok uzun süre aç kalmamak gerekiyo dedi artık bu haftalarda bu arada iki haftada bir kont çağırdı erken doğum riski gzükmüyo dedi çk şükür

sağlıklı doğsun da doğum şekli önemli değil fakat normal doğum istediğim için böle tedirginim sanırım
İnşallah isdediğin gibi normal olur, ama olmassada bir hayır bir nedeni varki sezaryan olucaksın, her ama her işde bir hayır var kendini şartlama ve her iki doğum şeklinede hazırlıklı ol.

Ben istanbul sıcağına laf ediyorum sen izmirdesin değil mi valla çok zor işin Allah kolaylık versin. 37 ye kadar çalışacak mısın?
Evet canm izmirdeym yanıyorum resmen isyerinde oda arkadaslarida usuyup duruo dogru duzgun klima acamiom kafayi yemeye basladm smdiden:) 37ye kadar calisirsam benm icin heranlamda daha iyi olucak hem 5haftayi dogum sonrasina aticam.Allah kolaylik versn hepimize

mahvoldun bugün ya anlayış falan sıfır.herkes keyfine bakıo

Sen iyi olduğun sürece çalışmak daha iyi tabi belki bundan sonrası daha sıcaklar olacak illaki klima açılır diye düşünüyorum. Benimde is yerimde hep ben sıcak sevmezdim arkadaşlar üşürdü ama bu olay hamilelikte çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…