- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #34.541
Massallah göbusune:)
Teşekkür ederim canım:)Evet canm izmirdeym yanıyorum resmen isyerinde oda arkadaslarida usuyup duruo dogru duzgun klima acamiom kafayi yemeye basladm smdiden:) 37ye kadar calisirsam benm icin heranlamda daha iyi olucak hem 5haftayi dogum sonrasina aticam.Allah kolaylik versn hepimize
Öyleler ne yazık ki canım başka şekilde hal olmuyor mu acaba yamahvoldun bugün ya anlayış falan sıfır.herkes keyfine bakıo
Doktor bana da suyun fazla karbonhidrat tüketimine dikkat et dedi. Bende dikkat ediyorum şimdi suyum iyiymişYok hatta baktı suyun ıyı demıstı daha bır hafta önce sanırım. Bır haftada arttı suyusuyum böyle bende anlamadım
Insallah cnm hali hazırda dursun ne olur ne olmazfatma_sibel maşallah canım bende yarın düşünüyorum inşallah arkandan gelicem
Geçmiş olsun cnm parol ise yarayan bir ağrı kesici değil maalesef cnm ama yapicakta bişey yokDerin bir nefes al uzan ve keyfine bak :)
Yaa benim de basim ağrıyor .Guya yarin oda kurulcak bir kac toparlanmasi gereken sey var yok yerimden kalkamiyorum parol de gecirmiyor
Sagol canim maalesef oyle normal sartlarda arveles bile kesmez agrimi .Uyudum gecmedi kahve ictim yokGeçmiş olsun cnm parol ise yarayan bir ağrı kesici değil maalesef cnm ama yapicakta bişey yok
Dus fln alsan cnm belki iyi gelir.Sagol canim maalesef oyle normal sartlarda arveles bile kesmez agrimi .Uyudum gecmedi kahve ictim yok
Normal bir sıcak değil ama bu. Nefes alınmıyor. Keşke yağsa birazda rahatlasa havaBen sıcaktan erimek uzereym kizlar ise gitmek iskence gibi ozelliklede socaklardn dolayi
Şeker olbılır dedi seker testı yaptırmıştır ama bişi çıkmamıştı tekrar yaptır dedı genetik olabılır dedi erken dogum riski olabılır dedi birde tam ölçümler ve bebegın durumu ıcın perınatolojıden randevu al dedi aldım 9 mayıs normal kontrolün var belkı suyu normale dönmüştür 17mayısta da perınatolojıye gircem bakalım hakkımızda hayırlısı Dinleniyorum bol bol :)Suyun fazla olmasının ne gibi zararı varmış ki
Canim evde yalnizim bu aksam .O yuzden giremiyorum tansiyon problemim var ya duserim falan diye.Dus fln alsan cnm belki iyi gelir.
Ne zaman fazla demişti doktorun canım kaç hafta sonra normale döndüğünü öğrendin benimki de öyle olur inşallahDoktor bana da suyun fazla karbonhidrat tüketimine dikkat et dedi. Bende dikkat ediyorum şimdi suyum iyiymiş
Kızlar hastane çantasını hazırladım ama bende bittim şuan yorgunluktan ölüyorum resmen ama şükür ki bitti
western den çekmem gerek canımCanim telefon yada internet bankaciligi kullaniyosan parani esine atip onun hesabindan da cekebilirsin.
işlerimi hallettim geri gittim akşama kadar bekledim en sonnn benim işlemimi yaptılar sıra bitince bayandan rica ettim sağolsunTeşekkür ederim canım:)
İş arkadaşlarına de ki ben zaten hamilelikten sicakliyorken havalar da bir de ayrı bir sıcakken siz nasıl usursunuz :)))hırka getirin sizle klima acacam ben 1 ay idare edin beni de canım ya hic çekilmez bizim burayla aynı iklimi katlanılmaz bu sıcaklara
Öyleler ne yazık ki canım başka şekilde hal olmuyor mu acaba ya
Bugün gördük yavrumu. şükür iyiydi.cigerlerinde hafif kanama var olmasa daha iyi dedi doktor.insallah hatasız kazasız atlatırız da Ateş'imi kucağımıza alırız
Magnezyum ne için veriyolar ki benm kullandığım tek ilaç gynoferron oda kan ilacı dimi :/Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz
Bana kendi doktorum değil diğer doktor efermag vermiş bugün aldım kullanmaya korktum nedense
Çook zor canm ya onlar yokken köklüyorum resmen klimayi ev okadar sicak degil. Ama isyeri fena bide odamiz ogleden sonra cok gunes alioSen iyi olduğun sürece çalışmak daha iyi tabi belki bundan sonrası daha sıcaklar olacak illaki klima açılır diye düşünüyorum. Benimde is yerimde hep ben sıcak sevmezdim arkadaşlar üşürdü ama bu olay hamilelikte çok zor.
Onlar yokken hic kapamiom bende klimayi:)Teşekkür ederim canım:)
İş arkadaşlarına de ki ben zaten hamilelikten sicakliyorken havalar da bir de ayrı bir sıcakken siz nasıl usursunuz :)))hırka getirin sizle klima acacam ben 1 ay idare edin beni de canım ya hic çekilmez bizim burayla aynı iklimi katlanılmaz bu sıcaklara
Öyleler ne yazık ki canım başka şekilde hal olmuyor mu acaba ya
Valla canm yagdi biraz once biraz karsiyakadaym ben sen nerdesn bilmiyorum amaNormal bir sıcak değil ama bu. Nefes alınmıyor. Keşke yağsa birazda rahatlasa hava
Bende herseyi yikadm utuledm vs ama neler koycam hepsini tek cantami yapsam bilemiyorum. Dolap gelince onu yerlestirip oylemi yapsam diom valizi bakalmCanım neler koydun çantaya ve iki ayrı çanta olarak mı hazırladın nasıl yaptın? İki ayrı el valizi yap diyor arkadaşlar bana. Bebeğin eşyalarını kimi keselere koymuş kimi bohça gibi yapmış filan. Sen nasıl yaptın anlatabilir misin?
Insallah saglicakla kucagina alirsn en kisa zamandaaBugün gördük yavrumu. şükür iyiydi.cigerlerinde hafif kanama var olmasa daha iyi dedi doktor.insallah hatasız kazasız atlatırız da Ateş'imi kucağımıza alırız
Halletmiş olmana sevindim canımişlerimi hallettim geri gittim akşama kadar bekledim en sonnn benim işlemimi yaptılar sıra bitince bayandan rica ettim sağolsun
Canim doktora çatı ağrım ve bacak ağrım oluyor dedim o yüzden verdiMagnezyum ne için veriyolar ki benm kullandığım tek ilaç gynoferron oda kan ilacı dimi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?