2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Prima premium aldm ben canm care aldm ben canm arkadaslarmdan kullananlar var cok memnunlar

Şişlikler ayakta durduğun için mi oluyor? Doktoruna söyledin mi bu durumu? Davul gibi sismek için biraz erken sanki... Henüz almadım ama sleepy düşünüyorum

Şişlikler ayakta durduğun için mi oluyor? Doktoruna söyledin mi bu durumu? Davul gibi sismek için biraz erken sanki... Henüz almadım ama sleepy düşünüyorum
1.sınıf öğretmeniyim haliyle 6 saat boyunca ayaktayım sanırım ondan bol su içiyorum tuz da tüketmiyorum doktoruma danışmadım henüz

Magnezyum ne için veriyolar ki benm kullandığım tek ilaç gynoferron oda kan ilacı dimi :/
Canim zaman zaman kan tahlili istiyorsa dr yeterli görmüştür degerlerini .Benim B12 ,demir vs açığım cok fazla .gunde 5 posta takviye aliyorum.Magnezyumu da kalca agrimdan dolayi verdi

Son düzenleme:
Derin bir nefes al uzan ve keyfine bak :)
Yaa benim de basim ağrıyor .Guya yarin oda kurulcak bir kac toparlanmasi gereken sey var yok yerimden kalkamiyorum parol de gecirmiyor
Bizde bugun yatak odasını ayarladık kaç gündür ağır ağır yapıyorduk güya çamaşırları yıkayıp asacaktık hiç işe yüzüm tutmadı yatağa baktım gel serin serin uzanalım biraz dedim ama bayılmışız 5te uyumuşuz 8de uyandım hava kararmış baktım içerden tv nin sesi geliyor hâlâ :) kendimi kaldırana kadar csnım çıkıyor bide uykuya oldum olası düşkünüm nolacaksa halim...

Ben tek çanta olarak yaptım 2 çanta yapmadım bildiğin tekerlekli valize koydum. 1 tane 10 lu hastane çıkışı, yedek olarak 3lu hastane çıkışı, yine ayaklı tulum ve 2 tane çit çitli badi, 2 çift bebek çorabı , ıslak mendil, 1 paket bebek temizleme pamugu 3 adet mendil, kendim içinde depend, lohusa pedi ve normal ped, gecelik ve pijama takimi, terlik, kullan at lohusa kilodu, normal iç çamaşırı 3 adet, emzirme atleti, son olarak yazlık battaniye birde kalın battaniye koydum bir ara gidip artık bebek bezi alip onuda koyup tamamlayacağım.

Bol bol uyu imkanin varsa .Ben artik gece bile uyuyamiyorum her yerim tutuluyor gece kac kez wc ye kalkıyorum. Uykuya zor dalan biriyim. Tek korkum bebeķ uyurken ben de uyumaya calisirken onun tekrar uyanmasi

Nst ne için girdin erken değil mi

Evet haklısın bebeğin cildi belirliyor daha çok hangi bezi kullanacağımıza bu arada tahmini Doğum tarihimiz aynı
Canim kizim bir yas yarim dogdugundan bu yana bi suru bez kullaandim. Kilo farkindan dolayi yeni numaraya gecis yaptigimda bazen ayni olmuyordu. Degistiriyordum. Ya bazen bez almaya giderken aradigimi bulamayinca baskasini deniyordum.

ekru her iki rengi de kurtarir galiba diye dusunuyorum ama parlak hos durur mu altina bilemedim bu arada bende doktora gittim bugun bebegim basi yukarda ayaklar asagida duruyormus degisir mi daha doguma kadar acaba 1250 gr 37 cm oomus melegim
Masallah sag salim gelsin. Evet degiser canim. Bol bol yurus et aksamlari. Faydasi olacak.

Canım diyet yap ama aç kalma. Mesela karbonhidrattan uzak dur. Bol bol yoğurt ye bir iki kaşık pekmez üzüm ye. Et tavuk ye özellikle çiğ kuruyemişe ağırlık ver hergün haşlanmış yumurta beyaz peynire yer ver kahvaltında. bol süt iç hem faydalı hem tok tutuyo bunlar. Hemde bebeğin gelişimine destek sağlıyor. Misal acıktın mı al havuç ye. Birer tane hurma ye hem açlığını bastırır hem şeker ihtiyacını giderir. Tabiki birde bolll su... hele şu sıcaklarda dsha çok ihtiyaç var. Ben bu şekilde yapacağım inşallah. Diyet demek aç kalmak demek değilki. Aslında bol bol yemek demek.

Ay benim bacsklarım üstüne yatmaktan dolayı sızlıyor sabah eşime ovduruyorum 3 4 aylıkken acaip bi bel ağrım vardı ince ince sızlıyodu adım bile atamıyodum. Şimdi çok şükür maşallah ağrım yok. Sütü yoğurdu eksik etmem hergün. Sadece karnımı taşımak zorlaşıyor artk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…