2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

listeye uyuyorum ama yetersiz geliomuş

Canim zaman zaman kan tahlili istiyorsa dr yeterli görmüştür degerlerini .Benim B12 ,demir vs açığım cok fazla .gunde 5 posta takviye aliyorum.Magnezyumu da kalca agrimdan dolayi verdi
Pazartesi günü şeker testi için 5 tüp kan almışlardı kanımada bakmışlar idrarda vermiştim. Bi sorun yok dedi doktor ka değerin düşük biraz dedi gynoferron iç dedi süt yoğurt çiğ kuruyemiş üzüm et falan saydı bunları ye diye söyledi işte kalçandaki ağrı geçiyor mu peki kullanınca ?

Bol bol uyu imkanin varsa .Ben artik gece bile uyuyamiyorum her yerim tutuluyor gece kac kez wc ye kalkıyorum. Uykuya zor dalan biriyim. Tek korkum bebeķ uyurken ben de uyumaya calisirken onun tekrar uyanmasi
Onuda kucağa alıştırmaman gerekiyor işte kokuna alışırsa yanarsın benim arkadaş perişan oluyor o konuda. Gözüm çok korkuyor böyle gorunce Allah yardımcımız olsun eşin annen birşekilde yardımcı olurlar inşallah

kızlar son 2 gündür karnım çok gergin.bebeğim ne tarafı gerginleştirirse orası acıo içinden yarılcak gibi oluo aynı.neden ki

Organlarımın yer değiştirdiğini hissediyorum kızlar midem falan bebek büyüdükçe sıkıştırıyo sanırım :)

Kızlar ağlayıp duruyorum ya...sinirimi bozan bişey oldu ama sorun o da değil durup durup ağlıyorum engel olamıyorum. Hormonlardan mı yoksa hamilelik ilerlediği için değişiklikler mi oluyor stres korku mu sardı bilmiyorum. Sadece ağlıyorum... siz de oldu mu böyle bişey?? Aklıma değişik şeyler geliyo.

Canım birgün ben de aynı olmuştum. Kendimi saçma sapan durduramıyordum. Sakin ol bir kahve iç bol su iç uyu. Kafanı boşaltacak şeyler yap çık yürü ya da git alışveriş yap. Doğum yaklaştıkça sabepsiz korku doluyor insanın içine.

Bugün gördük yavrumu. şükür iyiydi.cigerlerinde hafif kanama var olmasa daha iyi dedi doktor.insallah hatasız kazasız atlatırız da Ateş'imi kucağımıza alırız
Inşallah canım. Kanaması bi an önce durur ilerlemez umarım sağlıkla kucağınıza alıp çıkarsınız hastaneden

Hormonlardan. Benm ruhum bedenime sığmıyor misal... ama ağlamayı bırak bebiş hissediyo hareket etmiyo sonra.

Kucağa alıştırmama konusuna biraz karşıyım ben :) bebeğin annesinin şevketine, sarılmasına ihtiyacı var. O bebekleri ne çok istiyoruz ne çok bekliyoruz. Eninde sonunda bir gün o mis bebeğiniz kucağınıza gelmek istemeyecek. Bence tadını çıkartmak lazım. Oğlum 28 aylık. Şimdi gel desem de kucağıma gelmiyor.

Ozelde canim. Onsuz dovletde o gelecek pul bu gelecek sirinlik. Ozelnen eyni qiymete beraber olur. İna gore bir bs ozel. Oz muellimem olub hekimim.endirimde edir ve ustelik vip otaq. )))
Tek kişilik otax, narmal qiymet necedi? 2 kişilik otax necedi, birde yer ve adresde deye bilsen sevinerem

Bende oyle düşünüyorum, misal ben kızımı kucağma alıştırmakda pişman değilim ki, doğru dürüst kucağma almama zamanım olmuyordu, ama bunu alışdırama, ilk zamanlar umarım o zamana kadar kızım yürümeyi öğrenir.

Tek kişilik otax, narmal qiymet necedi? 2 kişilik otax necedi, birde yer ve adresde deye bilsen sevinerem
Bakida tedris cerrahiye xestexanasi. Otaq da servisde hamisi hekimin puluna daxildi secdiyin hekimden asili olaraq deyiwir. 700-1000 azn arasi. Dovletde de eledi. Hekime gore pulu deyiwir cut neferlik otaq bilmirem ama tek neferlik 100 azn elave pul verirsen. Hekim de 500-800 arasi olar yeqin deqiq bilmirem. Bu normal dogusa aiddi. Kesirlerde bilmirem.

Her keste olur canim. Moralini bozma. Bazen reklamlarda ve ya filmde ucuk bebek falan yeni dogum yaomis gorunce duygulaniyorum. Olur ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…