2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar güzel bir haftasonu olsun inşallah

Sanırım kramplar başıma bela olacak gece sağ bacağımı zor kurtardım halbuki magnezyum da içiyorum ama anlamadım çok kötü bişi artık rahatta yatamıcam her an olacak diye zaten uykularım bölük pörçüktü tamamen gidecek

Ben tam tersini düşünüyorum .Aldigim derslerde de bu ogretildi .Ilk zamanlar bebek annenin kucağında olcak ki kendini güvende hissedip anneyle arasinda güçlü bir bag olustursun .Bunu bir cok uzman da soyluyor .Hatta arkadasimin bebeginin uyku problemi vardi .Ten tene temas önerdi dr sakinleşmesi icin. Emzirilip besige konulan bebekler anneyle düzgün bag kuramadiklari icin bir cok problem ortaya çıkabiliyor. Sonrasinda bakiciya birakildigi donemlerde anneyi ozlemiyor bile.

32. Haftana denk getirmek içindir belki

bende aynı fikirdeyim canım ..

KIzlat n11.com da unibaby ürünlerinde 2 günlük indirim varmış.bebek bakım çantası beğendim.içindekileri resimde paylaşıyorum,sizce ilk etapta yeterli olur mu.zira henüz hiçbirşey almadım

Eklentiler

• IMG_8184.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_8185.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 82
KIzlat n11.com da unibaby ürünlerinde 2 günlük indirim varmış.bebek bakım çantası beğendim.içindekileri resimde paylaşıyorum,sizce ilk etapta yeterli olur mu.zira henüz hiçbirşey almadım
Bence iyi.Icinde sadece yuz vucut losyonu gereksiz geldi bana .Digerlerini zaten alcaksin ayri ayri.Deterjan 75 ml bir parfum kutusu kadar .Ama o fiyatin icinde o da iyi. Bir kac kez is görür diye dusunuyorum . 1500 ml ben 25 tl ye aldim.

Bence iyi.Icinde sadece yuz vucut losyonu gereksiz geldi bana .Digerlerini zaten alcaksin ayri ayri.Deterjan 75 ml bir parfum kutusu kadar .Ama o fiyatin icinde o da iyi. Bir kac kez is görür diye dusunuyorum . 1500 ml ben 25 tl ye aldim.
Yani bir çoğunun gramajını yazmamışlar ama,ilk etapta işimi görür diye düşündüm.malum dışarı çıkamıyorum,mağazada seçme şansım pek Yok.bir de cnm ıslak havlu mu ,ıslak mendil mi almalayım sence.ıslak mendil daha çok işimize yarayacak değil mi,

Kızlar hastane cikisi ve gecelik takim icin fikir verir misiniz nasil bi seyler tercih ettiniz benim Ilk oglum da Klasik modellerden almstim fakat ikizlerle artik son olur diye dusunuorum :) Oyuzden degisik bisiler baktim Sizce nasil

Güvenli bağlanma 4. Trimester de denilen ilk 4 ayda gerçekleşiyor. Tabiki doğar doğmaz kucaklamayın bi kenara bırakın değil ama ilk 4 ayda istediği ağladığı her an emzirip ten teması yapmak önemli. Ama 4 aydan sonra yavaş yavaş uyku düzenine geçilmeli diye düşünüyorum. Birey olmaya başlayacak kendi yatağı olmalı tabiki biz yine ağladığında yanında olacağız. Ama kucağa alışma farklı bebek bunu kullanmaya başlıyor belli zaman sonra. Uyumak için memeyi kullanmak ya da sizin gelmeniz kucaklamanız için sık sık uyanıp ağlamak gibi.

Maşallah canım ya çok şükür ağrı sizi olmasın
Ben tüm gece uyuyamıyorum agridan peynir sit yoğurt her gün tüketiyorum ama sanırım doğuma kadar öyle devam edecek
Neyse ki çoğu gitti azı kaldı dayanırım artık:))

Tek kişilik otax, narmal qiymet necedi? 2 kişilik otax necedi, birde yer ve adresde deye bilsen sevinerem

Siz ne tatlısınız öyle yaaabayılıyorum azerilere
Ben bayılıyorum bu modele ama kararsız kaldığım nokta arkadaki melek kanadı bebeği rahatsız etmez mi
Yoksa sadece çekim için mi killanmayi düşünüyorsun canım

Qıymetler narmaldı, ama imkanı olmayanlara devletde pulsus olmalıdır mence, burdada özelde de qıymet bunun kimidi ama devlet komek edir 700 ları olur kesır(sezaryan) lazım geldiğinde qımat artır ama onuda devlet verır,( 2 neferiy otaxların qımatı beledi) Devlet xestanalarındada doğum pulsuz olur.

Benimde bacak kramplarım cok oluyor ilk hamileliğimde bi hemşire, oyle olduğunda hemen kalk ve topuğnu yere vur demişdi bende cok işe yaradı, vurar vurmaz qeciyor yine uykuma boluyor ama yapıcak bişey yok.

Ik

Gunaydin canim

Benimde öyle canım ağrılarım çok oluyor. Ded8g8j gibi uykular iyice bölük pörçük olmayabbssladi
Ama az kaldı diyip kendimi avutuyorum...

Günaydın, mutlu hafta sonları sevgili anneler Demir hapı kullanıyor musunuz? Benim kullanmam lazım ama midem kötü oluyor hapı içtiğimde portakal suyuyla alıyorum c vitamini demirin emilimini arttırıyo diye, o da dokunuyor mideme , napcamı şaşırdım.

Aynen annelik işte ağrı sızı uykusuzluk hiç bitmycek :) Rabbim bundan geri koymasın dinlen ve sabret ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…