- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #34.601
Ben tam tersini düşünüyorum .Aldigim derslerde de bu ogretildi .Ilk zamanlar bebek annenin kucağında olcak ki kendini güvende hissedip anneyle arasinda güçlü bir bag olustursun .Bunu bir cok uzman da soyluyor .Hatta arkadasimin bebeginin uyku problemi vardi .Ten tene temas önerdi dr sakinleşmesi icin. Emzirilip besige konulan bebekler anneyle düzgün bag kuramadiklari icin bir cok problem ortaya çıkabiliyor. Sonrasinda bakiciya birakildigi donemlerde anneyi ozlemiyor bile.Onuda kucağa alıştırmaman gerekiyor işte kokuna alışırsa yanarsın benim arkadaş perişan oluyor o konuda. Gözüm çok korkuyor böyle gorunce Allah yardımcımız olsun eşin annen birşekilde yardımcı olurlar inşallah
Günaydın en son 21 Nisa’nda gitmiştim28+3 tüm bebeğim 1400 g 40 cm di diğer randevum 19 mayısta inşEvet cnm en son nezaman gittin doktora bebek nekadar olmustu
32. Haftana denk getirmek içindir belkiKızlar, 27. hafta itibariyle doktor ne sıklıkla randevu veriyor size? Ben özel muayenehanesine gidiyorum doktorun sırf özel ilgi olsun diye. normalde ayda 1di, şimdi 5 hafta sonraya randevu verdi. Çok uzun bir aralık olduğunu düşünüyorum. Sizde durum nedir?
Bugün gördük yavrumu. şükür iyiydi.cigerlerinde hafif kanama var olmasa daha iyi dedi doktor.insallah hatasız kazasız atlatırız da Ateş'imi kucağımıza alırız
Kucağa alıştırmama konusuna biraz karşıyım ben :) bebeğin annesinin şevketine, sarılmasına ihtiyacı var. O bebekleri ne çok istiyoruz ne çok bekliyoruz. Eninde sonunda bir gün o mis bebeğiniz kucağınıza gelmek istemeyecek. Bence tadını çıkartmak lazım. Oğlum 28 aylık. Şimdi gel desem de kucağıma gelmiyor.
Bence iyi.Icinde sadece yuz vucut losyonu gereksiz geldi bana .Digerlerini zaten alcaksin ayri ayri.Deterjan 75 ml bir parfum kutusu kadar .Ama o fiyatin icinde o da iyi. Bir kac kez is görür diye dusunuyorum . 1500 ml ben 25 tl ye aldim.KIzlat n11.com da unibaby ürünlerinde 2 günlük indirim varmış.bebek bakım çantası beğendim.içindekileri resimde paylaşıyorum,sizce ilk etapta yeterli olur mu.zira henüz hiçbirşey almadım
Yani bir çoğunun gramajını yazmamışlar ama,ilk etapta işimi görür diye düşündüm.malum dışarı çıkamıyorum,mağazada seçme şansım pek Yok.bir de cnm ıslak havlu mu ,ıslak mendil mi almalayım sence.ıslak mendil daha çok işimize yarayacak değil mi,Bence iyi.Icinde sadece yuz vucut losyonu gereksiz geldi bana .Digerlerini zaten alcaksin ayri ayri.Deterjan 75 ml bir parfum kutusu kadar .Ama o fiyatin icinde o da iyi. Bir kac kez is görür diye dusunuyorum . 1500 ml ben 25 tl ye aldim.
Kasılmalarım oluyodu cnm Dr bkmak istediNst ne için girdin erken değil mi
Güvenli bağlanma 4. Trimester de denilen ilk 4 ayda gerçekleşiyor. Tabiki doğar doğmaz kucaklamayın bi kenara bırakın değil ama ilk 4 ayda istediği ağladığı her an emzirip ten teması yapmak önemli. Ama 4 aydan sonra yavaş yavaş uyku düzenine geçilmeli diye düşünüyorum. Birey olmaya başlayacak kendi yatağı olmalı tabiki biz yine ağladığında yanında olacağız. Ama kucağa alışma farklı bebek bunu kullanmaya başlıyor belli zaman sonra. Uyumak için memeyi kullanmak ya da sizin gelmeniz kucaklamanız için sık sık uyanıp ağlamak gibi.Ben tam tersini düşünüyorum .Aldigim derslerde de bu ogretildi .Ilk zamanlar bebek annenin kucağında olcak ki kendini güvende hissedip anneyle arasinda güçlü bir bag olustursun .Bunu bir cok uzman da soyluyor .Hatta arkadasimin bebeginin uyku problemi vardi .Ten tene temas önerdi dr sakinleşmesi icin. Emzirilip besige konulan bebekler anneyle düzgün bag kuramadiklari icin bir cok problem ortaya çıkabiliyor. Sonrasinda bakiciya birakildigi donemlerde anneyi ozlemiyor bile.
Ay benim bacsklarım üstüne yatmaktan dolayı sızlıyor sabah eşime ovduruyorum 3 4 aylıkken acaip bi bel ağrım vardı ince ince sızlıyodu adım bile atamıyodum. Şimdi çok şükür maşallah ağrım yok. Sütü yoğurdu eksik etmem hergün. Sadece karnımı taşımak zorlaşıyor artk :)
Tek kişilik otax, narmal qiymet necedi? 2 kişilik otax necedi, birde yer ve adresde deye bilsen sevinerem
Siz ne tatlısınız öyle yaaaBakida tedris cerrahiye xestexanasi. Otaq da servisde hamisi hekimin puluna daxildi secdiyin hekimden asili olaraq deyiwir. 700-1000 azn arasi. Dovletde de eledi. Hekime gore pulu deyiwir cut neferlik otaq bilmirem ama tek neferlik 100 azn elave pul verirsen. Hekim de 500-800 arasi olar yeqin deqiq bilmirem. Bu normal dogusa aiddi. Kesirlerde bilmirem.
Ben bayılıyorum bu modele ama kararsız kaldığım nokta arkadaki melek kanadı bebeği rahatsız etmez miKızlar hastane cikisi ve gecelik takim icin fikir verir misiniz nasil bi seyler tercih ettiniz benim Ilk oglum da Klasik modellerden almstim fakat ikizlerle artik son olur diye dusunuorum :) Oyuzden degisik bisiler baktim Sizce nasil Eki Görüntüle 2143602 Eki Görüntüle 2143603
Qıymetler narmaldı, ama imkanı olmayanlara devletde pulsus olmalıdır mence, burdada özelde de qıymet bunun kimidi ama devlet komek edir 700 ları olur kesır(sezaryan) lazım geldiğinde qımat artır ama onuda devlet verır,( 2 neferiy otaxların qımatı beledi) Devlet xestanalarındada doğum pulsuz olur.Bakida tedris cerrahiye xestexanasi. Otaq da servisde hamisi hekimin puluna daxildi secdiyin hekimden asili olaraq deyiwir. 700-1000 azn arasi. Dovletde de eledi. Hekime gore pulu deyiwir cut neferlik otaq bilmirem ama tek neferlik 100 azn elave pul verirsen. Hekim de 500-800 arasi olar yeqin deqiq bilmirem. Bu normal dogusa aiddi. Kesirlerde bilmirem.
Benimde bacak kramplarım cok oluyor ilk hamileliğimde bi hemşire, oyle olduğunda hemen kalk ve topuğnu yere vur demişdi bende cok işe yaradı, vurar vurmaz qeciyor yine uykuma boluyor ama yapıcak bişey yok.Günaydın kızlar güzel bir haftasonu olsun inşallah
Sanırım kramplar başıma bela olacak gece sağ bacağımı zor kurtardım halbuki magnezyum da içiyorum ama anlamadım çok kötü bişi artık rahatta yatamıcam her an olacak diye zaten uykularım bölük pörçüktü tamamen gidecek
Günaydın kızlar güzel bir haftasonu olsun inşallah
Sanırım kramplar başıma bela olacak gece sağ bacağımı zor kurtardım halbuki magnezyum da içiyorum ama anlamadım çok kötü bişi artık rahatta yatamıcam her an olacak diye zaten uykularım bölük pörçüktü tamamen gidecek
Aynen annelik işte ağrı sızı uykusuzluk hiç bitmycek :) Rabbim bundan geri koymasın dinlen ve sabret ♡Maşallah canım ya çok şükür ağrı sizi olmasın
Ben tüm gece uyuyamıyorum agridan peynir sit yoğurt her gün tüketiyorum ama sanırım doğuma kadar öyle devam edecek
Neyse ki çoğu gitti azı kaldı dayanırım artık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?