2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay çok erken demiş ama nisan mayıs ne yaniii neyseki temmuza vwrmiş günü aynen dediğin gibi hiç belli olmuyor Allah yardımcımız olsun bakalım aşkla hasretle bekliyoruz o günleri :))

Masallah canim Boyu ne kadardı canım seninle aynı haftadayken benimkinin de kilosu aynı kadardı da :)
valla canım boyunu sormadım aklıma gelmedi nedense :)
emzirme sütyenini hangi markadan aldınız?
birini pazardan aldım markasını bilmiyorum normal penye sütyenlerden denemedim daha onu diğerini pentiden aldım onu kullanıyorum gayet rahat

Kızlar merhaba nasılsınız epeydir yoktum doktordan geldim şimdi de bebisin kilosu azmış nasıl kilo aldirabilirim 31 haftadayim 1700 kusur dedi boyu da 43 cm bana bi yardım edin ya

çalışan arkadaşlar ben 32 i haftada uzatıcam 37 e ama sırtım cok ağrıyor kararsız kaldım masa başı işim hiç uzatmadan ayrılsam mı siz neler yapacaksınız

kızlar benim iki gündür ayaklarimda sis var tuzluda yemiyorum sadece yemeklerde normal oranda tuz oluyor neden oluyor acaba

Olsun bebeklerimiz sağolsun kurbanda onlar kucagimizda daha eğlenceli geçer insallah :)
Aynen öyle canım kurban bayramını bekleriz artık :)
Doktor son gittiğimde gelişimi gayet iyi demişti canım sanırım sadece bebek kilo alıyor :)
ben gitmeyeceğim canım, 6 saat yol. 36 haftada doğum bile olabilir yollarda.
Benimdw 6 saat yol ve 36 hafta gidemeyeceğim ama üzülüyorumda :/

çalışan arkadaşlar ben 32 i haftada uzatıcam 37 e ama sırtım cok ağrıyor kararsız kaldım masa başı işim hiç uzatmadan ayrılsam mı siz neler yapacaksınız
Pertim cıktı uzatmiycam 32 yi iple cekiyorum.Havalar cok sicak .Bundan sonra daha cok ağırlasirim diye düşünüyorum.

Kızlar merhaba nasılsınız epeydir yoktum doktordan geldim şimdi de bebisin kilosu azmış nasıl kilo aldirabilirim 31 haftadayim 1700 kusur dedi boyu da 43 cm bana bi yardım edin ya
Aslında çokda az değil canım bol mercimek süt ürünleri muz tüket ama az diye stres yapma son haftalarda alıyor zaten kiloyu

Aslında çokda az değil canım bol mercimek süt ürünleri muz tüket ama az diye stres yapma son haftalarda alıyor zaten kiloyu
Arkadaşımla gidiyoruz o da hamile benden 2 hafta geride onun bebiş 1500 benim 100 diyince doktor zayıf geldi aslında evet stres yapmamak lazım teşekkür ederim

Arkadaşımla gidiyoruz o da hamile benden 2 hafta geride onun bebiş 1500 benim 100 diyince doktor zayıf geldi aslında evet stres yapmamak lazım teşekkür ederim
Ee zaten bu aralar haftada 100 gram kadar alıyorlar ilerde 250 gram kadar alıyorlar onun 1500 normalse seninde 1700 normaldir canım

chatlax öncesinde izin aldığın için ayrı geçmiyor o tatiller de içinde sayılıyor canım ramazan bayramı kurban bayramı zafer bayramı hepsine denkte gelse kendi doğum iznin olarak aldığın tarih sadece sayılıyor ayrıyeten ne ücret ne de gün artmıyor.

Baska bebeklerle ve hamilelerle kiyas yapmayın. Herkesin bunyesi farkli ve gelisimde bireysel farklilar vardir Referans araliginda ise sorun yoktur takilmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…