2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım öyle maalesef en azından Ramazan Bayramından sonra izin başlayacak diye teselli oluyoruz işte

Kuzum yanlış yazmışım ben ilk kızımda demek istedim:)))
Aslında havalar sıcak olmasa bir de bu kilolar hamilelik çok güzel canım :)
Çok güzelmiş aşağıdaki post uğruna kilolarını veremediğim
Kızlar merhaba nasılsınız epeydir yoktum doktordan geldim şimdi de bebisin kilosu azmış nasıl kilo aldirabilirim 31 haftadayim 1700 kusur dedi boyu da 43 cm bana bi yardım edin ya
Canim kilosu bana az gelmedi
Ama muz kaşar peyniri ceviz süt ve tahin pekmez kilo aldırıyormus
kızlar benim iki gündür ayaklarimda sis var tuzluda yemiyorum sadece yemeklerde normal oranda tuz oluyor neden oluyor acaba
Çok ayakta kalıyorsan olabilir canım
Bir de tansiyonunu bakmanı tavsiye ederim
Arada bir uzan ayaklarını da havaya kaldır ödem gidiyor canım
30 unda ayrilcam canim gelecek hafta full oteki hafta da 2 gun
Allah yardımcın olsun canm neyse ki az kalmış
Sezeryan tarihini sordum ben konuştun mu hiç doktorunla

Kizlar dun bos bir sinifta ekmek arasi yedim .Ama kendimi yaramazlik yapmis cocuk gibi hissettim .Şimdi de yiyip ciktim evden .Insallah acikmam .Evde olanlar cook şanslısınız kıskanıyorum sizi .
Ben eve gidiyorum öğle yemeğine ama iş yerinde su içerken senin yaşadığın hisleri yaşıyorum. Gizli gizli sırtımı dönerek su içmeye çalışıyorum.

Su an icin 15 temmuz gorunuyor
Ben eve gidiyorum öğle yemeğine ama iş yerinde su içerken senin yaşadığın hisleri yaşıyorum. Gizli gizli sırtımı dönerek su içmeye çalışıyorum.
Evet ya yarim siseyi zor ictim kac saattir.Gider gitmez yemek yiycem

muz ve kaşar peyniri çok kilo aldırıyormuş öyle okudum diğer topiklerde ben
Ben muz yediğimde bebeğim çok enerjik oluyor anında kıpırdamaya başlıyor bugüne kadar dikkat ettim de en çok muz yediğimde kıpırdıyor sanırım muzu çok seviyor :)

Anladım canım napalım şansımıza artık. Saymasalarda ne güzel olurdu :)
chatlax bence bayram bitimine raporunu yazdır fazladan 5 günün olsun mesela 18 hazirandan itibaren raporlu ol
Ramazana zaten denk gelmiyor canım kurbana denk geliyor iznim temmuz başında başlayacak
Evet canım öyle maalesef en azından Ramazan Bayramından sonra izin başlayacak diye teselli oluyoruz işte
Aynen canım öyle şansımza artık napalım :) birinden yırtıyoruz bari dediğin gibi :)
Ben sevi bebe marka almıştım 2 tane kılıflarınıda dün yıkadım.
Bakayım bende canım sevibebe markalarını satan bir dükkan görmüştüm geçen gezerken oraya sorayım

çalışan arkadaşlar ben 32 i haftada uzatıcam 37 e ama sırtım cok ağrıyor kararsız kaldım masa başı işim hiç uzatmadan ayrılsam mı siz neler yapacaksınız

Ben çalışabilir raporu aldım ama arada rapor izin almayı düşünüyorum. Aslında kullandığın rapor izin sonraya eklenmiyor ama sonuçta 5 hafta ekleneceğine 4 hafta eklenir mesela yine karlı olduğunu düşünüyorum.

@deha senşnde mi aynı tarihe kadar bir de ben okul idaresine verdim onların yapacağı işlem ne acaba bilen var mı
benm bitiş tarihi yazmıo ama 21 haziranda çalışamaz raporu alıcam tam ogün 37.hafta oluo çünkü. bu raporla şuan bişey yapılmıo bizim kurumda çalışamazı alınca Olur alınıo

keşke öyledir bişey öğrenirsen bizede haber ver canm

AdaisyLove canım çarşıda bir mağazadan aldım. Dışarı çıkarken içine ped koyunca ucu belli olmaz. Kaplıları da açınca aşağı rahat inmiyor. Evdeki sütyenlerim olur zaten çok gerekirse onları takarım diye düşünüyorum.

kızlar benim iki gündür ayaklarimda sis var tuzluda yemiyorum sadece yemeklerde normal oranda tuz oluyor neden oluyor acaba
Benimde şişme normal boyutta vardı ama son 5-6 gündür ayaklarıma ev terliğim bile olmuyor çok şişti aşırı ödem oldu nedendir bilemiyorum ellerim ve parmaklarımda aynı yarın doktora soracağım bakalım.

Sor canım burayada yaz olurmu ben pazartesi gideceğim doktora senden öğrenmiş olurum

Ben de haftaya merkezdeki büyük çarşıya gidecem bakarım oraya canım bulursam dediğinden alırım 1 tane daha
Ben de tereddüt ettim onda indirirken faln havaya kalkar mi diye
Aynen öyle yaparız artık dışarı çıkarken evdekileri kullanırız
Ya da zaten hep ped olacak onlar da kapatır ben onları unuttum

Güle güle kullansın bebişin , ay biz de yeriz onun kıyafetlerini :))) hangi siteden aldin canim bu yastigi ? Topuğundaki nasır gibi bir şey mi canım ?
Trendyoldan aldım canım babyjem markaydı. Topuğumda nasır yok da beze sanki kırmızı top gibi bende anlamadım ağrıyor ya ayakta durunca falan. Teşekkür ederiz teysesi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…