2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar benim sol tarafım artık full agriyor gece yatamıyorum soluma sağ tarafta daha iyiyim sola gelince ağrıdan yatamıyorum siz uyuyabiliyor musunuz ?

Kızlar merhaba nasılsınız epeydir yoktum doktordan geldim şimdi de bebisin kilosu azmış nasıl kilo aldirabilirim 31 haftadayim 1700 kusur dedi boyu da 43 cm bana bi yardım edin ya
Bence gayet normal kilosu boyle giderse 3-3500 doğar sen 4-4500 halanmi isdiyorsun o zaman doğum zor olmazmı?

Ya kızlar benim sol tarafım artık full agriyor gece yatamıyorum soluma sağ tarafta daha iyiyim sola gelince ağrıdan yatamıyorum siz uyuyabiliyor musunuz ?
benim uykular haram canım...
sabah yataktan kalktığımda sırtım komple ağrıyo
zaten dönmek imkansız oldu resmen yatakla boğuşuyorum bende sağda sanki daha rahatım ama yine de sola yatıyorum zor olsada

çalışan arkadaşlar ben 32 i haftada uzatıcam 37 e ama sırtım cok ağrıyor kararsız kaldım masa başı işim hiç uzatmadan ayrılsam mı siz neler yapacaksınız
Benim niyetim 37ye kadar calismakti ama enerjim mecalim el vermiyor o yuzden 35te cikmayi planliyorum

Ben sadece solda maalesef uyuyamiyorum .Hamilelik öncesi yüz üstü yattigim icin yanlara yatmak beni cok zorluyor bir saga yatiyorum bir sola .Hatta bazen o kadar cok agriyor ki 15 dk sirt üstü uyuyayim beni uyandir diyorum esime .

Üzülme canım bu yıl da ailen başka türlü kalabalıklaşıyor, ne güzel :)

Benim sağ göğüsümden sıvı gelmeye başladı. Solumda her hangi bir şey yok ama. Tişörtüm leke leke okdu hep. Sürekli gelicek mi böyle, başka yaşayan var mı?

Benim sağ göğüsümden sıvı gelmeye başladı. Solumda her hangi bir şey yok ama. Tişörtüm leke leke okdu hep. Sürekli gelicek mi böyle, başka yaşayan var mı?
Sivi dedigin süt ise bende geliyor 3 .aydan beri ama cok degil .Ozellikle dus alirken hemen beyazliyor ama damlayacak kadar degil .Bu normalmis canim

Sivi dedigin süt ise bende geliyor 3 .aydan beri ama cok degil .Ozellikle dus alirken hemen beyazliyor ama damlayacak kadar degil .Bu normalmis canim
Yani tişörtüm sabahtan beri ıslak süttür heralde. Anneme sordum onda da gelmiş. Aldığım pedlerden koyucam şimdi emzirme sütyeninin içine akşam misafirim var komik gözüküyor.

Amin insallah. Benimde 22. Haftadan beri hep aynı pozisyondaydı anca dönmüş. 31 bitmek uzere
kızlar ya bende şimdi bu bebek dönmezse korkusu başladı...

29. haftada baş gelişti... 32 de makat geliş olmuş

dua edinde dönsün ya kafam karmakarışık internette bir sürü şey yazıyo offf
Interneti hic okuma canim birsürü gereksiz seyler yazar. Son anda donen bebekler var ayarları hic belli olmuyor :) 12 gün sonra kontrole çağırdı bakalım bizimki napacak hala aynimi merak ediyorum :)

Ikizdi sanirim senin bebekler. Benim ilk çocuklarım ikiz ve 20. Haftadan beri o dediğin sıvı akıyordu. Son haftalarda özellikleri gece ve duşta sirilsiklam oluyordu önüm. Simdikindede geliyor 4-5haftadir ama sadece sutyene damla seklinde lekeler yapiyor.

Butun eksiklerimi oradan aldım ama yanlis hatırlamıyorsam 25 tl civariydi
Uygunmuş canim yaa bana nbb yi 35 dedi. Emzirme atletinide o fiyata dedi. Bende almadim. Pirre carden den bir tane siparis verdim onun fiyati 22 tl. Bugün yoruldum fazla gezemedim hafta sonu tekrar bakacam tek eksigim sütyen ve atlet kaldi.

benim uykular haram canım...
sabah yataktan kalktığımda sırtım komple ağrıyo
zaten dönmek imkansız oldu resmen yatakla boğuşuyorum bende sağda sanki daha rahatım ama yine de sola yatıyorum zor olsada
Gün içinde sol tarafa yatiyorum cnm ama geceleri dedigin gibi dönmek çok zor oluyor resmen biraz diklenip dönüyorum artik yatakta yatmayi biraktim koltukta yatiyorum tek uyuyabildigim yer koltugum.

Ben sadece solda maalesef uyuyamiyorum .Hamilelik öncesi yüz üstü yattigim icin yanlara yatmak beni cok zorluyor bir saga yatiyorum bir sola .Hatta bazen o kadar cok agriyor ki 15 dk sirt üstü uyuyayim beni uyandir diyorum esime .
Bende hep sağ tarafa yatarım normalde, sola yatmak beni zorluyor. Şu son haftalar geçsin istiyorum bi yandan.

Trendyoldan aldım canım babyjem markaydı. Topuğumda nasır yok da beze sanki kırmızı top gibi bende anlamadım ağrıyor ya ayakta durunca falan. Teşekkür ederiz teysesi:)
Benim de dizimin arkasında katlanacak bölgede kırmızı mavi belirgin damarlar çıkmış ama acı yok hiç acaba geçici mi ? Düğüm gibi mi olmuş acaba masajla falan geçer mi ki ama acitmadan hafif masaj yapsan , böyle sorunlar için kime görünmemiz lazım cildiye mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…