2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benmkide sanki soda içince çok hareketlenio
Ben soda pek sevmiyorum ama onu da deneyeyim bakayım ona tepki nasıl olcak :))) bir kaç arkadaşım da söylemişti sodayı onlarda da kıpırdıyormuş soda içince :)

Uygunmuş canim yaa bana nbb yi 35 dedi. Emzirme atletinide o fiyata dedi. Bende almadim. Pirre carden den bir tane siparis verdim onun fiyati 22 tl. Bugün yoruldum fazla gezemedim hafta sonu tekrar bakacam tek eksigim sütyen ve atlet kaldi.
Aldığım magazada fiyatlar uygundu canim

Valla hiç bilmiyorum ama çok rahatsız etmediği sürece doğumdan sonrasını beklerim doktora gitmem az kaldı zaten geçer büyük ihtimalle diye düşünüyorum.

Valla hiç bilmiyorum ama çok rahatsız etmediği sürece doğumdan sonrasını beklerim doktora gitmem az kaldı zaten geçer büyük ihtimalle diye düşünüyorum.
Doğru diyorsun canim birden merhem falan yazarlar onlar da zararlı olur en iyisi doğumdan sonra gitmek

Benim sağ göğüsümden sıvı gelmeye başladı. Solumda her hangi bir şey yok ama. Tişörtüm leke leke okdu hep. Sürekli gelicek mi böyle, başka yaşayan var mı?
Evet canim benimde sag gogusumden geldi canim ole cok deilde dedigin gibi leke birakacak kadar iki kere filan anca oldu

Yani tişörtüm sabahtan beri ıslak süttür heralde. Anneme sordum onda da gelmiş. Aldığım pedlerden koyucam şimdi emzirme sütyeninin içine akşam misafirim var komik gözüküyor.
Canim mumkun oldugunca dokunma dokundukca daha cok geliyor.Dus alirken ozellikle .
Bende hep sağ tarafa yatarım normalde, sola yatmak beni zorluyor. Şu son haftalar geçsin istiyorum bi yandan.
Insallah hayirla saglikla

Başınız sağolsun canım ilk zamanlar zorlanırsın ama kendi işin olunca bebeğine de büronda bakarsın, yardımcıların vardır di mi?

Kizlar bu hani doktorlar 2 hafta onden gidio 1 hafta onden gidio diolar ya bu sadece kilo olarak mi yoksa organ gelisimi olarak mi

Aynı sorun bende de var zaten ilk 5 ay mide bulantısı kusma çektim şuanda da çoğu şey midemi yakıyor karbiberi kullanamıyorum salçalı makarna bile mideme dokunuyor hep hafif yağlı yemekler yapıyorum yanmasın diye bide gece şişliğim olmasın diye akşam yemeğini saat 5 6 gibi yiyorum en geç

Kızlar çatlaklarım iyice arttı o kadar krem yağ sürüyorum hiç işe yaramıyor giderek artıyoe hani 1-2 tane olsa neyse de karnım mor mor çatlaklarla doldu napabilirim başka

Kaç yaşında şimdi ikizlerin? Gözüm çok korkuyor. Sen üçüncüsünü bile yapıyorsun helal.

Kızlar çatlaklarım iyice arttı o kadar krem yağ sürüyorum hiç işe yaramıyor giderek artıyoe hani 1-2 tane olsa neyse de karnım mor mor çatlaklarla doldu napabilirim başka
Maleseffff canim yapabilecegin bise yok olucagi varsa engel olamiyorsun arkadar 50yle hamile kalip 90la dogum yapmisti bir iki catlagi anca oldu oda dogumdan sora kayboldu hic bise yok yani bunye meselesi

Maleseffff canim yapabilecegin bise yok olucagi varsa engel olamiyorsun arkadar 50yle hamile kalip 90la dogum yapmisti bir iki catlagi anca oldu oda dogumdan sora kayboldu hic bise yok yani bunye meselesi
Ben 7 kilo aldım. Hamile kalmadan önce 15 kilo vermiştim hatta daha verdiğimi almadım. Ama karnım çok gergin. Kakao yağı zeytibyağı nemlendirici herşeyi sürüyorum işe yaramıyor üzülüyorum. Yapı meselesi sanırım anneminde çok çatlağı var ben kremle az olur en azından demiştim ama olmadı sanırım

Önüne geçemiyorsun çatlayacağın varsa canım ben 6. Ayımın başında çatlamaya başladım üstelik sadece 3-4 kilo almıştım daha.göğüslerm desen 4. Ayda başladı çünkü göğüslerim çok büyüdü birden bire zaten hamile olduğumada göğüslerimin büyüyüp ağırlaşmasından hissetmiştim.çatlaklarım için başta kantron yağı kullandım hergün sürüyordum ama yinede kasık taraflarım çatladı 2 aydır da mustela çatlak kremi sürüyorum çok şükür göbeğimin üst tarafına çıkmadı çatlaklarım inşallah ta çıkmaz korkuyorum doğum yapana kadar daha da artacak diye ustelik mustelayi da gunde 2 bazen 3 kere suruyorum ama olacagi varsa oluyor iste

Kizlar ben dun oruc tutmadim sonra interneti actim arastirdim oruc tutabilir miyim diye gucumuz varsa tutulunabilir diye cok yazi okudum o yuzden bugun deneyeyim dedim.suan saat oglen 1.40 burda.bebisimin hareketleri guzel hissediyorum.acligimda bormal dercede bakalim ilerleyen saatlerde nasil olacagim

Yok kuzum yok ya nerde benimde vucudum hep.catlak ilkten bunda surmuorum hic bisey sanki 6 cocuk dogurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…