2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim gögüslerim hiç büyümedi zaten normalde de minicikler. Göbeğim çok çıktı 9 aylık gibiyim, anneme dert yandım 2 ay sonra harita gibi olurum diye. Çocuğum olsunda heryerim çatlak olsun diyen ne insanlar var kızım boşver şükret dedi. Öyle deyince de hak verdim, çatlağı dert etmekde saçma ama keşke olmasaydı :/
Yok kuzum yok ya nerde benimde vucudum hep.catlak ilkten bunda surmuorum hic bisey sanki 6 cocuk dogurdum
Yapı meselesi demek ki canım benim arkadaşım hiç bişey kullanmamş hiç çatlağı yok. O esmer, ben fazla beyazım. Cilt rengiyle de alakalı olabilir mi acaba

Benim sağ göğüsümden sıvı gelmeye başladı. Solumda her hangi bir şey yok ama. Tişörtüm leke leke okdu hep. Sürekli gelicek mi böyle, başka yaşayan var mı?
Benmde solda bisey yok sagdan gelio ama durduk yere degil merak ettm azck sıktım çıkiverdi ne oldugunu anlamadgm bir sıvı sutede benzetemedm
Ben soda pek sevmiyorum ama onu da deneyeyim bakayım ona tepki nasıl olcak :))) bir kaç arkadaşım da söylemişti sodayı onlarda da kıpırdıyormuş soda içince :)
bende pek sevmiyorum ama biraz mecburiyetten iciyorum onu ve sutu duzenli ictigmden beri kramp girmio cunku

Olabilir canim bende sarisinim ama bide ilk gebelikte 25 kilonun da etkisi var

Sodayla ayran yapmayi dene canim

benim bebeğim tüp bebekle olduğu için dr riske atmamak adına sezeryan olur ama sen istersen normalde bekleriz dedi ,bakalım nasıl nasip olacak :)
Canim merak ettim niye tüp bebek oldugu icin sezeryan ki? Benim de tüp bebek ama hic öyle bisey söylemediler. Türkiyede hemen sezeryani düsünüyor doktorlar anlamiyorum, ben yurtdisindayim burda öyle degilmis baya zorluyolarmis, ancak bebek makat durursa sezeryan.

Benim sağ göğüsümden sıvı gelmeye başladı. Solumda her hangi bir şey yok ama. Tişörtüm leke leke okdu hep. Sürekli gelicek mi böyle, başka yaşayan var mı?

Bende de bi kaç aydır oluyo canım sütyenimde beyaz leke oluyor sütüm geliyo sanırım normalmiş canım

kızlar ya bende şimdi bu bebek dönmezse korkusu başladı...

29. haftada baş gelişti... 32 de makat geliş olmuş

dua edinde dönsün ya kafam karmakarışık internette bir sürü şey yazıyo offf
Canim benim de 2 hafta evvel basi yukardsydi doktor daha dönmesine 2-3 hafta var dedi. Bakalim bi dahaki randevum 3 hafta sonra. Ama daha dönmedigini hissediyorum. Cok korkma hayirlisini dile, bazi bebekler dogum esnasinda bile dönebiliyormus. Insallah döner bizimkilerde

Hayirlisi neyse o olsun cnm, ama tup bebisleri genelde sezeryanla alma taraftari dr lar dedigin gibi riske atmamak icin.
Kisiden kisiye degisiyordur canim o risk durumu. Her tüp bebek riskli olcak diye bir durum yok. Bebek tutunduktan sonraki her asama normal gebelik gibi ilerliyor hicbir fark yok yani. Ama annenin yasi önemli tabi bu durumda

Uygunmuş canim yaa bana nbb yi 35 dedi. Emzirme atletinide o fiyata dedi. Bende almadim. Pirre carden den bir tane siparis verdim onun fiyati 22 tl. Bugün yoruldum fazla gezemedim hafta sonu tekrar bakacam tek eksigim sütyen ve atlet kaldi.

Bende nbb kaplı sütyen aldım canım 25 tl.

canim o ilk gelen agiz denen sut ilerleyen zamanda dahada sari olacak ilk emzirdigin zamanlar sari akiyo sut bende oglumda cok sasirmistim sut boylemi oluyo diye :) sonradan sute donuyo ilk gelen sut o iste ve cok degerli antibiyotik diyo doktrlar ona

Canım bende dün tutmayı denedim akşama kadar iyiydim ama akşamdan sonra fena oldum iftardan sonra da baya kötü oldum o yüzden tutmamaya karar verdim

Kızlar 2-3 günde bir plan kasılma günde 3 kere olmaya başladı çatı agrilarim var regl olacakmisim gıbı ağrım var sizdede varmı

Allah kabul etsin canım, ben de dün tuttum. Gündüz çok iyiydim, dediğin gibi hareketlerinde bir azalma falan olmadı. İftara Bir saat kala yoğun bir açlık hissettim. Haliyle yemeğe birden yüklendim ve yemek yedikten sonra çarpıntım olmaya başladı sahura kadar kendime zor geldim. Öyle olunca bugün tutmadım. Yarın nasip olursa tekrar tutacağım. Doktorum bana günde iki öğün zaten yemek yemiş olacaksın iftar ile sahur arasında bol sıvı alırsan sıkıntı olacağını düşünmüyorum dedi. En kötü ihtimal bir gün tutup bir gün tutmam diye düşünüyorum bakalım yarın nasıl olacağım

Kızlar 2-3 günde bir plan kasılma günde 3 kere olmaya başladı çatı agrilarim var regl olacakmisim gıbı ağrım var sizdede varmı
Benim çatı ayrım 4. Ayımdan beri var doktor normal diyor. Kasılmalar da çok ayakta kaldıysam, yürüdüysem, yorulduysam oluyor. Ama dediğin gibi bir ağrı yaşamadım. İmkanın varsa yat kalkma yataktan iyice dinlen geçmezse de bir acile görünebilirsin

Ciddi misin krampa iyi geliyorsa mecbur içerim o zaman ay tesekkur ederim canım ya bunu öğrendiğim iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…