2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol canim randevum pazartesi o vakte kadar gecmezse giderim

Son düzenleme:
Kisiden kisiye degisiyordur canim o risk durumu. Her tüp bebek riskli olcak diye bir durum yok. Bebek tutunduktan sonraki her asama normal gebelik gibi ilerliyor hicbir fark yok yani. Ama annenin yasi önemli tabi bu durumda
Cnm bizim bahsettigimiz dogumda ki risk, Allah korusun olme vs riski, yani soyle aciklayayim, tup bebis sureci o kadar zorluki herkes 1. Deneme tutturamiyor malesef, dolayisiyla bu tutmus bebeginde kaybedilmesini ne dr lar ne aile riske atmayi istemiyorlar,soyle dusun 5 tup bebek denemis bir aile var 5. Tuttu ama normal dogumu beklediler suyu geldi fakat annenin catisi dar yada bebis kilolu kanalda kaldi ne ileri ne geri gidemiyor, anneyi acil sezeryana aldilar ama bebis oksijensiz kaldi, iste bu ve bu gibi senaryolar yasanmasin diye tup bebekleri genelde sezeryan ile aliyorlar.. Aciklayici oldu biraz ama tup bebis anneleri daha iyi bilgi sahibidir, Dr lari onlari bu ve bu gibi durumlar icin uyariyor, Allahim saglicakla hepimizi kavustursun, bu olasiliklar herkes icin gecerli tabi Allah gostermesin ama onlarin bebis elde etme sansi daha dusuk oldugu icin sezeryan secenegi sunuluyor onlara...

Canım ben aldım kısa sürede geldi siyah hem sırtta hemde elde taşımalı burda sordum çok palıydı 80 e aldım çok beyendim korkarak sipariş verdim ama gelince çok sevindim
80 e bulamadım hiç ya 100 den aşağı yok gibi o kadar çok çanta varki bakarken yoruluyorum ama değişiyo hep fiyatlar birini alıcam artık sağolasın canım

Kolostrum geliyor canım çok sıkıp israf etmeyin bebişlerimizin nimetlerini:))

Benim göğüsler 85 bedendi şuan 95 100 giyiyorum

Ciddi misin krampa iyi geliyorsa mecbur içerim o zaman ay tesekkur ederim canım ya bunu öğrendiğim iyi oldu
Hatta ben alırken sodayi yandaki degerlerden icinde en cok kalsiyum olani sectm duzenli ictigimden beri hic kramp olmadi:)

Kolostrum geliyor canım çok sıkıp israf etmeyin bebişlerimizin nimetlerini:))
Haklisin meraktan sıkmıştım acıcık bida yapmiyim hehhehe:))(

80 e bulamadım hiç ya 100 den aşağı yok gibi o kadar çok çanta varki bakarken yoruluyorum ama değişiyo hep fiyatlar birini alıcam artık sağolasın canım
Canim ben de sana dün yazdım sandım yazmamışım
Ben de Alina Bags store den aldm
Yine 75 e aldim
Ama şimdi dolar yükseldi fiyatı da artar biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…