2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar hayırlı cumalar.. bugün son mesai günüm pazartesiden itibaren doğum iznine ayrılıyorum.. sanırım grupta en tembel benm ilk ben ayrılıyorum ama işim beni ve bebeğimi çok yoruyor ayrıca heran risk altındayız o yüzden böyle bi karar aldık umarım sonra pişman olmam..
 
çok imrendim şu an sana..
bende ayrılmak istiyorum artık işyerine gelmek işkence gibi resmen ama bi 4 hafta daha gelmem lazım..
tadını çıkar.. aslında en güzelini sen yapıyorsun
 
Bence pisman olmamalisin .Son haftalari dinlenerek geçirmek cok daha guzel .Benim de 7 gunluk calismam kaldi ayin 30 unda cikcam.Sicaklar cok carpiyor.
 
Bence pisman olmamalisin .Son haftalari dinlenerek geçirmek cok daha guzel .Benim de 7 gunluk calismam kaldi ayin 30 unda cikcam.Sicaklar cok carpiyor.
Evet çalışırsam vicdan azabı duyucam çünkü hiç beslenemiyorum yorulunca akşam yemeklerimi geçiştiryrm ara öğünlerimi atlıyrm. Gerekirse doğum sonu ücretsiz izin alırım bence şimdide çok kıymetli bi zaman bebeklerimiz için.. seninde az kalmış :)
 
Ciğerleri gelişiyor ya ondan :) ben öyle olduğunda odanın içinde ileri geri yürüyüp şarkı ninni falan söylüyorum korkmasın diye
Ay cok güzel. Benim kizimda cok hickırırdı ama bu şimdiye kadar hiç hickirmadı acaba bu normalmı?!
 
Hayirli cumalar kizlar .Sahurdan sonra bebegi hickirik tuttu ve uzun sure uyuyamadik .
nasıl anlıyosun hıçkırık tuttuğunu. bazen içimde baloncuklar oluyomuş gibi gelio acaba bu hıçkırıkmı diyorum ama bilemedm:)
hayırlısı olsun canm evde bol bol dinlenirsin belki bende ayrılırdım ama çalıştığım sürece maaşıma ek getiriside olucak da ondanda ayrılmak istemiyorum.
 
Canım karnında belirli ritmik hareketlerle titreşim oluyor. Bebek hareketi gibi ama hıçkırık ritminde düşün ve baya bir sürüyor hareketler gibi 2-3 kere olup kesilmiyor :) hık hık hık diye hıçkırıyor o arada :)
 
Günaydın canım
Pişman olmazsın dinlenmek hamileliğinin tadını çıkartmakda en büyük hakkın :)
 
Ben pazartesiden beri izinliyim canım yalnız değilsin yani evde bol bol dinleniyorum malum sıcaklar da başladı. Senin için de iyi olur merak etme
 
Bence pisman olmamalisin .Son haftalari dinlenerek geçirmek cok daha guzel .Benim de 7 gunluk calismam kaldi ayin 30 unda cikcam.Sicaklar cok carpiyor.
Cnm senın sat ne zaman benım 17 Ekim doktor haziran başı gel raporunu yazalım dedı geç oluyor sanki dimi zaten bıkac gun sonra da okul bitiyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…