2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 75le emzirdiysem iki yassss emzirirsin canim :)
Arkadaşımında küçükmüş sütüm fışkırıyordu dedi. Bende küçük olunca süt daha çok gelir belki diye avutuyorum kendimi
Bebeğin rızkı sonuçta küçüklüğüne büyüklüğüne bakmıyordur diye düşünüyorum elbet doyacak bu çocuk :)

Ben zaten ona aldırmamayı öğrendim canım ona göre büyük olsa da yetmez küçük olsa da kendisi sanki aynı anda 5 bebek beslemiş muamelesi yapıyor :)
Bu kayınvalideler herşeyin en iyisini biliyor ya ondan böyle oluyor :) benimki de senin çocuk çok yaramaz olacak deyip duruyor sebebi de hareketlerini erken hissetmişim çok hareketliymiş o yedinci Ayda hissetmiş falan filan

Benimde oleydi canim birini emerken dieri akardi bayaaa fiskirir gibi Allaha sukur umarim buda ole olur hepimize bol bol sutlerrr insallah kizlar :)

Tovbe yarabbim yaaa mantiga bak kilodan hissetmemissindir deseydin

Az kaldi ama hic azalmiyor o.kadar bunaltici ki sicak oglen 12 de evden çıkıyorum nefes nefese kaliyorum. Sen dinlenmene bak hic dusunme baska seyler canim .Iyi tatiller .
Ritimli oluyor ayni yerden pit pit diye :)
Cnm senın sat ne zaman benım 17 Ekim doktor haziran başı gel raporunu yazalım dedı geç oluyor sanki dimi zaten bıkac gun sonra da okul bitiyor
Sat 18 ekim senin de 29 mayista cikman gerekiyor .Benim 30 mayis .Evet biz ogretmenler izinden falan pek faydalanamayacağız. Okul açılınca izin bitmiş olcak .Ben 1 yil ücretsiz izne çıkacağım bu sekilde bebek cok kucuk kimseye birakamam .

Ahahaha alem bu kayınvalideler :) komiklerde aslında herşeyi biliyormuş tavırları beni benden alıyor :) benim kayınvalidemde aldığım kıyafetlere bakarken ayaklı tulumlara ve altlara bebek bunları giyemez dedi, neden dedim. Babasının ayağı büyük onunda büyük olcak bunlara sığmaz dedi ve elindeki parça hastane çıkışının altıydı
ben direk 36 numara ayaklı bebek doğurcam
Benimde oleydi canim birini emerken dieri akardi bayaaa fiskirir gibi Allaha sukur umarim buda ole olur hepimize bol bol sutlerrr insallah kizlar :)
Inşallah canım umarım hepimizin bol bol sütü olur :)

bilmem pek sorgulamadım :)

Valla kötü denk geldi ama olsun artık napalım yeter ki saglikli sıhhatli olsunlar da ben ay sonu gideyim o zaman

İnşallah benim kizimdada öyleydi ama hamileliğim boyunca taş gibiydi ama şimdi hiç oyle değil sütüm olmuycak diye korkuyorum.

Ahahah sesli güldüm resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…