2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 24 nisandan beri doğum iznindeyim

Canim saliya denk geliyor bence geçirmeden git .1 gun 1 gun .Aynen cok zor hamile kaldim hepsi bos .Saglikla gelsinler.
Amin amin Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin saglık akıl sağlığı versin en önemlisi gerisi oyle böyle hallolur eşimin izin durumuna göre gıdıcem artık hayırlısı

Ayni noktada pit pit pit ritimli

bazen bir yere ritmik bir şekilde vuruyo gibi oluo tık tık tık die omuu. bende napıoki bu diodum

Ben zaten ona aldırmamayı öğrendim canım ona göre büyük olsa da yetmez küçük olsa da kendisi sanki aynı anda 5 bebek beslemiş muamelesi yapıyor :)

aynen aldırma benimkiler daha da küçük, önceleri endişe ediyordum ama öğrendimki göğsün büyüklüğü küçüklüğü süt miktarında rol oynamıyormuş,süt kanallarından süt geliyor miktar iyi beslenmeyle, emzirmekle ilgiliymiş ama gel de bu durumu k.validelere anlat:)

Başınız sağolsun canım ilk zamanlar zorlanırsın ama kendi işin olunca bebeğine de büronda bakarsın, yardımcıların vardır di mi?

Allah razı olsun. İş açısından yardımcım yok. Baba-kız kimseye ihtiyacımız yoktu. Bu kadar kısa sürede de kimseye iş öğretemem. Tek başıma götüreceğim. Ama kızıma bakmaya annem yanımda o büroda evde heryerde bakar.

Aman en doğruyu bilir kayınvalidem o yüzden artık ona laf anlatmaya çalışmıyorum ne düşünürse düşünsün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…