- 12 Nisan 2009
- 8.333
- 29.410
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #37.761
yok canım tek hep tektiSeninki tek gebelikmi, ilk gebeliğin ikizmiydi?
Bu gün ben tam 30+0 oldum dün okudum ve bebeğim bu hafta doğsa 6 hafta küvezde kala bilirmiş, 34 den sonra hiç bir şey olmaz kı sizin bunun burasında ne kaldı 34 e inşallah 34 de 36 38 de görücez ve neden gelmiyorlar diye söylenmeye başlıycaz,yok canım tek hep tekti
Bende okuyorum hazıran annelerni, bunda önce mayıs, nisan, mart, vs hepsinin doğumunu okudum ve hazırandan sonra sıra bize gelicek temmuz annelerne,Kızlar hazıran anneleri doğum yapmaya başladı 36 da benide heyecan bastı :)
inşallah canım bende 35 i görsem inşallah rahatliycamBu gün ben tam 30+0 oldum dün okudum ve bebeğim bu hafta doğsa 6 hafta küvezde kala bilirmiş, 34 den sonra hiç bir şey olmaz kı sizin bunun burasında ne kaldı 34 e inşallah 34 de 36 38 de görücez ve neden gelmiyorlar diye söylenmeye başlıycaz,
geçmiş olsun canım ikinizede doktora gidin biran önce bulaşıcı olmasınKızlar akşamdan beri kızımin ateşi düşmüyordu hala uyanığız arada hafifler gibi oluyor ama sonra tekrar yükseliyor şimdi de yüzünde büyük kızarıklar çıktı uclari da beyazlamaya basladi su çiçeği mi acaba ben su çiçeği gecirmedim de eğer su cicegiyse kizimdaki anında bana da geçer hamile insanın su çiçeği olması tehlikeli mi çok korkuyorum hem kızım için hem karnımdaki bebeğim için
Kandaki enfeksiyon oranı.ihmal etmemeni tavsiye ederim.kontrol ettir mutlakakızlar CRP hakkında bilginiz varmı benim hamileleligimin başından beri var yavaş yavaş artiyor
Allah yardımcımız olsun inşallah erken gelmezlerTam olarak kiloyla değil maalesef sadece kilo olsa benimkiler şu an bile girmez önemli olan ciğer gelişimini 34. Haftada tamamlıyorlar be aynı zamanda kiloda iyiyse o zaman sıkıntı olmuyor.
Kızlar ben merdivenden düştüm
Kaydım bayağı.
Hastaneye gittik
Bebek iyimis
Doktor sekerim mi var diye sordu bebek iriymis haftasına göre
Ntsde şancı cıktı ama doğum sancısı değilmiş
Yatış önerdi.
Bende istemedim. Kanama su gelmesi ve aşırı ağrı olursa gidicem tekrar
Beni korku sarıyo okuyamıyorum gidipte :/Bende okuyorum hazıran annelerni, bunda önce mayıs, nisan, mart, vs hepsinin doğumunu okudum ve hazırandan sonra sıra bize gelicek temmuz annelerne,heyoo
bu üçüncü gebeliğim hamilelik gecmislerimi söylüyorum doktoruma ama birsey olmadan önlem alınamıyor heralde şimdilik sadece suyumu kontrol ediyorKandaki enfeksiyon oranı.ihmal etmemeni tavsiye ederim.kontrol ettir mutlaka
Çok geçmiş olsun canım, bebişinin iyi olmasına sevindim. Sen nasılsın peki? Nst’de sancı gözükmüş ya var mı bi şey? Bol bol dinlen , boşver dünyanın işi bitmez yorma kendini hiç
Mayıs ta hazıran annelerı doğum yapıyorsa hazırandada bazı temmuz annelerı doğum yapar :) Sağlıkla bır o gunlerı gorsekgorsek :)Bende okuyorum hazıran annelerni, bunda önce mayıs, nisan, mart, vs hepsinin doğumunu okudum ve hazırandan sonra sıra bize gelicek temmuz annelerne,heyoo
canım dikkat et Allah esirsin.3 kez düşmekten kortuldum.biri yuvarlak apartman merdiveni hiç şansım yoktu sanırım düşseydim.Rabbim esirgedi.saçma sapan dengemiz bozuluo ayağımız takılıo.aman çok dikkat edelim son zamanlarımızKızlar ben merdivenden düştüm
Kaydım bayağı.
Hastaneye gittik
Bebek iyimis
Doktor sekerim mi var diye sordu bebek iriymis haftasına göre
Ntsde şancı cıktı ama doğum sancısı değilmiş
Yatış önerdi.
Bende istemedim. Kanama su gelmesi ve aşırı ağrı olursa gidicem tekrar
canım 32 den sonra süprayz gibi bişi.tam kırk olarak hesaplıo bizimkilerde.ben hep diiorum max 40. 40 da doğcak die beklemeyin diorum hepKızlar hazıran anneleri doğum yapmaya başladı 36 da benide heyecan bastı :)
Niye korkuyorsun ki.?Beni korku sarıyo okuyamıyorum gidipte :/
Bununla geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin çocuk bu hastalanır eder Allah beterinden saklasın hemen iyileşsin inşallah. Sende yıpratma kendni karnındakininde senin iyi olmana ihtiyacı var oda senin minnak evladın Allahım acılarını göstermesin ♡♡♡Zuzushh
AdaisyLove
senemorbay
fatma_sibel
zeyneppk
Afilim92
@Efsane anne
@_FenikS_
Miss Ness
S Shezofren88
pitircik66
Çok sağolun kızlar neyse ki korktuğumuz başımıza gelmedi su cicegi değilmiş , aşısı hala etken bağışıklığı devam ediyormuş , kızımın kendi doktorunu bekledik de ondan geç götürdük o da şehir dışından geliyormuş diye saat 11 e kadar bekledik fotosunu attık kızımın su çiçeği değil dedi , kızımın böcek isirigina alerjisi var da her sene Nisan ayında koruyucu yapılıyor alerjiyi o sene hafif atlatsin diye ama bu sene pek etki etmemiş galiba , ateşi de boğazı iltihap yapmış ondanmis dedi birisinden geçmiş dedi her akşam iftardan sonra parkta çocuklarla oynuyor kim bilir hangi çocuktan bulaştı , neyse ki ilaçlar merhemler yazıldı eve geldik dünden beri hiç bir şey yememistim bir şeyler atistirdim kızımı yıkadım tekrar kafam kazan gibi ama yine de mutluyum hiç degilse su çiçeği olmadı diye , çocuğum hastalanınca çok kötü oluyorum dün gece ömrümden ömür gitti sabah hiç olmayacak gibiydi
çoook pahalı değilmiEki Görüntüle 2147990 Kızlarr günaydın mutlu haftasonları herkese.. benmde az önce bebek bakım çantam geldi çok beğendm gittigidiyrdan normalin altında bir fiyata aldım. Bu markanın çantalarını mağazada gel git beğeniyordm ama pahalı diye almamştım. Benm gibi bu markayı seven varsa nette daha uyguna geliyor araştırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?