2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bu üçüncü gebeliğim hamilelik gecmislerimi söylüyorum doktoruma ama birsey olmadan önlem alınamıyor heralde şimdilik sadece suyumu kontrol ediyor
Crp degerin belki normal degerlerin içindedir. O yüzden ilać vermiyor olabilir.benim idrar yolu enfeksiyonu yüzünden yüksek çıkıyordu.

B Bugunneselibirgun kızlar aman dikkat ..

canım 32 den sonra süprayz gibi bişi.tam kırk olarak hesaplıo bizimkilerde.ben hep diiorum max 40. 40 da doğcak die beklemeyin diorum hep
Aynen anneme gel diyorum ohoo temmuz sonu değilmi daha çok var diyo. Bende manyaklık pişmanım haziran başı demediğime ama ayarı vereceğim yavaş yavaş.

Aynen anneme gel diyorum ohoo temmuz sonu değilmi daha çok var diyo. Bende manyaklık pişmanım haziran başı demediğime ama ayarı vereceğim yavaş yavaş.
her bebek 40 da mı doğcak anlamıorum Allah dan eşime aşıladım bu olayı . haha hele bi amcası var.temmuz sonu dedik.bi kaç sözü var bebek için.kurbanda gelcem halletcem dio.dedim kurbanda çocuk 2 aylık olacak

Bizimki de temmuzun basında doğacak.
Ama hala bişeysi yok adam akıllı

Hala onu yapcam bunu yapcam diyorlar
Iki tarafta

Depend alan arkadaşlar bedeni nasıl ayarladınız, üzerinde bedenle ilgili bir kısım var mı acaba? İnternetten sipariş vermeyi düşünüyorum da ben
canım interneti boşver migrosta var fiyatıda uygun üzerinde ölçüler yazıo bakıp alabilirsin

Bizimki de temmuzun basında doğacak.
Ama hala bişeysi yok adam akıllı

Hala onu yapcam bunu yapcam diyorlar
Iki tarafta
valla sağolsun eşimin uyuz ebesi hariç bide emekli maaşı var tekyaşıo kiradada değil.onun dışında hepsi ufak tefek şeyler yaptılar.kv sağolsun çok konuşıo ama büyğk yardım edio.biraz daha giysi alırsam tamamdır

Doğrudur canım bizimde büyük eşyalar eksik
Yatak arabası vs

Bende aşılayım artk iki arkadasım yeni doğum yaptı biri normal biri sezaryen ikiside 37.haftada yaptılar tırrrrsıyorum :))

Amin canım sağolasın , insan kendini o an kontrol edemiyor ateş de 40 -41 olunca korkmamak elde değil inşallah bir an önce iyileşir yavrum

Her gün hıçkırıyor benimkide, tam takip etmedim ama 3-4 defa oluyor ayrı vakitlerde, özellikle geceleri. Sonra hareket edip geçiriyor kıyamam :)
Senin hamileliğin bana benziyor canım, genelde aynı şeyleri yaşıyoruz nabız, ilkin koca bir göbekle :) şimdi göbek yerine oturdu gerçi ufak bile geliyo gözüme :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…