2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya havalar şimdiden çok sıcak haziran temmuzda nasıl bilemedim biz bu bebekleri nasıl giydiricez ilk kıyafetleri hep tulum uzun kollu patikli sıcaktan boğmayalım bebekleri bide bir kaç gündür fazla düşünür oldum bu konuyu

İyi hafta sonları kızlar,
annemler geliyor memleketten bir de kız kardeşim eşi ve ufak yeğenim geliyor.. Akşamı iple çekiyorum... yeğenimi 7 aydır görmedim 1.5 yaşında şu an . hepsini çok özledim
Biraz olsun yemek yapıyorum, annem de yapmış ta oralardan bana yemek getiriyor. Ana gibi yok valla Allah razı olsun onlardan.

3 hafta da çokmuş canım Allah kavuştursun

Yaa havalar çok sıcak ve nemli çok sıkıcı temmuzu düşünemiyorum napıcaz nemden uyunmuyor ablamda hamileydi 15 haftalık oğlu olcak inşş banim de kızım ikisni süt kardeş yapıcaz çok iç içe bi aile dlduğumuz için namahremlik olmasın kardeş gibi olsunlar :)) doğumda yaklaşıyor insanı heycan basıyo

Ay sorma canım benim evimde çok sıcak kısa kollu giymez gibi geliyordu ama şimdi giyer diye düşünüyorum aman napalım evde citcitli badi ile durur hiç kısa kollu almadım çünkü bi tek badileri kısa kollu

Benim evde sauna gibi şu an 29 derece beynim yandı bu hafta, dün dr.da klimalı ortamda oturunca hemen kendime geldim ama evde pert durumdayım.

Canım hemoroid sorununu kendi doktoruna söylemeni tavsiye ederim. Bi ara benimde baya sıkıntım vardı doktorum krem ve fitil verdi bide sabahları tok karnına bi şurup vermişti bağırsakları yumuşatması için ben faydalarını gördüm.

Yaa gözün aydın :) Allah razı olsun annenden. Sağ salim gelsinler inşallah. Ana gibisi yok tabi. Sende evladını düşünüyorsun işte çok...

Ben yanarım yavruma, yavrum yanar yavrusuna misali

Kızlar kaç gündür mide yanmasindan uyuyamıyorum bogazim bile yanıyor şimdi yine başladı Dr a gitmeme daha 3 hafta var evde doğal olarak getirebilecek öneriniz var mı?

Kızlar kaç gündür mide yanmasindan uyuyamıyorum bogazim bile yanıyor şimdi yine başladı Dr a gitmeme daha 3 hafta var evde doğal olarak getirebilecek öneriniz var mı?
Bebiş saçlanıyo mu derler ne derler :)

Doktorunu arayıp sor lansor kullanabilirsen o iyi gelebilir rennie falan daha once yazmadılar mı baharatlı yağlı yıyeceklerden uzak dur temelli yakmasın onun dışında önerebileceğim pek bişy yok

Evet günde 3 bazen 4 kez hıçkırıyor sonra huysuzlanıp girişiyor tekme tokat bana
Valla bugün resmen yandım scaktan. Ben atlet kisa kol herturlu aldim ben dayanamiyorsam bebek nasil dayansin. Göbek bağı düşünce zaten sık sık ılık banyo yaptırır ince giydiririz başka türlü çekilmez bu havalar

Ya evet benziyoruz di mi :) bana da gobegim küçük gelmeye başladı daha doğrusu sanki ilk başlardaki gibi hızlı buyumuyor ama çok şikayetçi değilim. çünkü artık çatlaktan korkuyorum. Şuan göbeğimde yok ama büyürse olur heralde. Bebek büyüsün göbek büyümesin

Doğal yöntem soğuk süt iyi geliyor ama hafif yanmalari geçirir sen yine de bir dene. Benim de yemek borum öyle yanıyor ki kalp ağrısı sanıyorum sonra farkediyorum yok bu reflü diye. Rennie Duo şurubum var onu dikleyip içiyorum bir yudum geçiriyor gibi çok kötü olursam da lansor. Hepsini doktor reçete etti.

Ne mutlu sana canım gözün aydın :) ana gibisi yok vallahi

Kızlar midem yanınca sakız çiğnemek ıyı geliyo bana söyleyeyim dedim :) :)

Forse gözün aydın cnm ne mutlu sana Rabbim ömür versin annene benim annem yurtdısında maalesef en son 1 sene oldu görmeyeli agustos ta gelıcek nasıp olursa gecen kardeşim geldi taa ordan recel yollamış bakıp bakıp ağladım kaç gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…